Metal Gear Solid Ground Zeroes | PC

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Metal-Gear-Solid-V-Ground-Zeroes.jpg

• Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

PC, Xbox 360, Playstation 3, Playstation 4, Xbox One
  • Published by Konami
  • Developed by Kojima Productions
December 18 (پنج شنبه، ۲۷ آذر ۱۳۹۳)

نسخه ی بازی Metal Gear Solid Ground Zeroes یک پیش در آمد از نسخه ی بازی Metal Gear Solid V The Phantom Pain که دارای 2 ساعت گیم پلی با روایت داستانی قشنگ در راه انتشار برای PC است .شخصیت اصلی داستان بازی Snake است .
شرکت Konami گفته است که بازی برای PC در 60 فریم بر ثانیه اجرا خواهد شد ، همچنین گفته شده تنظیمات موس و کیبرد کاملا شخصی سازی شده و در ادامه گفته شده که از کنترلر مخصوص هم صاپورت میکنه .(در تصویر زیر میتوانید مشاهده کنید .
infograph_controller_steam_mgsvgz.jpg

نسخه ی PC بازی دارای تنظیمات خاص گرافیکی Nvidia خواهد بود که به شرح زیر است

Additional deferred lights per scene
Additional shadows per scene
Higher-resolution render targets
Higher-resolution shadows
Increased detail over distances
NVIDIA SLI Multi-GPU support
Options to adjust seven graphics features (Effects, Lighting, Screen ******ing, Shadows, Texture ******ing, Textures
Resolution support up to and including 3840×2160 (4K
Screen Space Reflections

همچنین شرکت Nvidia تصاویری از بازی منتشر کرده که در زیر مشاهده میکنید

گیف ها :

تصاویر :

سیستم مورد نیاز بازی و همچنین پیشنهادی بازی هم منتشر شده که در زیر میبینید

Minimum Specifications

Processor: Core i5 SandyBridge 4Core (4 Thread) 2.7GHz or above
Memory: 4 GB RAM or above
Graphics: GeForce GTX 650 or above
DirectX: Version 11 or above

Recommended Specifications

Processor: Core i5 SandyBridge 4Core (4 Thread) 2.7GHz or above
Memory: 8 GB RAM or above
Graphics: GeForce GTX 760 or above
DirectX: Version 11 or above

بازی واقعا زیبایی هستش فکر نمیکردم قبل از مرگم یکی از عناوین نسل جدید کوجیما رو اونم روی کامپیوتر بازی کنم بازی از نظر گرافیکی کاملا بهینه هستش ولی بعضی وقتها نمیدونم برای شما هم پیش اومده snake برای خودش بی اختیار حرکت میکنه مثلا من دارم به طرف چپ میرم اون طرف راست میره:-/

واااااااو :دی
یک ساعت پیش بازی نصب شد و تا الان داشتم بازی میکردم و تا یک جاهاییش رفتم! واقعا حرف نداره از همه نظر!
این بازی در کنار یکی دو عنوان دیگه مثل Shadow of mordor و ... جز بهترین پورتای سال هست! هیچ افت فریم و لگ خاصی نداره و فریم دهی فوق العادس. به غیر از Shadows و Textures که روی های ـه و Model Quality بقیه همه روی آخرین تنظیمات هست و فریم دهی حرف نداره!

ببین کار ما به کجا رسیده یک شرکت که از اول عمرش داره واسه PC بازی ریلیز میکنه یک بازی میده بیرون همش افت فریم و لگ حالا یکی که خیلی وقته بازی واسه PC نداده و همش انحصار کنسول بوده یک بازی میده بشدت بهینه و بدون افت فریم :دی
اینقدر بازی پولیش هست و کوچکترین باگی من ندیدم و همینطور کوچکترین سوتی انیمیشن و خیلی هم دیگه به مرز CG داره نزدیک میشه:دی

اگه بخواد با هم سبک خودش مقایسه بشه به نسبت Splinter Cell Black List ده برابر اون گرافیک داره شایدم بیشتر:دی و 10 برابر اونم فریم میده!
گیم پلی بازی هم خیلی دلچسب و دوست داشتنیه و هوش مصنوعی هم خیلی خوبه بنظرم!

