سلام . میدونم تاپیکو از زیر گل میکشم بیرون ولی یه سوال داشتم من از سره بیکاری میخوام بازی رو برای 3ومین بار تموم کنم . رفتم رو درجه سختی big boss extreme و یه جا خوندم برای این که بالا ترین رنکو اون آخر بهت بده باید بدون کشتن حتی 1 نفر بازی رو تموم کنی و من تا حالا هیچ کسو نکشتم و فقط از اون تفنگ بیهوشی استفاده میکنم اما یه سوال داشتم اونم اینه که تو بعضی از بخش ها مثل باس فیات ها یا تو اون مرحله که رو موتور هستیم . چجوری ممکنه کسی رو نکشیم ؟ اصلا باید برای گرفتن بالا ترین رنک هیچ کسو نباید کشت یا من دارم اشتباه میگم ؟
یه سوال دیگه هم داشتم تو دو بار قبلی که بازی رو تموم کردم (رو hard و normal ) اون نیرو های غیر نظامی که شبیح عربا میمونن همیشه یارمون بودن . اما حالا همین مارو میبینن ، میبندنمون به گلوله من اشتباهی باتیر زدمشون یا رو این درجه سختی واسه همه همین جوریه ؟
دوستان کسی میتونه دفترچه ی ریجن 1 رو بزاره یادمه توش خیلی حرکت یاد داده بود
مرسی ولی اونجوری زحمتت میشه چون زیاده برگه هاش!داداش من دفترچه شو دارم فردا يا پسفردا برات عکس ميگيرم ميزارم تو همين تاپيک.
دوستان از قرار معلوم، قراره شهریور Trophy به بازی اضافه بشه! :d
به احتمال زیاد، تروفی آنلاین هم نداره دیگه... ولی احتمالا پلات کردنش روو مخ میره
بیخیال الان کونامی سرورای بازی رو بسته ! بیان تروفی اضاف کنن !!! منبعی داری ؟
ویرایش : بله مثل اینکه می خوان برای 25 سالگرد متالگیر پچ تروفی بدن:d !
Metal Gear Solid 4 patch to add Trophy support
دوستان کسی میتونه دفترچه ی ریجن 1 رو بزاره یادمه توش خیلی حرکت یاد داده بود
آخیش خیالم راحت شد#تاریخش مال یک قرن پیشه :d
بعد این بخش رو مثل اینکه نخوندی! (یا شایدم خوندی میخواستی اذیت بنمایی ما رو :d )
شما هم دقیقا مثله منی و بازی منم ریجن یکه خیلی خوبه نفروختمشمن که واقعا خوشحال شدم
پسر یه چند وقتی میشد هوس کرده بودم دوباره بازیش کنم
چه خوب صبر میکنم تروفی و پچ که اومد یه دست دیگه مردونه تمامش میکنم
ای جان خوب شد نفروختمش تازه ریجین 1 هم دارم >:d