Metal Gear Solid HD Collection | PS3

MGS 2 تموم شد تازه بايد برويم سراغ تروفي هاش :d.

البته من نشستم هر سه نسخه رو بازي كردم بايد بگم كه MGS3 از همشون گرافيك چشم نوازتري داره.

آنلاين MGS : PW هم بسيار راحته من دهنم تو PSP سرويس شد اما اينجا خيلي خوبه. بچه هايي كه آنلاين بازي ميكنن ميتونن با PW خيلي كار ها بكنن مثلا به هم وسيله هديه بدن آدم جا به جا كنن. يه سري عنوان هست كه خود بازي ميده فكر ميكنم براي هديه و اينا هم داشته باشه.

MGS 2 تموم شد تازه بايد برويم سراغ تروفي هاش :d.

البته من نشستم هر سه نسخه رو بازي كردم بايد بگم كه MGS3 از همشون گرافيك چشم نوازتري داره.
MGS3 همون زمان رو PS2 گرافیکش حرف اولو می زد. خداست این گیم چیزی فراتر از گیمه:d

سلام به همه
من متال 1-2-3 رو بازی نکردم اما یکی از دوستام که چند سال پیش بازی میکرد تعریف میکرد و من هم چند ساعتی پیشش بود و بازی رو دیدم و خیلی خوشم اومد.
الان متال 4 رو تازه گرفتم و دارم بازی میکنم.البته قبلا یه بار 3-4 سال پیش تمومش کرده بودم.
خیلی از این بازی خوشم میاد.واقعاخیلی زیباست

اقا ميارزه برم براى ps3 اورجينالشو بگيرم؟
خيلي كم پيش اومده من يه بازي اي رو آكبند بگيرم. روزاي اول هم كه هيچ وقت يه بازي اي رو نميگيرم.

فقط MGS هارو اينكارو ميكنم.

100% ارزش دارد

دوستان تروفي گايد MGS2 رو هم زدم دوستاني كه تازه دارن شروع ميكنن حسابي به كارشون مياد.
MGS HD Collection | Trophy Guide

اصلا فکر نمیکردم Peace Walker انقد جذاب باشه
از نظر داستانی هم خیلی مهمه ...
حرف نداره اين بازي ، انقد چيز براي آنلاك كردن داره كه ...
من هنوز شروع نكردمش (البته 103 ساعت رو PSP بازيش كردم :d ) آنلاينش رو PSP خيلي درد سر داشت بعد كُند بود همه چي كنترل سخت. اما اينجا . حرف نداره.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or