خلاصه عنوان Next Gen واقعی یعنی این :دی
زیاد منتظر Phantom Pain نبودم ولی الان که 1 ساعت از اینو بازی کردم به جمع عشاق پیوستم :دی

دانلود تموم شد و بازی رو روی PC هم امتحان کردم، واقعاً باید آفرین گفت به کوجیما پروداکشن با این نسخه ای که از GZ برای پلتفرم PC بیرون دادن، روی سیستم ذعالی من به این خوبی فریم میده و مونده بودم که چطوری داره اجرا میشه روی لب تاپ ذغالی (2) من! :دی امیدوارم به بروبچه های PES هم یاد بدن اینطوری ساپورت کردن پلتفرم PC رو.

رو کنسول رفتم اما انقدر بچه ها تعریف کردن رفتم دان کردم واقعا گرافیکش فوق العاده است و بهینه سازیش عالیه یعنی فریم رو extra قفل 30 فریم اصلا تکون نمیخوره
یکم بعضی شرکت های دیگه یاد بگیرن پورت کردن.....اصلا منظورم یوبیسافت نیستا:d

اگه بخواد با هم سبک خودش مقایسه بشه به نسبت Splinter Cell Black List ده برابر اون گرافیک داره شایدم بیشتر:دی و 10 برابر اونم فریم میده!
بحث بهینگی بکنار
Splinter Cell Black List گرافیکش نسل قبلیه و انصاف نیست زود قضاوت کنیم

ولی خوب ما PC GAMER ها خیلی با سری Splinter Cell اشنایی داریم من کلا فن هیچکدوم نیستم صرفا فقط یه مقایسه اجمالی که میکنم با احترام به فن های دو طرف باید بدون تعصب بگم Metal Gear Solid بهتره :d
البته فقط نظرمو گفتم . امیدوارم mgs برای همیشه روی PC منتشر بشه

آخرین ویرایش:
واااااااو :دی
یک ساعت پیش بازی نصب شد و تا الان داشتم بازی میکردم و تا یک جاهاییش رفتم! واقعا حرف نداره از همه نظر!
این بازی در کنار یکی دو عنوان دیگه مثل Shadow of mordor و ... جز بهترین پورتای سال هست! هیچ افت فریم و لگ خاصی نداره و فریم دهی فوق العادس. به غیر از Shadows و Textures که روی های ـه و Model Quality بقیه همه روی آخرین تنظیمات هست و فریم دهی حرف نداره!

ببین کار ما به کجا رسیده یک شرکت که از اول عمرش داره واسه PC بازی ریلیز میکنه یک بازی میده بیرون همش افت فریم و لگ حالا یکی که خیلی وقته بازی واسه PC نداده و همش انحصار کنسول بوده یک بازی میده بشدت بهینه و بدون افت فریم :دی
اینقدر بازی پولیش هست و کوچکترین باگی من ندیدم و همینطور کوچکترین سوتی انیمیشن و خیلی هم دیگه به مرز CG داره نزدیک میشه:دی

گیم پلی بازی هم خیلی دلچسب و دوست داشتنیه و هوش مصنوعی هم خیلی خوبه بنظرم!

خلاصه عنوان Next Gen واقعی یعنی این :دی
زیاد منتظر Phantom Pain نبودم ولی الان که 1 ساعت از اینو بازی کردم به جمع عشاق پیوستم :دی
ایول داداش عجب حرفی زدی.خیلی حال کردم.ولی به نظرم یوبی با شرکت های سخت افزاری مثل انویدیا و ای ام دی رابطه هایی داره تا بازیهاشو سنگین بسازه و مردم به فکر ارتقا باشن.اگه همه ی بازیهای جدید همه با سیستم های قدیمی اجرا بشن دیگه کی میره قطعات جدید بخره .مثلا همین Unity خیلی نظر منو جلب کرد با اینکه اصلا سری آساسین رو دوست نداشتم ولی چون سیستمم اجراش نمیکنه بیخیالش شدم.حالا من ازش گذشتم ولی طرفدارای این سری به خاطر این بازی هم باشه سیستمشونو ارتقا میدن

