Metal Gear Solid Ground Zeroes | PC

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Metal-Gear-Solid-V-Ground-Zeroes.jpg

• Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

PC, Xbox 360, Playstation 3, Playstation 4, Xbox One
  • Published by Konami
  • Developed by Kojima Productions
December 18 (پنج شنبه، ۲۷ آذر ۱۳۹۳)

نسخه ی بازی Metal Gear Solid Ground Zeroes یک پیش در آمد از نسخه ی بازی Metal Gear Solid V The Phantom Pain که دارای 2 ساعت گیم پلی با روایت داستانی قشنگ در راه انتشار برای PC است .شخصیت اصلی داستان بازی Snake است .
شرکت Konami گفته است که بازی برای PC در 60 فریم بر ثانیه اجرا خواهد شد ، همچنین گفته شده تنظیمات موس و کیبرد کاملا شخصی سازی شده و در ادامه گفته شده که از کنترلر مخصوص هم صاپورت میکنه .(در تصویر زیر میتوانید مشاهده کنید .
infograph_controller_steam_mgsvgz.jpg

نسخه ی PC بازی دارای تنظیمات خاص گرافیکی Nvidia خواهد بود که به شرح زیر است

Additional deferred lights per scene
Additional shadows per scene
Higher-resolution render targets
Higher-resolution shadows
Increased detail over distances
NVIDIA SLI Multi-GPU support
Options to adjust seven graphics features (Effects, Lighting, Screen ******ing, Shadows, Texture ******ing, Textures
Resolution support up to and including 3840×2160 (4K
Screen Space Reflections

همچنین شرکت Nvidia تصاویری از بازی منتشر کرده که در زیر مشاهده میکنید

گیف ها :

تصاویر :

سیستم مورد نیاز بازی و همچنین پیشنهادی بازی هم منتشر شده که در زیر میبینید

Minimum Specifications

Processor: Core i5 SandyBridge 4Core (4 Thread) 2.7GHz or above
Memory: 4 GB RAM or above
Graphics: GeForce GTX 650 or above
DirectX: Version 11 or above

Recommended Specifications

Processor: Core i5 SandyBridge 4Core (4 Thread) 2.7GHz or above
Memory: 8 GB RAM or above
Graphics: GeForce GTX 760 or above
DirectX: Version 11 or above

آقا چه حالی میده بازی :دی
همین ماموریتای جانبیشم حال میده! الان در حال گردش در نت بدنبال عکسی متفاوت از MGS برا امضا :| :دی

فقط یک سوال اینکه با چیزی نمیشه attract کرد دشمنا رو؟ مثل سنگ انداختن توی Farcry یا سوت زدن توی Assassin's creed و یا Splinter Cell
در کل تا اینجا گیم پلی بنظرم خیلی خوب بوده ولی آزادی عملی که Splinter Cell میده رو به آدم نمیده ولی در خیلی از موارد از اون بهتره! یکم تو کاور گیری مشکل داره و خیلی شده سر همین قضیه از کاور زدم بیرون لو رفتم :|

بازی رو پارسال روی پلی 3 تموم کرده بودم . برام جای تعجب زیادی داشت که چوری یه پلی 3 از پس رندر این بازی بر میاد . الان نسخه دسکتاپی رو نصب کردم و نا خودآگاه وقتی به خودم اومدم دیدن Credit نهایی بازی بود . بازی چقدر بهینه هستش و از نظر فریم دهی بینظیره( رو رزولوشن 1080 تقریبا 60 فریم ثابت) . دکمه ها بسیار عالی روی کیبورد و ماوس Map شدن و لذت بازی رو دو چندان میکنن . پس از کابوس Unity و FC4 این بازی و DAI بهم خیلی چسبید!.

