Metal Gear Solid HD Collection | Xbox 360

لطفا اگه امکان داره روش کار با این نرم افزار رو بگید

مثل پچ کردن با XBC هست فقط بجاش از فایل topology for lt2.0.bin استفاده کن

---------- نوشته در 01:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:38 PM ارسال شده بود ----------

یکی از دوستانی که بازی رو گرفته بگه برای اجرا داشبوردی روش هست یا نه؟

رو LT 2 و اپدیت 1359 (من خودم قبلا کنسولمو بروز کردم ولی وقتی نوشته شده رو LT 2 اجرا میشه پس این اپدیت رو احتمالا نیاز داره)اجرا میشه ولی چون iso قرار گرفته شده برای LT 3 پچ شده باید بازی رو به Topology Patch LT 2 برگردونی...

مثل پچ کردن با XBC هست فقط بجاش از فایل topology for lt2.0.bin استفاده کن

---------- نوشته در 01:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:38 PM ارسال شده بود ----------

رو LT 2 و اپدیت 1359 (من خودم قبلا کنسولمو بروز کردم ولی وقتی نوشته شده رو LT 2 اجرا میشه پس این اپدیت رو احتمالا نیاز داره)اجرا میشه ولی چون iso قرار گرفته شده برای LT 3 پچ شده باید بازی رو به Topology Patch LT 2 برگردونی...
پس مشکلی برای ال تی 2 نیست فقط با یه پچ ساده قضیه حل میشه دوستانی که فعلا اقلاین باز هستن با تهیه یه نسخه با پچ ال تی 2 راحت لذت ببرن

پس مشکلی برای ال تی 2 نیست فقط با یه پچ ساده قضیه حل میشه دوستانی که فعلا اقلاین باز هستن با تهیه یه نسخه با پچ ال تی 2 راحت لذت ببرن

البته من بازم پیشنهاد میکنم آپدیت کنین چون احتمالا با وجود این نرم افزار هم دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره. در ضمن الان تو بازار بازی های LT 3 پیدا میشه یعنی باید یه بازی بگیرید، DVD9 بگیرید بعد رایت کنید. بنابراین بعد از مدتی هزینه این آپدیتو بابت رایت دوباره بازی می دید. 10-15 تومن خرج کنید راحت شید (البته اگر خیلی بازی از قبل ندارید که بازی نکرده باشید چون باید بازی های قبلی رو دوباره بخرید.)!

ببخشید میشه بگید چجوری بایدآپدیت کنم؟یعنی چی مثلxbcاست؟

1-برنامه XBC رو اجرا کنید

2-به تب Image Tools برید

3-قسمت Acton رو روInject بذارید

4-بر روی AP 25 Sector بزنید

6-ایمیج iso بازی رو در صفحه باز شده انتخاب کنید

7-در صفحه ی بعدی که باز میشه topology for lt2.0 رو انتخاب کنید
-------------------------------------------------------------------------

دیسک اول شامل MGS 2,3 هست و دیسک دوم هم MGS:PW

دوستان در کل پیشنهاد میشه به ال تی 3 آپدیت کنید.الان اکثر بازی های موجود تو بازار(بازی های جدید البته)پچ شده هستن،بخاطر اینکه آپلودر ها قبل از آپلود بازی رو با abgx پچ میکنن و بعد بازی رو آپلود میکنن.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or