Metal Gear Solid: Ground Zeroes | PS3

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
داخل بازی یه ساختمون هست که شکل برج مراقبته برای این که بری اونجا
یه چیز کانکس مانند هست سینه خیز میری زیرش بعد یه دریچه فاضلاب هست همون حور سینه خیز میری تا آخرش از جایی سر در میاری که چندتا جعبه هست که میتونی از پشتشون بدون این که دیده بشی رد بشی برسی به یه در که همون ساختمونی که گفتم داخل ساختمون یه جا هست پله میخوره میره پایین اونجا دو قسمت میشه میری اونجا که مثل شوفاژ خونه هست اونجا زندانی شده

این مرحله GROUND ZEROES روی درجه سختی هارد و همچنین رنک S دست کیه ؟ منظورم زمانش ِ از لحاظ زمانی سریع ترین حالت رفتن مرحله روی درجه سختی هارد و همچنین رنک S.
چون این دستگاهی که من بازی می کنم متاسفانه به اینترنت دسترسی نداره.

این مرحله GROUND ZEROES روی درجه سختی هارد و همچنین رنک S دست کیه ؟ منظورم زمانش ِ از لحاظ زمانی سریع ترین حالت رفتن مرحله روی درجه سختی هارد و همچنین رنک S.
چون این دستگاهی که من بازی می کنم متاسفانه به اینترنت دسترسی نداره.

داداش من مرحله GROUND ZEROES v رو رانک s رفتم باید تا جایی که میتونی خیلی سریع بازی کنی (بیشترش رو باید بدوی ) بعدش تمام اسیرا رو نجات بده فکر کنم 5 تا اسیر بودن بعدش paz رو بدون که کسی بفهمه نجات بده هیچکسی هم نکش فقط از ZZZ استفاده کن . بعدش زمانی که Paz رسیدی تو کولت بود دیگه برو سریع سوار کامیون شو ببرش تا همین کنار جایی که هلیکوپتر میاد با خودت ببرش (از من میشنوی فقط سریع بازی کن و اسیرا نجات بده هیچکسی رو نکش با اسلحه zzz بیهوششون کن (فقط هدشات که سریع عمل کنه اگه به بدنشون بخوای بزنی حداقل دو تا تیر میخواد بعدش هم این تفنگ اگه نگهبانا ببیننت به هیشکی اثر نمی کنه ) بعد قایمشون کن نگهبانا نبینن زمانتو تا جایی که می تونی به 20 دقیقه برسون رانک s رو گرفتی ! (لازم هم نیست رو هارد بری تا رانک s رو بگیری ! ):d

داداش من مرحله GROUND ZEROES v رو رانک s رفتم باید تا جایی که میتونی خیلی سریع بازی کنی (بیشترش رو باید بدوی ) بعدش تمام اسیرا رو نجات بده فکر کنم 5 تا اسیر بودن بعدش paz رو بدون که کسی بفهمه نجات بده هیچکسی هم نکش فقط از ZZZ استفاده کن . بعدش زمانی که Paz رسیدی تو کولت بود دیگه برو سریع سوار کامیون شو ببرش تا همین کنار جایی که هلیکوپتر میاد با خودت ببرش (از من میشنوی فقط سریع بازی کن و اسیرا نجات بده هیچکسی رو نکش با اسلحه zzz بیهوششون کن (فقط هدشات که سریع عمل کنه اگه به بدنشون بخوای بزنی حداقل دو تا تیر میخواد بعدش هم این تفنگ اگه نگهبانا ببیننت به هیشکی اثر نمی کنه ) بعد قایمشون کن نگهبانا نبینن زمانتو تا جایی که می تونی به 20 دقیقه برسون رانک s رو گرفتی ! (لازم هم نیست رو هارد بری تا رانک s رو بگیری ! )

مرسی ولی اینایی که گفتی رو می دونم و همه Mission ـها رو هم روی درجه سختی هارد S کردم ..
من می خوام بدونم بهترین تایم این مرحله رو کی رفته، چون من نمی تونم با کنسول آنلاین بشم و ببینم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or