fereddy_queen
کاربر سایت
فرق نميكنه خيلي ، نسخه ي Substance بعدا اومد براي Xbox,pc و خود PS2 كه چيزاي اضافي داشت مثه VR Missions و چيزاي ديگه. اين نسخه اي كه تو اين پك هست هم همينه.آقا من یه سوال دارم فرق 2 تا بازی متال گیر2 در چی هست؟
یکی برا pc هم اومده اون یکی که اسمش فرزندان آزادی هست فقط رو سونی2 اومده بود!
شما بايد C4 رو بزاريد تو قسمت اسلحه هاي Place able جايي كه Claymore و Grenade رو ميزاري. تو اون دوتا جاي اصلي اسلحه ها نميشه گذاشتبچه ها توی peace walker مرحله ای که بمب c4 میخواد نمیدونین چه جوری میشه c4 رو توی لیست اسلحه ها بذارین من هر کاری میکنم نمیشه قفله؟!
سلام بچه ها...
منم يكي از طرفداراي پروپاقرص اين بازيم... معركست... هنوز PW رو بازي نكردم...
HDش رو هم تهيه نكردم...
مي خوام تو يه عمليات انتحاري PS3 رو از حالت كپي در بيارم و اوريج بازي كنم...
لعنتي به خاطر اين قضيه هنوز Uncharted رو هم بازي نكردم...
تو MGS3 نحوه ي Cure كردن رو ميشه يكي توضيح بده ؟ براي هر قسمت از بدن يه وسيله برا درمان بايد استفاده بشه ؟ كلا اگه ميشه توضيح بديد درست نفهميدم

شما وقتي ميري تو منوي Cure رو هر صدمه اي كه ديدي بري خودش نوشته چي براش بايد انجام بدي. مثلا سوختگي به پماد ، بانداج و ضد عفوني كننده احتياج داره. يا مثلا شكستن بانداج ، آتل (Splint) احتياج داره مثلا زالو فقط سيگار احتياج داره ، كه بزني روش.تو MGS3 نحوه ي Cure كردن رو ميشه يكي توضيح بده ؟ براي هر قسمت از بدن يه وسيله برا درمان بايد استفاده بشه ؟ كلا اگه ميشه توضيح بديد درست نفهميدم
گيم پلي كه همونيه كه بود ، گرافيك هم HD شده و بافت ها كيفيت بهتري پيدا كردنبازیش از لحاض گیم پلیر و گرافیک چطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟
اومده بله ، ولي فقط نسخه UC اومده ، نسخه ي پال فك كنم آخر اين ماه مياد.آقا یه سوال!این بازی Metal Gear Solid HD Collection واسه xbox360 هم اومده؟؟؟لطفا یک نفر بهم پیام خصوصی بده!
همونه HD شده ، نسخه ي Substance هم هستش كه چيزاي اضافي دارهmgs2 چه فرقی کرده تو این نسخه ؟
واسه c4 هم باید بدی R&D واست بسازن اول