Metal Gear Solid 4: Guns of The Patriots

چیزی که ما میدونیم رو از شما پنهان نمیکنیم mrg جان.
اگر شلیک هوایی کرد خب برای چی گفت Our times has ended؟منظورش این بود که از این زندگی پر جنگ خسته شده و میخواد خودکشی کنه...

من که فکر میکنم اسنیک به هوا شلیک کرد یعنی ثانیه آخری که میخواست شلیک کنه اسلحه رو از دهنش در آورد و به سمت دیگه ای تیر زد....بازی رو خیلی وقت پیش تموم کردم پس به یاد ندارم که دود دیدم یا نه..... ولی حالا خودمونیم چه فرقی میکنه؟:cheesygri
دقیقا
منم گفتم مهم نیست اما sheperd اصرار دارند که اینطوری نیست
من نمیدونم چطوری بگم که آقا وقتی خشاب خالی شه گلنگدن میاد عقب
صدای یه تیر اومد-تفنگ PT1911 بود که تیر زده بود نه patriot

دیگه حال و حوصله بحث روی این مطلب رو ندارم میخوام براتون شباهتهای mgs ها رو پست کنم امیدوارم لذت ببرید
امشب مینویسمش

دقیقا
منم گفتم مهم نیست اما sheperd اصرار دارند که اینطوری نیست
من نمیدونم چطوری بگم که آقا وقتی خشاب خالی شه گلنگدن میاد عقب
صدای یه تیر اومد-تفنگ PT1911 بود که تیر زده بود نه patriot

دیگه حال و حوصله بحث روی این مطلب رو ندارم میخوام براتون شباهتهای mgs ها رو پست کنم امیدوارم لذت ببرید
امشب مینویسمش
خب دوست عزیز واقعا اون جا رو ندیدید که بیگ باس هم خشاب اسلحه رو انداخت هم گلوله ای که تو قسمت اصلی باقی بود؟خواهشا نگید چون اسنیک خشاب رو گذاشت تو اسلحه و پرش کرد این طوری شد.چون اگر دیده باشید اسنیک دست به گلنگدن نزد.
دوست عزیز ما با هم دوستیم و حرف خودتون به خودتون که اگر خسته میشید میتونید بحث نکنید.اما خواهشا حد اقل به چند کلمه ی بالا توجه کنید.

خب دوست عزیز واقعا اون جا رو ندیدید که بیگ باس هم خشاب اسلحه رو انداخت هم گلوله ای که تو قسمت اصلی باقی بود؟خواهشا نگید چون اسنیک خشاب رو گذاشت تو اسلحه و پرش کرد این طوری شد.چون اگر دیده باشید اسنیک دست به گلنگدن نزد.
دوست عزیز ما با هم دوستیم و حرف خودتون به خودتون که اگر خسته میشید میتونید بحث نکنید.اما خواهشا حد اقل به چند کلمه ی بالا توجه کنید.
عزیز تمام اسلحه ها از زمان جنگ جهانی اول semi automatic شدند یعنی چی یعنی دقیقا چون اسنیک خشاب گذاشت گلنگدن اومد جلو؛semi automatic یعنی فنری در زیر تیرها هست که به صورت خودکار تیر رو وارد مجرا میکنه و آماده شلیک میشه ؛من فقط از شما یه خواهش دارم یه بار دیگه برید و از قبل از voice cast خوب نگاه کنید و واکنش اسلحه را وقتی اسنیک داره چکش میکنه به دقت ببینید ؛وقتی داخل قبرستان هست و قبل از آنکه خودشو بخواد بکشه ببینید که خشاب رو در میاره و تیر داخل مجرا رو در مشت میگیره؛ اینجا ببینید که گلنگدن عقب میمونه و جلو نمیاد چون تیری وجود نداره ؛شما اگر این سکانس رو دیدید و بازهم حرفتون همون بود اونوقت من کاملا قبول میکنم که اشتباه از من بوده

