B!G_BosS
کاربر سایت
امین جان واسه کشتن سریعتر اون گکو ها از Real Gun استفاده کن و بزن تو سرشون سریع میمیرن.همون کگو !!!! اولش بابا دقیقه 1 هرکاری میکنم کشته میشم
امین جان واسه کشتن سریعتر اون گکو ها از Real Gun استفاده کن و بزن تو سرشون سریع میمیرن.همون کگو !!!! اولش بابا دقیقه 1 هرکاری میکنم کشته میشم
این اکت 5 داره میره رو اعصاب ها همون اوله اولش رو اعصابه :smile: خداهزار نفر میریزن سرت باید همه رو کشت؟!!!!! هرچی میکشی باز میان!! با دوییدن رسیدم به نقطه ای که تو نقشه مشخصه ولی ماشالله اونجام باید اون در رو باز کنی که باید اون والوش رو بچرخونی که تا بخوام بچرخونم زیرپای یکی از اون صدا گاوی ها نفله شدم خلاصه ترفندی چیزی راهی فلانی بهمانی؟!
امین جان یهو بگو اینکاره نیبستی راحتمون کن دیگه!:biggrin1:دوستان این رو میدونم که باید فلکه رو بچرخونم و اینکه با اون اسلحه بزرگه همین real gun باید اون گکو ها رو کشت ولی این قدر زیاد هستن اصلا فرصت چرخوندن فلکه رو بهم نمیدم:smile: در هر صورت گویا راه خاصی نداره ....
دوستان این رو میدونم که باید فلکه رو بچرخونم و اینکه با اون اسلحه بزرگه همین real gun باید اون گکو ها رو کشت ولی این قدر زیاد هستن اصلا فرصت چرخوندن فلکه رو بهم نمیدم:smile: در هر صورت گویا راه خاصی نداره ....
اِاِاِاِاِاِاِ
مگه شما مگیری همه رو میکشی؟
عزیز من اصلا توی بازی نباید کسی رو بکشی...
شما تفنگ رو میگیری خالی میکنی رو مردم؟
عزیزمن بازی مخفی کاری هستش...
یعنی شما از اول شروع میکنی همه رو میزنی تا آخر؟
این که نشد
توی این بازی فقط یه تفنگ به درد میخوره
اونم اون تفنگ بیهوشیه هستش
با بقیه تفنگا فقط باید غول بزنی
عزیز شما اصلا نباید دیده شی
من نمیتونم توضیح بدم کل اون مرحلرو چجوری بدون دیده شدن بری ولی اینو بدون که اصلا نباید دیده شی
اگر هم یه موقع دیدی داری دیده میشی با اون تفنگه یه دونه میزنی یارو بیهوش میشه تموم میشه...
من یادم نمیاد که یه مرحلشم جنگ کرده باشم...
من وقتی بازی رو شروع کردم دوستم اینو به من گفت که هیچ کس رو نکش و واقعا حرفش درست بود...
پس هیچ کس رو نکش و ندو سعی کن از اون گوشه کنارا یواشکی بری
حیف که نمیتونم کلشو توضیح بدم چجوری بری چون کل مرحله رو پرسیدی:biggrin1:
امیدوارم همین حرف من هم بهت کمک کرده باشه...
موفق باشی...
میدونمدوست عزیز تو بازی هیچ اجباری وجود نداره.
شما هم میتونی stealth بری هم action محض. ولی اگه stealth بری DP بیشتری کاسبی میکنی.:biggrin1:
مگه شما مگیری همه رو میکشی؟
عزیز من اصلا توی بازی نباید کسی رو بکشی...
شما تفنگ رو میگیری خالی میکنی رو مردم؟
عزیزمن بازی مخفی کاری هستش...
یعنی شما از اول شروع میکنی همه رو میزنی تا آخر؟
این که نشد
توی این بازی فقط یه تفنگ به درد میخوره
اونم اون تفنگ بیهوشیه هستش
با بقیه تفنگا فقط باید غول بزنی
عزیز شما اصلا نباید دیده شی
من نمیتونم توضیح بدم کل اون مرحلرو چجوری بدون دیده شدن بری ولی اینو بدون که اصلا نباید دیده شی
اگر هم یه موقع دیدی داری دیده میشی با اون تفنگه یه دونه میزنی یارو بیهوش میشه تموم میشه...
من یادم نمیاد که یه مرحلشم جنگ کرده باشم...
من وقتی بازی رو شروع کردم دوستم اینو به من گفت که هیچ کس رو نکش و واقعا حرفش درست بود...
پس هیچ کس رو نکش و ندو سعی کن از اون گوشه کنارا یواشکی بری
حیف که نمیتونم کلشو توضیح بدم چجوری بری چون کل مرحله رو پرسیدی
امیدوارم همین حرف من هم بهت کمک کرده باشه...
موفق باشی...
راستی من 35 هزار تا پایه یه دوربین پول دادم کجا رفت؟
گه اون دوربین رو equip(درست نوشتم؟) کنی میتونی عکس های زیبایی بگیری.
حالا چرا خریدیش؟(فک کنم تو Nomad بودش!) حیف DP نبود؟ من دارم DP جمع میکنم برا Bandana.