Metal Gear Solid HD Collection | Xbox 360

دوستان من بازی متال گیر رو گرفتم ال تی 3 دارم سی دی اول بدون مشکل اجرا میشه .سی دی 2 که پیس واکر هست اجرا میشه اما بعد چند دقیقه ارور نات اوتو ریزمیده سی دی رو حتی از مغازه دار عوض کردم دومی هم همین مشکلو داشت.ایرادش چی هست راهنمایی میکنید؟

آقا منم بازی رو گرفتم lt3 هست خودم هم نمیتونم از بازی ایمیج بگیرم درستش کنم فکر کنم تنها راه اینه که قبل از بازی lt3 بریزید یا اینکه ایمیج بازی را یجوری گیر بیارید تغییرش بدید

منم امروز یکم بازی کردم. از peace walker اصلا خوشم نیومد ( گیم پلی و مخصوصا گرافیکش که مناسب نبود) در عوض snake eater فوق العاده بود. روی گرافیک این یکی خیلی کار کردن. خیلی زیبا شده مخصوصا جنگل هاش که حرف نداره.:x در کل از بین این سه تا فقط snake eater رو بازی میکنم ( البته شاید بقیه خوششون بیاد)

آقا منم بازی رو گرفتم lt3 هست خودم هم نمیتونم از بازی ایمیج بگیرم درستش کنم فکر کنم تنها راه اینه که قبل از بازی lt3 بریزید یا اینکه ایمیج بازی را یجوری گیر بیارید تغییرش بدید

با clone cd ایمج بگیر من خودم تست کردم و الان دارم رو LT+2 بازی می کنم بدون مشکل

دوستان من بازی متال گیر رو گرفتم ال تی 3 دارم سی دی اول بدون مشکل اجرا میشه .سی دی 2 که پیس واکر هست اجرا میشه اما بعد چند دقیقه ارور نات اوتو ریزمیده سی دی رو حتی از مغازه دار عوض کردم دومی هم همین مشکلو داشت.ایرادش چی هست راهنمایی میکنید؟

اقا کسی جواب ما رو نمی دونه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or