Metal Gear Solid 4: Guns of The Patriots

سلام دوستان.
من لول بازیرو گذاشتم اخرش :d بعد سر اون غوله که دوتا عروسک داره گیر کردم،هرچی با اون عروسکه میزنمش تار میره روش دسترو هرچی میچرخونم نمیکشتش،(تو اسونش نمیدونم درست کار میکردش)به نظر شما دسته ایراد پیدا کرده یا لم داره؟
این قابلیت حرکت دسته رو از کجای منو باید فعال کرد یا فعاله؟
ممنون

منم سر همین Boss که دو تا عروسک داره گیر کردم.
چجوری باید کشتش؟

باید اون Doll که دستش هست رو بزنی بعد که افتاد ورش داری . بعد باهاش boss رو کنترل کن !
از این بیشتر یادم نیست !
----------------------
خوب با Snipe اون عروسک رو بزن ! خودش رو نباید بزنی

باید اون Doll که دستش هست رو بزنی بعد که افتاد ورش داری . بعد باهاش boss رو کنترل کن !
اصلاً هیچ سلاحی روش اثر نمیکنه!
خوب با Snipe اون عروسک رو بزن ! خودش رو نباید بزنی
اصلاً نمیشه نشونه گیری کرد هی تکون میخوری نشونه و منحرف میشه!

آخرین ویرایش:
اول از همه باید اون سرنگیو که naomi بهت داد استفاده کنی بعد میتونی اونایی رو که کنترل میکنه با تیر بزنی بعدش فکر کنم باید اون عروسکا رو بزنی.

اول از همه باید اون سرنگیو که naomi بهت داد استفاده کنی بعد میتونی اونایی رو که کنترل میکنه با تیر بزنی بعدش فکر کنم باید اون عروسکا رو بزنی.
اینارو میدونیم ،وقتی عروسکه دسته ماست باهاش شلیک میکنیم سمت خودش ،تو دام میوفته ،بعد جونشو کم میکنم ولی تا اخر که میرسه دیگه نمیمیره هر کاریش میکنم(نمیدونم چرا این جوریه) دسترو هرچی میچرخونم جواب نمیده (تو اسونش سه سوته میمیره ولی اینجا نمیدونم چرا این جوریه)(این سنسوره کجا فعال میشه؟)

سلام من دنبال موزيك ابتداي بازي مي گردم و همين طور موزيك ورودي مرحله ....island ....!!!
همون مرحله كه اسنك ياد جوونياش ميافته... ps1 مي شه....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or