آقا چه حالی میده بازی :دی همین ماموریتای جانبیشم حال میده! الان در حال گردش در نت بدنبال عکسی متفاوت از MGS برا امضا :| :دی فقط یک سوال اینکه با چیزی نمیشه attract کرد دشمنا رو؟ مثل سنگ انداختن توی Farcry یا سوت زدن توی Assassin's creed و یا Splinter Cell در کل تا اینجا گیم پلی بنظرم خیلی خوب بوده ولی آزادی عملی که Splinter Cell میده رو به آدم نمیده ولی در خیلی از موارد از اون بهتره! یکم تو کاور گیری مشکل داره و خیلی شده سر همین قضیه از کاور زدم بیرون لو رفتم :|
برادر کفر میگی چرا SC کی بهت محیط اوپن ورلد داده که احساس آزادی عمل بیشتر کردی برای صدا در اوردن باید از magazine که داخل منوی نارنجکاس استفاده کنی

خیلی زود تموم شد ولی عالی بود یه سری مشکل هم داشت

داستانم که عالی بود

بازی نکردن نسخه های قبل MGS گناه کبیرس :d ای گیمرین برید بازی کنید

درود
استاد کوجیما کار خیلی خوب بلده ی پورت عالی هم روpc داد 60 فریم ثابت با اینکه قبلا رو کنسول تموش کرده بودم ولی به احترام استاد کبیر دوباره روpcدانلود اجراش کردم بی صبرانه منتظر کار بعدی هستیم

برادر کفر میگی چرا SC کی بهت محیط اوپن ورلد داده که احساس آزادی عمل بیشتر کردی برای صدا در اوردن باید از magazine که داخل منوی نارنجکاس استفاده کنی
بیا بزن بکش منو :دی
منظورم از آزادی عمل امکانات و گیم پلی بازی بود نه صرفا محیط اپن ورد بازی! وگرنه از این نظر که MGS سره! و میگم دم توی این بازی خیلی بیشتر حس مخفی کاری بهش دست میده!
حالا این نسخه اصلی بازی محسوب نمیشه و نمیشه در مورد گیم پلی ـش نظر داد اما من در کل توی SC خیلی راحت تر میتونستم مخفی کاری کنم چون امکانات زیادی در اختیار آدم میگذاشت گرچه یکم غیر منطقی بنظر میرسه این نسخه که نسخه اصلی نیست رو با SC مقایسه کرد!

ولی در کل این کاور گیریش از همه بیشتر رو اعصابه!
خودش کاور میگیره خودشم هر وقت دوس داره از اینطرف و اون طرف کاور میزنه بیرون و بازی هم که مخفی کاری هست! یکم ازت بزنه بیرون میبیننت و لو میری تاحالا خیلی شده هی همینطوری لو میرم اعصابم بهم میریزه :دی اگه بخوام همینشو با SC مقایسه کنم اون بنظرم خیلی روون تر بود میشد راحت سویچ کرد بین کاورا و همینطور خیلی راحت تر میشد ملتو Take Down کرد موقع کاور گرفتن!

بازم میگم از خیلی از جهات جلوتر از SC هست اما همینایی که گفتم بنظرم تو SC بهتر کار شده:دی بالاخره قرار نبوده از همه نظرا بهتر از رقیبش باشه! همین رقیبش آخرین نسخش متاش 88 بود و کم غول نیست :دی
والا منم نظرمو گفتم!

بیا بزن بکش منو :دی
منظورم از آزادی عمل امکانات و گیم پلی بازی بود نه صرفا محیط اپن ورد بازی! وگرنه از این نظر که MGS سره! و میگم دم توی این بازی خیلی بیشتر حس مخفی کاری بهش دست میده!
حالا این نسخه اصلی بازی محسوب نمیشه و نمیشه در مورد گیم پلی ـش نظر داد اما من در کل توی SC خیلی راحت تر میتونستم مخفی کاری کنم چون امکانات زیادی در اختیار آدم میگذاشت گرچه یکم غیر منطقی بنظر میرسه این نسخه که نسخه اصلی نیست رو با SC مقایسه کرد!

ولی در کل این کاور گیریش از همه بیشتر رو اعصابه!
خودش کاور میگیره خودشم هر وقت دوس داره از اینطرف و اون طرف کاور میزنه بیرون و بازی هم که مخفی کاری هست! یکم ازت بزنه بیرون میبیننت و لو میری تاحالا خیلی شده هی همینطوری لو میرم اعصابم بهم میریزه :دی اگه بخوام همینشو با SC مقایسه کنم اون بنظرم خیلی روون تر بود میشد راحت سویچ کرد بین کاورا و همینطور خیلی راحت تر میشد ملتو Take Down کرد موقع کاور گرفتن!

بازم میگم از خیلی از جهات جلوتر از SC هست اما همینایی که گفتم بنظرم تو SC بهتر کار شده:دی بالاخره قرار نبوده از همه نظرا بهتر از رقیبش باشه! همین رقیبش آخرین نسخش متاش 88 بود و کم غول نیست :دی
والا منم نظرمو گفتم!