مطالب مرتبط

از اول تا آخر بازی مطالبی رو که دیدم وبه قول خودمون تابلو نیستند را عرض میکنم لطفا اگر مطلبی رو جا انداختم که خیلی جالب بوده پ خ کنید تا اضافه کنم
Beginning در شروع بازی تمام برنامه های tv با بازی مرتبط هستند-mantis security –snake eater- death[sorrow] -joy؛ شماره کانالها اعداد سریال lost هستند 14-18 -32 – 45(اعداد رو خوب یادم نیست)
Act1. اگرسربازان زیادی بکشید اسنیک یادصحبتهای liquid می افته که میگه you enjoy killing..... وبالا میاره ؛ اگر حالت هدفگیری رو از option تغییر دهید ویا socom روبه عنوان سلاح انتخاب کنید اسنیک خواهدگفت just like old times
Act2.وقتی اسنیک با نیامی حرف میزنه و سیگارشو میندازه L1 رو نگه دارید؛ اسنیک سعی میکنه هیز بازی در بیاره
Act4.دوربین رو بردارید و از ghost ها عکس بگیرید یادتونه توی mgs1 چقدر زیاد بودن؟؟؟
Act5.درمبارزه با screaming mantisبه rose بیسیم بزنید و Campbell میادو میگه جای دسته روعوض کن یا memory card رو دربیار، پس از شکست دادن screaming mantis و ظاهرشدن psycho mantis هنگامی که وی از صحنه درحال خارج شدن است اگر L1 را نگه دارید sorrow را خواهیددید که میگویدthe spirit of a warrior will always be with youحرفی که وی قبلا به naked snake نیز گفته بود؛ هنگامی که vamp و raiden درحال نبرد هستند اگربه سمت آنها بخواین شلیک کنید اسنیک میگهno I can’t do it؛ در briefing ها مرغهایی هستند که نام solid liquid دارند
اعضای b&b[beauty and the beast]دارای احساس اعضای cobra unitو نام اعضای foxhound و سلاح اعضای dead cell هستند
Laughing octopus احساس joy[the boss] نام decoy octopus سلاح (solidusبازوها و اسلحه)
Raging raven احساس fury نامVulcan raven نوع حملات انفجاری fat man
Crying wolf احساسsorrow نام sniper wolf سلاح fortune
Screaming mantis احساسfear نام psycho mantis سلاح و چاقوهای vamp

بله من حرفم همونه که بود.
بگذریم.
البته در Act 3 شما وقتی پیش Big mama هستید اون روبوت ها که یک لحظه نگاهشون میکنید(با L1) قبل یا بعدش فکر میکنم,اگر L1 رو نگاه دارید میتونید برای لحظاتی از چشم روبوت ها نگاه کنید(اسم هاشون رو یادم نیست.)