یکم بازی کردم واقعا فوق العادس از نظر نور پردازی و تکسچر مخصوصا فیزیک بازی و حرکت نرم کارکترها حرف نداره

آخرین ویرایش:
بعد از مدت ها یک نسخه MGS رو PC عرضه شد. پورت بازی در خور نام MGS هست و بازی بسیار بسیار بهینه شده. با لپتاپ زاقارتم تونستم با 30 فریم ثابت بازی کنم و خیلی هم راضیم :دی
اما ای کاش کونامی Ground Zeroes رو عرضه نمی کرد. پایان GZ بدجور تو کف گذاشت منو :دی انتظار واسه Phantom Pain فوق العاده سخت و طولانی شد.

درود به همگی..
به کونامی ایمان آوردم..
مدتی بود با این گیم هایی که ریلیز شد...اصن از ریگم کلا نامید شده بودم گفتم دوباره باید آپدیت کنم سخت افزارو...
ولی این گیم دیوانه وار روان و زیبا کار شده....چطور ممکنه با این گرافیک به این زیبایی فریم رو 60 باشه..یه لحظه هم پایین نیاد...
یعنی عالی...به ندرت همچین تجربه لذت بخشی رو PC تجربه کردم...که این یکی از بهتریناشه...
درود بر کوجیما...

خب یه نیم ساعت بازی کردم همچی عالی بود ولی هوش مصنوعی شدیدا مشکل داره طوری که دو نفر منو رسما دیدن من ررفتم قایم شدن دیگه سراغمم نیومدن

اینکه بازی فوق العادس حرفی توش نیست دوستان لطف کردن در مورد نقاط قوت بازی صحبت کردن

اما الان که با دقت بیشتری بازی میکنم

نقاط ضعف بازی
1: وقتی توسط دشمنان شناسایی میشی چند متر فرار میکنی دیگه دنبالت نمیگردن
2: Foliage بازی از نگاه نزدیک کیفیت نسل جدید نداره ( علفهای هرز خیلی کاغذی بنظر میرسن )
3:داخل اتاقک برجکها همچنان وزش باد روی موی سر دیده میشه
4: وقتی بصورت نشسته از پشت سر به سربازها نزدیک میشیم اصلا متوجه حضور ما نمیشن ( اگه این مورد در حالت سینه خیز اتفاق میوفتاد بهتر بود ) ضمن اینکه قیافه اکثر سربازها شبیه همه
5: سیستم حرکتی سرباز ها بیش از حد تکرار میشه مثلا ( سرباز یه سیگار روشن میکنه یه پوک میزنه دو قدم راه میره دوباره برمیگرده یه سیگار روشن میکنه یه پوک دیگه میزنه این روند مرتب تکرار میشه ) بنظرم اگه حرکات سربازها بصورت رندوم اتفاق میوفتاد خیلی بهتر بود

ولی خوب اون راک استاره که تو بازیش هیچ چیز تکراری دیده نمیشه و خیلی نمیشه به کوجیما خرده گرفت :d

تا اینجای کار مواردی بود که من تو بازی دیدم .
ولی نقاط قوت بازی بسیار بالاس و بازی بسیار خوبیه

آخرین ویرایش:
با توجه به اینکه بازی واقعا فوق العاده هست از همه نظر. دوستانی که توانایی مالی دارن الانم که اف خورده اوریج بخرن تا هم حمایت بشه و هم ایجاد انگیزه برا mgs های بعدی برای ;)PC

اول بازی گیر کردم پسره از زندان ازاد میکنم بعد خانومه رو ازاد میکنم بعدش کجا باید برم دیگه تو نقشه علامت نمیزنه و باید هی هردوشون رو بردارم برم جلو یا ولشون کنم برم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or