Metal Gear Solid Ground Zeroes | PC

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Metal-Gear-Solid-V-Ground-Zeroes.jpg

• Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

PC, Xbox 360, Playstation 3, Playstation 4, Xbox One
  • Published by Konami
  • Developed by Kojima Productions
December 18 (پنج شنبه، ۲۷ آذر ۱۳۹۳)

نسخه ی بازی Metal Gear Solid Ground Zeroes یک پیش در آمد از نسخه ی بازی Metal Gear Solid V The Phantom Pain که دارای 2 ساعت گیم پلی با روایت داستانی قشنگ در راه انتشار برای PC است .شخصیت اصلی داستان بازی Snake است .
شرکت Konami گفته است که بازی برای PC در 60 فریم بر ثانیه اجرا خواهد شد ، همچنین گفته شده تنظیمات موس و کیبرد کاملا شخصی سازی شده و در ادامه گفته شده که از کنترلر مخصوص هم صاپورت میکنه .(در تصویر زیر میتوانید مشاهده کنید .
infograph_controller_steam_mgsvgz.jpg

نسخه ی PC بازی دارای تنظیمات خاص گرافیکی Nvidia خواهد بود که به شرح زیر است

Additional deferred lights per scene
Additional shadows per scene
Higher-resolution render targets
Higher-resolution shadows
Increased detail over distances
NVIDIA SLI Multi-GPU support
Options to adjust seven graphics features (Effects, Lighting, Screen ******ing, Shadows, Texture ******ing, Textures
Resolution support up to and including 3840×2160 (4K
Screen Space Reflections

همچنین شرکت Nvidia تصاویری از بازی منتشر کرده که در زیر مشاهده میکنید

گیف ها :

تصاویر :

سیستم مورد نیاز بازی و همچنین پیشنهادی بازی هم منتشر شده که در زیر میبینید

Minimum Specifications

Processor: Core i5 SandyBridge 4Core (4 Thread) 2.7GHz or above
Memory: 4 GB RAM or above
Graphics: GeForce GTX 650 or above
DirectX: Version 11 or above

Recommended Specifications

Processor: Core i5 SandyBridge 4Core (4 Thread) 2.7GHz or above
Memory: 8 GB RAM or above
Graphics: GeForce GTX 760 or above
DirectX: Version 11 or above

من به عنوان یک PC Gamer و کسی که اولین بارم هست سری MGS روبازی میکنم واقعا جاخوردم همچین بازی خوب و نابی رو این نابغه های آسیای دیدم و جدا از پورت تمیزشون و بازی عالیشون این داستان بازی بود که منو غرق در خودش کرده و باید بگم که کلی افسوس میخورم حالا به هر دلیلی نسخه های قبلیشو بازی نکردم و اینکه تو پوست خودم نمیگنجم واسه عرضه Phantom Pain . دوستان اطلاعی ندارید کی عرضه میشه ؟
و اینکه ما PC Gamer ها برای دسترسی به نسخه های قبلی و در جریان قرار گرفتن قسمت های مهم در نسخه های قبلی بازی باید چیکار کنیم ؟
پ.ن : EA نسخه Battlefield و MOH رو با سر به زمین میکوبونه تا فقط بتونه صرفا مثل Activision یه بازی چیپ و کپی پیست که هر ساله عرضه بشه و فقط صرفا بفروشه و پول دربیاره رو بسازه اما از اینور آقای کوجیما به یه پیش درآمد برق از سر ما پروند واقعا امیدوارم شدم نسبت به PC Gaming .
پ.ن 2 : من بیشتر دنبال داستان بازی هستم اون Side Ops ها هم توشون محتوای داستانی هست تموم کنم ؟ و اینکه 2 تا ماموریت هم قفل مونده و باز نشده کلا چه چیزایی رو دارم از دست میدم ؟
ماموریت های جانبی برای آشنایی بیشتر با گیمپلی هستن و همچنین اون امتیاز های آخر کمکتون میکنه خودتون رو بسنجید تو بازی
من رو کنسول که بازی میکردم فقط یه ماموریت قفل بود که برای آنلاک کردنش باید تو ماموریت اصلی 9 تا از اون آرم های XOF (همونایی که اسکال فیس ریخت بیرون :دی) پیدا کنید تا باز شه و شخصیت قابل بازیش هم رایدن هست (MGR)
اگه بیخیال جانبی ها هم بشید البته به نظرم اشتباه بزرگیه و حتی بار ها بازی کردن اون ماموریت ها توصیه میشه :دی