از اول تا آخر بازی مطالبی رو که دیدم وبه قول خودمون تابلو نیستند را عرض میکنم لطفا اگر مطلبی رو جا انداختم که خیلی جالب بوده پ خ کنید تا اضافه کنم
Beginning در شروع بازی تمام برنامه های tv با بازی مرتبط هستند-mantis security –snake eater- death[sorrow] -joy؛ شماره کانالها اعداد سریال lost هستند 14-18 -32 – 45(اعداد رو خوب یادم نیست)
Act1.اگرسربازان زیادی بکشید اسنیک یادصحبتهای liquid می افته که میگه you enjoy killing..... وبالا میاره ؛ اگر حالت هدفگیری رو از option تغییر دهید ویا socom روبه عنوان سلاح انتخاب کنید اسنیک خواهدگفت just like old times
Act2.وقتی اسنیک با نیامی حرف میزنه و سیگارشو میندازه L1 رو نگه دارید؛ اسنیک سعی میکنه هیز بازی در بیاره
Act4.دوربین رو بردارید و از ghost ها عکس بگیرید یادتونه توی mgs1 چقدر زیاد بودن؟؟؟
Act5.درمبارزه با screaming mantisبه rose بیسیم بزنید و Campbell میادو میگه جای دسته روعوض کن یا memory card رو دربیار، پس از شکست دادن screaming mantis و ظاهرشدن psycho mantis هنگامی که وی از صحنه درحال خارج شدن است اگر L1 را نگه دارید sorrow را خواهیددید که میگویدthe spirit of a warrior will always be with youحرفی که وی قبلا به naked snake نیز گفته بود؛ هنگامی که vamp و raiden درحال نبرد هستند اگربه سمت آنها بخواین شلیک کنید اسنیک میگهno I can’t do it؛ در briefing ها مرغهایی هستند که نام solid liquid دارند
اعضای b&b[beauty and the beast]دارای احساس اعضای cobra unitو نام اعضای foxhound و سلاح اعضای dead cell هستند
Laughing octopus احساس joy[the boss] نام decoy octopus سلاح (solidusبازوها و اسلحه)
Raging ravenاحساس furyنامVulcan ravenنوع حملات انفجاری fat man
Crying wolfاحساسsorrowنام sniper wolfسلاح fortune
خيلي بيشتر از اينهاست خيالت راحت اينا تازه چيزاي تابلوي بازيه !

خيلي بيشتر از اينهاست خيالت راحت اينا تازه چيزاي تابلوي بازيه !
حرف شما کاملا درسته عزیزانی که در سایتهای انگلیسی زبان میرن میدونن چقدر این بازی easter egg داره ؛من سعی کردم اونهایی که در سری بازی mgs مرتبط هستند و جالبند رو پست کنم

در مورد اندینگ بازی من با shepard موافقم...
دلیل من غیر از دود اسلحه اینه که صدای شلیکی که بعد بالارفتن دوربین بلند شد صدای شلیک اسلحه ی پترویت بود...اصلا صدای شلیک طوری بود که معلوم بود واسه ی یه اسلحه قدیمیه ، با این حال هر کس باور نمی کنه بشینه mgs3 رو بازی کنه یا اینکه تو همین mgs4 رانک بیگ باس رو بگیره تا اسلحه پترویت باز شه و اونوقت خودش صدای شلیکش رو گوش کنه...
ایراد دوم بازی هم نگرفتم منظورتون چیه ولی اگه منظورتون موضوع پدر سانیه ، که باید بگم از نظر من باباش اسنیکه و حتما اسنیک بعد از اینکه تو اون کشتی نفت کش با الگا جنگیده ازش خوشش اومده و...!!
یه جای دیگه متال گیر 2 هم یادمه که اسنیک بخاطر درد گرفتن قلبش بیهوش شد (بعد اولین مواجهه با ومپ) که اینم خودش یه نشونه دیگه اس :دی
این که تو هتاق لیزر بمیره به عقل مربوط نیست به سلیقست...
چه قشنگی داشت که تو راهرو پر از لیزر می مرد و تمام زحماتش بباد می رفت ؟ خواهشا اینهمه رو حرف عجیبتون اینهمه پافشاری نکنید .
یعنی اسنیک بمیره بعد هم متعاقبا Outer Haven بزنه ناو میسوری رو که توش اتاکان و می لینگن رو بترکونه جانی و مریل هم فراگ ها تیکه تیکه کنن و کلا همه کراکترها بمیرن دیگه !
آخه عزیز من متال گیر که که مورتال کامبت نیست !
شما که سلیقه ات اینجوریه بشین مورتال کامبت بازی کن ! :دی توش همه به بدترین شکل تیکه تیکه می شن ! :دی
درضمن happy ending رو باهات موافق نیستم...
مگه تو اندینگ بازی نشون داد اسنیک بعد اونهمه بدبختی با دوست دخترش رفته کنار ساحل داره صفا می کنه که شما می فرمایید هپی اندینگ بود ؟ :smile:
در مورد مریل و جانی هم غم انگیز بود چون داشتن برنامه عروسی میچیدن..
اگه مهم نبودن که اونارو هم نشون نمیداد با هون موسیقی ه فوقالعاده و اون راهروی لیزر به قول شما...
اون صحنه ها رو نشون می داد که بگه اگه اسنیک فداکاری نکنه و خودشو به GW نرسونه اونا همه می میرند...
Act1.اگرسربازان زیادی بکشید اسنیک یادصحبتهای liquid می افته که میگه you enjoy killing..... وبالا میاره ؛ اگر حالت هدفگیری رو از option تغییر دهید ویا socom روبه عنوان سلاح انتخاب کنید اسنیک خواهدگفت just like old times
Raging ravenاحساس furyنامVulcan ravenنوع حملات انفجاری fat man
Crying wolfاحساسsorrowنام sniper wolfسلاح fortune
حرکت خوبیه البته اگه همه دوستان کمک کنن...
بشخصه تقریبا همه این موارد رو می دونستم ولی ممکنه مواردی باشه که منم ندونم پس خواهشم اینه که هر که همه دوستان mgs باز اگه نکته ی مخفی می دونن که قبلا بازگو نشده لطفا بگن...

