Sweet Jesus
کاربر سایت
خب برادر من بهش 9.9 داده !حالا 0.1 اینقدر فرق داره ؟
![]()
بحث اون نیس بحث اینه که GTA IV از MGS4 امتیاز بالاتری گرفته
منم تعصب دارم رو MGS :biggrin1:به نظر من هم GTA IV اصلا در حد اندازه هایی نبود که نمره 10 بگیرهبحث اون نیس بحث اینه که GTA IV از MGS4 امتیاز بالاتری گرفته
منم تعصب دارم رو MGS :biggrin1:
به نظر من هم GTA IV اصلا در حد اندازه هایی نبود که نمره 10 بگیره
همین یک هفته پیش تمومش کردم اصلا و ابدا اونجوری که ازش انتظار داشتم نبود و حتی من GTA Sanandreas رو بهش ترجیح میدم GTA IV لایق نمره های بالای 9 بود ولی نه 10
MGS4 هم از اونجایی که واقعا همه چیزش عالی میاد نمره 10 واقعا حقشه :biggrin1:
و خیلیها هم که "هنوز نمیدونن Raiden مرده یا زنه!!
" که خنده داره واقعآ!
و شاید از کل داستان سری MGS فقط 20% فهمیده باشن!! و هنوز سر خیلی از چیزها دارن الکی بحث میکنن و نظر میدن! به نظر من با این مدل آدما نباید اصلا بحث کرد و نظر خواست... در مورد بازیهای خیلی بزرگ مثل همین بازی یا Fina Fantasy ها یا بازهای بزرگ دیگه...سلام دوستان.ببخشید میون کلام اساتید میپرم وسط :blushing:یک سوال ...
من اصلا تا حالا MGS بازی نکردم...اما اینقدر تبلیغات بالا گرفته و دوستان با ذوق و شوق تعریف میکنن آدم وسوسه میشه...من کلا عشق GTA هستم و سری بازیهای BurnOut و GranTurismo رو دوست دارم و همه ی شماره هاشونو بازی کردم...(کلا Racing و OpenWorld) و البته CallOfDuty هم خیلی بهم حال داد...حالا با این تفاسیر آیا بنظر شما Mgs رو بگیرم خوشم میاد؟!
اگه از بازی های داستان دار خوشت میاد 100 درصد از سری MGS خوشت خواهد اومد وگرنه شاید فقط با گیم پلی اش حال کنی که به نظر من بازم می ارزهسلام دوستان.ببخشید میون کلام اساتید میپرم وسط :blushing:یک سوال ...
من اصلا تا حالا MGS بازی نکردم...اما اینقدر تبلیغات بالا گرفته و دوستان با ذوق و شوق تعریف میکنن آدم وسوسه میشه...من کلا عشق GTA هستم و سری بازیهای BurnOut و GranTurismo رو دوست دارم و همه ی شماره هاشونو بازی کردم...(کلا Racing و OpenWorld) و البته CallOfDuty هم خیلی بهم حال داد...حالا با این تفاسیر آیا بنظر شما Mgs رو بگیرم خوشم میاد؟!

به نظر من بحث کردن با بعضی از آدما فایده نداره!!... خیلی ها الکی با تبلیغات گسترده و و تریلرهای زیبایی که از این بازی دیدن جوگیر شدن و میخوان بازی رو بخرن و فقط میخوان بخرن و روی آسونترین وضعیت بازی رو تموم کنن و خداحافظ!!...و خیلیها هم که "هنوز نمیدونن Raiden مرده یا زنه!!
" که خنده داره واقعآ!
و شاید از کل داستان سری MGS فقط 20% فهمیده باشن!! و هنوز سر خیلی از چیزها دارن الکی بحث میکنن و نظر میدن! به نظر من با این مدل آدما نباید اصلا بحث کرد و نظر خواست... در مورد بازیهای خیلی بزرگ مثل همین بازی یا Fina Fantasy ها یا بازهای بزرگ دیگه...
خوش باشین...
قبول دارم که خیلی ها اصلا به داستان بازی توجه ای نمیکنن و اصلا به اندازه ی امثال من و تو اهمیت نمیدن ولی GTAIV واقعا بازی بی نظیری از آب در اومده و دلیل نمی شه که چون داستانش به پیچیدگی سری MGS نیست یا از واقعیت دور تره بهش بگی "کمدی" بعد هم دونستن 4 تا چیز بیشتر در مورد یک بازی این حق رو نمیده به آدم که اینطوری حرف بزنه احترام دوستان رو نگهدار هر کسی حق داره نظرشو بگهببین عزیز تو در حد و اندازه ای نیستی که بخواهی mgs بازی کنی تریلر خیلی بازی ها بیخوده من خودم از gears of war بدم می یومد چون تریلرش رو ددیم خوشم نیومد اما نیومدم نظری بدم تا وقتی 360 خریدم نظرم عوض شد 2 بار تمومش کردم چون واقعا بازی خوبی بود اما واقعا این بازی های مثل gears of war و army of two و ... در خد اندازه mgs نیست mgs به دست بچه هایی مثل تو بدی از کل بازی فقط می فهمن آره بکشی بری آخرش بعدشم بگی اوه چه بازیه آسونی رییس آخرش خیلی ساده بود و ... کل دموهای وسط بازی هم می زنی می ره که آره دلت خوشه مثلا بازی کردی اصلا چند کلاس درس خوندی چند سالته؟ چقدر از داستان Mgs می دونی ؟ چقدر زبان انگلیش سرت می شه که دیالوگ های بازی رو بفهمی آره ؟ gta بازی خوبی هست انا یه بازی خنده دار کمدی هست که بیشتر طرفداراش بچه ها هستن!!!! متاسفم واست!!! سال قبل درباره ffx بحث داشتم تو سایت امسال mgs آخه امسال شما رو تو سایت کی راه داده ؟ شما فقط بیایین بخش گالری و بازی آنلاین دیدن کنید چه کار به نظر دادن دارین!!! هر کسی که گیم خور نمی شه!!!