دوستان تشکر برای جواد بدادن البته توقع نداشتم اینقدر سریع :d . خب PS3 در دسترس نیست و کلا کسی هم نیست قرض بگیرم البته ای کاش قبلا میخریدم ولی به جاش یه PC خوب دارم .
اگر کسی جای رو سراغ داره که داستان رو کسی توضیح داده باشه ممنون میشم
(البته نه خیلی طولانی فقط قسمت های مهمش و آخه قبلا یه جا خوندم اگه اشتباه نکنم Snake میمیره ولی برام گنگه اگر مرده پس این نسخه داستانش باید مال قبل از شماره 4 باشه ولی اسمش 5 هست یا اینکه اصلا نمرده والا توی اینجور چیزاش گیج شدم و اینکه با اکثر شخصیت ها آشنایی ندارم البته قسمت Background History بازی رو خوندم و با چند تایی آشنا شدم ولی اون شخصیت ها محدود به همین Ground Zeros بودن)
با تشکر فراوان .

دوستان تشکر برای جواد بدادن البته توقع نداشتم اینقدر سریع
:d
.
فن بیس عظیم متال گیر رو دست کم گرفتی:d؟

لینکی که توی امضام هست داستان کامل کل MGS ها و MG ها هست،ولی من پیشنهاد میکنم از یوتیوب کات سینهای بازی هارو بگیری.اینجوری هم داستان رو میفهمی هم با کاراکتر ها راحتتر ارتباط برقرار میکنی.بعضی از کارکترها یسری رفتار خاص دارن که فوق العاده عالین:d!

دوستان تشکر برای جواد بدادن البته توقع نداشتم اینقدر سریع :d . خب PS3 در دسترس نیست و کلا کسی هم نیست قرض بگیرم البته ای کاش قبلا میخریدم ولی به جاش یه PC خوب دارم .
(البته نه خیلی طولانی فقط قسمت های مهمش و آخه قبلا یه جا خوندم اگه اشتباه نکنم Snake میمیره ولی برام گنگه اگر مرده پس این نسخه داستانش باید مال قبل از شماره 4 باشه ولی اسمش 5 هست یا اینکه اصلا نمرده والا توی اینجور چیزاش گیج شدم و اینکه با اکثر شخصیت ها آشنایی ندارم البته قسمت Background History بازی رو خوندم و با چند تایی آشنا شدم ولی اون شخصیت ها محدود به همین Ground Zeros بودن)
با تشکر فراوان .

بی خود این شاهکارو با خوندن داستانش نابود نکن. نه میفهمی داستانشو و حتی در صورت فهمیدن دست و پا شکسته لذتی که میبری ازش به نیم درصد هم نمیرسه!
اصلا" نری طرفش بهتره.
همون شماره های 2 و 3 رو روی پی سی برو، کاری باهات میکنه که شده قرض کنی ps3 بخری :d پی سیت که خوبه پس بعیده رو emu به مشکل بخوری. نسخه 2 هم احتمالا" اجرا میکنی. از من می شنوی واقعا برو. می ارزه
چون داستان phantom pain بعد 3 اتفاق میفته و قبل 4.

با تشکر فراوان .
البته شما جدای شماره های اصلی باید عنوان Peace Walker رو هم بازی کنی که برا PSP اومده ( و به صورت HD برای PS3 و X360 هم پورت شده) چون وقایع GZ دقیقا بعد PW اتفاق میافته و TPP هم حتما بهش مرتبط خواهد بود . میتونی این عنوان رو هم با PSP emulator بری . پیشنهاد هم میکنم بجای خوندن داستان ، خودشونو بازی کنی بعد اگه جایی ابهام داشتی ( که حتما خواهی داشت :دی) بیای داستان رو بخونی .

من سال پیش snake eater رو بازی کردم کُپ کردم:دی
بقدری بازی زیبا بود اصلا کوچکترین توجهی به گرافیک نکردم در کنار tlou بهترین بازی بود که سال پیش انجام دادم
خلاصه اینکه این نسخه فراموش نشود

بازی گرافیک واقعا خوبی داره ولی کلا کیفیت تکسچرها کمی پایینه و کیفیت سایه ها هم با اینکه عالی هست ولی زیاد بهینه نیست ! روی Medium که بذارید سایه ها رو بازی خیلی روون تر میشه.
اما در مجموع پورت خیلی خوبی هست.
برا من سایه ها روی Medium یا High زیاد فرقی نداره برا همین روی High میزارم اما همونو وقتی رو Extra High میزارم حدود 20-25 فریم یک دفعه افت میکنه به طرز وحشتناکی افت فریم میگیره با اینکه اصلا خیلی تغییر خاصی ایجاد نمیشه! برا Object Quality هم همینطوریه ولی بقیه مشکلی نداره و در کل پورتش فوق العادس

بچه ها دو تا ماموریت هست که قفله چطوری باز میشه

باید تمام XOF Patches(همون آرم XOF هایی که اسکال فیس اول بازی از هلیکوپتر پرت میکنه بیرون:d)رو جمع کنی.