آخرین ویرایش:
دلیل من غیر از دود اسلحه اینه که صدای شلیکی که بعد بالارفتن دوربین بلند شد صدای شلیک اسلحه ی پترویت بود...اصلا صدای شلیک طوری بود که معلوم بود واسه ی یه اسلحه قدیمیه ، با این حال هر کس باور نمی کنه بشینه mgs3 رو بازی کنه یا اینکه تو همین mgs4 رانک بیگ باس رو بگیره تا اسلحه پترویت باز شه و اونوقت خودش صدای شلیکش رو گوش کنه...
ایراد دوم بازی هم نگرفتم منظورتون چیه ولی اگه منظورتون موضوع پدر سانیه ، که باید بگم از نظر من باباش اسنیکه و حتما اسنیک بعد از اینکه تو اون کشتی نفت کش با الگا جنگیده ازش خوشش اومده و...!!
یه جای دیگه متال گیر 2 هم یادمه که اسنیک بخاطر درد گرفتن قلبش بیهوش شد (بعد اولین مواجهه با ومپ) که اینم خودش یه نشونه دیگه اس :دی

چه قشنگی داشت که تو راهرو پر از لیزر می مرد و تمام زحماتش بباد می رفت ؟ خواهشا اینهمه رو حرف عجیبتون اینهمه پافشاری نکنید .
یعنی اسنیک بمیره بعد هم متعاقبا Outer Haven بزنه ناو میسوری رو که توش اتاکان و می لینگن رو بترکونه جانی و مریل هم فراگ ها تیکه تیکه کنن و کلا همه کراکترها بمیرن دیگه !
شما که سلیقه ات اینجوریه بشین مورتال کامبت بازی کن ! :دی توش همه به بدترین شکل تیکه تیکه می شن ! :دی

مگه تو اندینگ بازی نشون داد اسنیک بعد اونهمه بدبختی با دوست دخترش رفته کنار ساحل داره صفا می کنه که شما می فرمایید هپی اندینگ بود ؟ :smile:

اون صحنه ها رو نشون می داد که بگه اگه اسنیک فداکاری نکنه و خودشو به GW نرسونه اونا همه می میرند...

بشخصه تقریبا همه این موارد رو می دونستم ولی ممکنه مواردی باشه که منم ندونم پس خواهشم اینه که هر که همه دوستان mgs باز اگه نکته ی مخفی می دونن که قبلا بازگو نشده لطفا بگن...
بهترین توصیه ای که میتونم بکنم این هست که برین و Cutscene آخر بازی رو چند بار با دقت نگاه کنید ... ( معلومه که از اسلحه اسنیک شلیک شده ... چون حالت تفنگ تابلو ـه (نمیدونم چجوری بگم!) )
چیزِ دیگه ای هم که هست و البته استدلال منطقیی نمیتونه باشه ولی اگر اون تیر هنوز تو اسلحه ی اسنیک هست پس چرا وقتی BB رو میبینه خشاب رو میذاره؟ ( البته گفتم این دلیل نمیشه )
به غیر از اینها اون حالت تعجب تابلو ـه که کسی بهش شلیک نکرده.