و انمیشن SC هم بهتره

دوستان یک جوانمرد بیاد بگه اون xof که روی شونمون هست چجوری باید بردارم،هر کار میکنم بر نمیداره؟
اولی پشت خود اسنیک گیر کرده باید دراز بکشی و با شیفت چندبار غلت بزنی تا بیوفته بیرون و بگیریش
دومی همون اول بازی لب صخرس
2 تاش پیش توی قسمت کمپ اسراس یکی بالای اتاقک نگهبانی نرسیده به کمپ یکی هم دقیقا دم در ورودی کمپ بقیه هم با عکس و توضیح اینجا گفته که کجاس.
و انمیشن SC هم بهتره
اینجا تاپیک SC یا مقایسه دوبازی نیست پس منحرف نکنین تاپیکو. به نفع خودتون هم هست مقایسه پیش نیاد :d

درود.
بخش GZ رو تموم کردم 1 ساعت و 40 دقیقه طول کشید، کلا چون آشنا نبودم، بیشتر داشتم تو محیط می گشتم تا بازی بیاد دستم،
الان دوباره شروع کردم GZ رو ، اینبار روی High، فوق العاده سخت شده. اولا اون 9 تا داشتم دنبالشون می گشتم، نیمه ی اول رو گشتم فقط همون 1 دونه شروع بازی رو میگیرم :d بقیش اصلا کجا هستن جدی ؟ :|

بعد هم ماموریت اصلی رو رفتم و بعدش خواستم بقیه زندانیا رو برسونم، پوستم کنده شده، یعنی اصلا امکان نداره بدون کشتن کسی بتونید همه ی مامورا رو برسونید دمه کوپتر.:| واقعا سخته.

ولی در عین حال واقعا لذت میبرم، من یکی که یکی از فن های SC هستم با این بازی خیلی حال کردم و منتظر انتشار TPP هستم :x.

از امید و بهروز عزیز هم بابت مقالشون که دیالوگ و فایل های بازی رو ترجمه کردند سپاس گذارم.
خیلی دوست دارم بتونم HD Collection رو بازی کنم، شاید یه PS3 بتونم قرض کنم بازی کنم :d.
بازی واقعا زیباست.

[h=1]Ground Zeroes را در نقش Hideo Kojima تجربه کنید – به همراه ویدئو آموزشی[/h]http://gamefa.com/198476/ground-zeroes-%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D9%82%D8%B4-hideo-kojima-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D9%88%DB%8C%D8%AF%D8%A6/

بعد هم ماموریت اصلی رو رفتم و بعدش خواستم بقیه زندانیا رو برسونم، پوستم کنده شده، یعنی اصلا امکان نداره بدون کشتن کسی بتونید همه ی مامورا رو برسونید دمه کوپتر.:| واقعا سخته.

Metal Gear Solid Ground Zeroes s rank walkthrough رو گوگل کن میبینی یه سری اعجوبه تو هفت هشت دقیقه بدون دیده شدن و بدون درگیری و کشت و کشتار مرحله رو تموم میکنن:| طرف فقط میدوئه:d
تازه این مرحله که میگی خوبه ، اون مرحلش که تو روز هستش که اگه دیده بشی که کلا Mission failed میشی:d
اونم طرف تو 9 دقیقه میره بدون خونریزی:bighug:
حالا میگم اعجوبه ولی میشه با تمرین زیاد به اونجا رسید ...
من بیش از 20 ساعته دارم میکنم و اصلا خسته کننده نبوده:x

Ground Zeroes را در نقش Hideo Kojima تجربه کنید – به همراه ویدئو آموزشی

http://gamefa.com/198476/ground-zeroes-%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D9%82%D8%B4-hideo-kojima-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D9%88%DB%8C%D8%AF%D8%A6/
مثلا الان لینک گذاشتی؟؟:d

- - -ویرایش - - -

خدا وکیلی شرکت های به اصطلاح بازی سازی باید از هیدئو کوجیما :xیاد بگیرن بازی سازی رو . وقتی قول نسخه ی PC داد براش وقت گذاشت نه که یه پورت آشغال بیرون بدن دست ملت مثل اون یوبی سافت به درد نخور:>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or