یکی از اون مرحله ها Deja Vu هست که برای کسایی که MGS 1 رو تموم کردن فوق العادس!یه نوستالژی خالص:d.

هوش مصنوعی دشمنا خیلی جالبه!یکی از سربازا رو زخمی کردم رفتم یه گوشه قایم شدم،یکی دیگه اومد بالاسر زخمی و بهش دلداری میداد:-"

بهش میگفت "طاقت بیار" و "زخمت فقط یه خراشه" واز این حرفا:dوقتی طرف مرد اون یکی داد و بیداد راه انداخت:dعالی بود:d!

بچه ها دو تا ماموریت هست که قفله چطوری باز میشه
9 عدد آرم XOF در ماموریت اصلی مخفی هستن
اونا رو پیدا کنید

- - -ویرایش - - -

باید تمام XOF Patches(همون آرم XOF هایی که اسکال فیس اول بازی از هلیکوپتر پرت میکنه بیرون:d)رو جمع کنی.

یکی از اون مرحله ها Deja Vu هست که برای کسایی که MGS 1 رو تموم کردن فوق العادس!یه نوستالژی خالص:d.

هوش مصنوعی دشمنا خیلی جالبه!یکی از سربازا رو زخمی کردم رفتم یه گوشه قایم شدم،یکی دیگه اومد بالاسر زخمی و بهش دلداری میداد:-"

بهش میگفت "طاقت بیار" و "زخمت فقط یه خراشه" واز این حرفا:dوقتی طرف مرد اون یکی داد و بیداد راه انداخت:dعالی بود:d!
شما این دژاوو رو بازی کردید؟ :دی
من نمیفهمم دقیقا باید چکار کنم
یه سری صحنه از MGS های قبلی توش نشون میده
عنن عمونا رو تو مپ پیدا میکنم ولی نمیدونم چه کنم :دی

خوشبختانه توی استیم با اینکه بازی یه مقدمس و کوتاهه اما انقدر خوبه که همه دارن از بازی حمایت میکنن و تبلیغش روهم برای بقیه میکنن که فروش خوبی داشته باشه که TPP زیاد با فاصله از کنسولا ریلیز نشه.
فکر نمیکردم روی PC حسی که قدیما روی کنسول میدادو بده ولی میده:d

آخرین ویرایش:
خوشبختانه توی استیم با اینکه بازی یه مقدمس و کوتاهه اما انقدر خوبه که همه دارن از بازی حمایت میکنن و تبلیغش روهم برای بقیه میکنن که فروش خوبی داشته باشه که PW زیاد با فاصله از کنسولا ریلیز نشه.
فکر نمیکردم روی PC حسی که قدیما روی کنسول میدادو بده ولی میده:d

PW چیه؟ منظورت PP هستش؟:d

شما این دژاوو رو بازی کردید؟ :biggrin1:
من نمیفهمم دقیقا باید چکار کنم
یه سری صحنه از MGS های قبلی توش نشون میده
عنن عمونا رو تو مپ پیدا میکنم ولی نمیدونم چه کنم :biggrin1:

باید اون عکس ها رو صحنه سازی کنی:dدر واقع اون عکس ها و صحنه ها،صحنه های بیاد موندنی MGS1 هستن.مثلا توی یکی از عکس ها یک تانک در حال انفجار هست.باید توی بازی یک تانک رو پیدا کنید و توی در تانک نارنجک بندازید.سالید اسنیک توی MGS 1 به همین ترتیب یک تانک رو ترکوند:d!

یه کوئیز هم داره برای MGS فن ها:d!
خوشبختانه توی استیم با اینکه بازی یه مقدمس و کوتاهه اما انقدر خوبه که همه دارن از بازی حمایت میکنن و تبلیغش روهم برای بقیه میکنن که فروش خوبی داشته باشه که PW زیاد با فاصله از کنسولا ریلیز نشه.

TPP رو میگی دیگه:d؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or