مگه ایرادی داره بمیره؟
یه داستان متفاوت از نظر من ایرادی نداره..
در ضمن..
شما حق داری نظرت رو بگی..منم حق دارم نظرمو بگم..
اما شما حق نداری به من بگی چی بازی کنم چی نکنم;)

بهترین توصیه ای که میتونم بکنم این هست که برین و Cutscene آخر بازی رو چند بار با دقت نگاه کنید ... ( معلومه که از اسلحه اسنیک شلیک شده ... چون حالت تفنگ تابلو ـه (نمیدونم چجوری بگم!) )
چیزِ دیگه ای هم که هست و البته استدلال منطقیی نمیتونه باشه ولی اگر اون تیر هنوز تو اسلحه ی اسنیک هست پس چرا وقتی BB رو میبینه خشاب رو میذاره؟ ( البته گفتم این دلیل نمیشه )
به غیر از اینها اون حالت تعجب تابلو ـه که کسی بهش شلیک نکرده.
چند دلیل داره.خشاب رو برای این گذاشت که معلوم بود هیچ کس با یک گلوله نمیمیره(اگر میخواست به سر یا قلب یا نقطه ی حساس دیگه ای دقت کنه وقت میبرد).همون ومپ رو توی Act 2 ندیدین؟چقدر صبر کرد؟دیگه نگید که بیگ باس صابت بود چون اسنیک روحشم از بقل دستش خبر نداشت.
اسنیک گلوله زیادی آورده بود بزنه هوایی؟:دی
همون سرباز هاش هم با یک گلوله نمیمردند(مگر این که روی Liquid easy رفته باشید) دیگه چه برسه به بیگ باس!
اگر هم بیگ باس شلیک نکرده بود اسنیک GPS نداشت ببینه کدوم طرفش آدمه کدوم طرفش نیست
یه داستان متفاوت از نظر من ایرادی نداره..
در ضمن..
شما حق داری نظرت رو بگی..منم حق دارم نظرمو بگم..
اما شما حق نداری به من بگی چی بازی کنم چی نکنم;)
این کاریه که شما دارید به کوجیما میگید.حق دارید نظرتون رو بگید ولی حق ندارید سر بقیه یا خودش خالی کنید که چرا این طوری نشد اون طوری شد.

چند دلیل داره.خشاب رو برای این گذاشت که معلوم بود هیچ کس با یک گلوله نمیمیره(اگر میخواست به سر یا قلب یا نقطه ی حساس دیگه ای دقت کنه وقت میبرد).همون ومپ رو توی Act 2 ندیدین؟چقدر صبر کرد؟دیگه نگید که بیگ باس صابت بود چون اسنیک روحشم از بقل دستش خبر نداشت.
اسنیک گلوله زیادی آورده بود بزنه هوایی؟:دی
همون سرباز هاش هم با یک گلوله نمیمردند(مگر این که روی Liquid easy رفته باشید) دیگه چه برسه به بیگ باس!
اگر هم بیگ باس شلیک نکرده بود اسنیک GPS نداشت ببینه کدوم طرفش آدمه کدوم طرفش نیست
اینا شوخی بود دیگه؟!به حق چیزای ندیده و نشنیده! آدم شاخای پیچ در پیچ در میاره با خوندن اینا!

من تو همين تاپيك easter egg هاي زيادي از بازي رو گزاشتم كه زياد بودن و حس و حالش نيست !
حالا اگر با MK II يا MKIII تو قسمت briefing به چندتا افراد (يادم نيست كيا) مثل كمپل و رايدن و ساني و ... بزنيد يه سري ماسك آزاد ميكنه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or