حجم آپدیتش روی Psn چقدره ؟گذاشتم هر 5 دقیقه یک درصد میرفت نمیشه تو Pc گرفت با کول دیسک ریخت؟
دوستان خواهشا کمک کنید
وای من که 2 گیگ ندارمنزدیک 2گیگ خورده ای هست
نه نمیشه باید با همون ابدیت کنی بره
سلام برو اینجا هرنوع اهنگی که میخوای توش هستآقایون سلام
از کجا میشه آهنگ منوی بازی را دانلود کنم نه اون آهنگی که به صورت رسمی اومده بیرون؟
ممنون میشم بگید
آقا من هر کاری میکنم این vamp مردنی رو نمیتونم بکشم همش پا میشه... میدونم باید سرنگ رو بزارم اون پایین سمت چپ بعد با تیر بزنمش تا بیوفته و بعد برم بالا سرش و R1 رو نیگه دارم و بعدم مثلث رو اما هرکاری میکنم وقتی میوفته بهش که نزدیک میشم r1 رو نگه میدارم هیچ کاری نمیکنه و به اونvamp هم که خیلی نزدیک میشم هولم میده عقب و باز جونش پر میشه !!! یک توضیح کامل میدین باید چیکار کنم ؟ راستی سرنگ همون یک دونه تو لیستم بود فقط ... ممنون از کمکتون
از پشت وجلو فرقی نمی کنه .در حدی که بتونی بگیریش.نگه دار.ممنون از جلو بگیرمش یا پشت؟ چقدر باید بهش نزدیک باشم؟ R1 رو نگه دارم یا یک بار بزنم ؟
داداش سرنگ را که بر میداری بعد باید اسلحه ات را بزاری روی none (یعنی چیزی دستت نباشه) بعد بری پشتشr1 را بزنی موقع پا شدن خودش میزنهآقا من هر کاری میکنم این vamp مردنی رو نمیتونم بکشم همش پا میشه... میدونم باید سرنگ رو بزارم اون پایین سمت چپ بعد با تیر بزنمش تا بیوفته و بعد برم بالا سرش و R1 رو نیگه دارم و بعدم مثلث رو اما هرکاری میکنم وقتی میوفته بهش که نزدیک میشم r1 رو نگه میدارم هیچ کاری نمیکنه و به اونvamp هم که خیلی نزدیک میشم هولم میده عقب و باز جونش پر میشه !!! یک توضیح کامل میدین باید چیکار کنم ؟ راستی سرنگ همون یک دونه تو لیستم بود فقط ... ممنون از کمکتون
سرنگ را بردار مثلث (:d) را بزن میزنه به خودش بعد هم یک اسلحه که زومش خوب باشه وردار بعد که عروسک میافته برو عروسک را بردار تکونش بده و شلیک کن:dفقط یک سوال دیگه قول میدم سوال آخرم باشه :d
تو کشتن screaming mantis همون که تو act5 هست و 2 تا عروسک داره باید چجوری سرنگ رو به خودم بزنم؟ و اینکه بهترین سلاح واسه زدن عروسک هاش چیه؟
راستی این عروسک هاش میوفته گاهی معلوم نیست کجا افتاده راهی هست زود بری برداریش قبل اینکه خودش برداره دوباره...
ممنون دوستان گلم از راهنمایی
یه دوربین واسه یکی از مسلسلات بخر موقعی که میوفته وسط اون پله ها میوفتهفقط یک سوال دیگه قول میدم سوال آخرم باشه :d
تو کشتن screaming mantis همون که تو act5 هست و 2 تا عروسک داره باید چجوری سرنگ رو به خودم بزنم؟ و اینکه بهترین سلاح واسه زدن عروسک هاش چیه؟
راستی این عروسک هاش میوفته گاهی معلوم نیست کجا افتاده راهی هست زود بری برداریش قبل اینکه خودش برداره دوباره...
ممنون دوستان گلم از راهنمایی