شما يه جاش كه از همه مهم تر هست رو نگفتي!!!تو یه اسلحه ای(هر اسلحه ای) رو باید ور داری بزنی اون پایینش(بپا به آکیبا نخوره حتی موجشم بپا جوری بزن که نخوره...RPG که اصلا نزن آکیبا در جا فرت:biggrin1بعد این قدر بزن تا بالاخره از جا کنده شه این مانتیس خانم:biggrin1:
اول شما بايد سرنگ رو به خودت بزني تا كنترلت از دست مانتيس خارج بشه بعد عروسك ها و ....راهنمایی : دوستان ببخشید یه غول بازی هست که زیرش یه کره زمین هست و هر چی تیر بش میزنی جا خالی میده اون رو چه طور بکشم ؟![]()
دقم میدین دق!
تو یه اسلحه ای(هر اسلحه ای) رو باید ور داری بزنی اون پایینش(بپا به آکیبا نخوره حتی موجشم بپا جوری بزن که نخوره...RPG که اصلا نزن آکیبا در جا فرت) بعد این قدر بزن تا بالاخره از جا کنده شه این مانتیس خانم
بعد بزن تو عروسکاش تا بیوفته(مهم عروسک نارنجیست) بعد که افتاد ورش دار سریع،بعد اون مانتیس خانمرو بزن بعد L1 رو نگه دار دسته رو به حالتی که میگه،بده بالا.
واقیعتش من این بازی رو از دوستم قرض گرفتم و امشب باید بهش بدمش . واسه همین وقت ندارم دنبال راه حل بازی بگردم .
نه!up...
یه سوال دیگه
اوتاکون بچه ی همون دکتره بود که بیگ باس تو 3 نجات داد؟
درجه اش هم هر کاری می کنم نمی تونم عوض کنم!!

نوش 37 قیمت دارم دسته دوم هم 30نه!
اگه منظورت سوخولفه که سوخولف اصلا" بچه نداشت!
ولگا تو MGS2 بود که یه دختر بچه داشت و دخترش گروگان بود و اسنیک بچه شو نجات داد...
پ.ن:اگه Metal Gear Solid Data Base رو PS3 ات هستش،برو توش اسم اوتاکون رو بزن کل بیوگرافیش رو برات میاره
البته این Metal Gear Solid Data Base تو PS3 من درجه کنترل والدینش رو 2 ـه و نمی تونم یه سری اطلاعات رو توش بخونمدرجه اش هم هر کاری می کنم نمی تونم عوض کنم!!
لطفا" اگه کسی می دونه کمک کنه...
کسی می دونه دست دوش الان حداقل چنده؟