Multi Platform Metal Gear Solid Δ Snake Eater

سازنده
Konami
ناشر
Konami
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

top_logo.png

Developer: KDE, Virtuos
Publisher: Konami
Genre: Tactical Espionage Action
Platforms: PlayStation 5 / Xbox Series X|S / Microsoft Windows
Release Date: 2024

Xbox - Xbox Tokyo Game Show 2024 Broadcast [RKNhGrXYiHg - 1066x600 - 46m40s].jpg

پس از مدت‌ها انتظار در نهایت بازسازی یکی از تحسین شده‌ترین عناوین نسل شش توسط کونامی معرفی شد؛ این بار با پسوند دلتا که به معنای تولدی دوباره برای این سری محسوب می‌شود.
بازی توسط استدیو داخلی کونامی به همراه استدیو سنگاپوری Virtuos به عنوان استدیو پشتیبان در دست ساخت قرار دارد.

ss_02.jpg ss_09.jpg

یوجی کارکادو کارگردان خلاق The Phantom Pain به عنوان کارگردان این عنوان معرفی شده است و بر پروسه ساخت بازی نظارت دارد.
David Hyter به عنوان صداگذار اسنیک باز‌می‌گردد؛ نقشی که Kiefer Sutherland در Ground Zero و The Phantom Pain عهده‌دار آن بود.

ss_12.jpg ss_17.jpg

زخم‌هایی که اسنیک در طول بازی برمی‌دارد به صورت دائم بر روی بدن او باقی خواهد ماند.
این دائمی بودن اثرات دنیای اطراف بر روی اسنیک برای لباس وی نیز صدق می‌کند، برگ درختان، گل و لای باتلاق‌ها و جای گلوله اثری دائمی بر روی پوشش وی خواهد داشت.

ss_mt_01.jpg ss_mt_02.jpg

دوربین سوم شخص بازی حالتی شبیه فانتوم پین دارد. سازندگان همچنین برای بازیکنان قدیمی دوربین Legacy Style را در نظر گرفته‌اند. آن‌ها پا را از این هم فراتر گذاشته و فیلتر رنگی متعلق به عنوان اصلی را هم برای این اثر بازسازی کرده‌اند که بازیکنان به راحتی می‌توانند در بخش تنظیمات آن را تغییر دهند.
کونامی تأیید کرده است هیدئو کوجیما (خالق سری متال گیر) و یوجی شینکاوا (کانسپ آرتیست سری) هیچ نقشی در ساخت این بازسازی ندارند، با این حال سازندگان تمام تلاش خود را برای وفادار ماندن به عنوان اصلی به کار خواهند گرفت.

ss_mt_04.jpg ss_mt_03.jpg

آخرین ویرایش:
زیرنویس فارسی بازی برای پیسی توسط گیم ساب عرضه شد
برادر پول ندید به این سایتا نخریدش, مخصوصا وقتی که نکسوز مفت میزارتش :-".
یه حقیقتی رو هم درباره این سایتا بهتون بگم که به تجربه من به مترجم چیزی نمیدن و میخوان سرش کلاه بزارن.

https://www.nexusmods.com/metalgearsolidvgz/mods/32?tab=description

برادر پول ندید به این سایتا نخریدش, مخصوصا وقتی که نکسوز مفت میزارتش :-".
یه حقیقتی رو هم درباره این سایتا بهتون بگم که به تجربه من به مترجم چیزی نمیدن و میخوان سرش کلاه بزارن.

https://www.nexusmods.com/metalgearsolidvgz/mods/32?tab=description
گیم ساب با مابقی متفاوته.
اینی که میگی باقی سایتها هستن.
سطح کیفی ترجمه هم خیلی مهمه ، وگرنه از این ترجمه های ماشینی و بعضا اشتباه هم خیلی وجود داره.
البته این ماد رو نمیدونم چه کیفیتی داره ولی گیم ساب واقعا کارش درسته.

خوب من بازیو تموم کردم و راضی بودم.

واقعا چه چیزی ساخته بودن و چه غولی بود زمان خودش👏
البته که الان هم با این گرافیک و فریم ریت حتما ارزش داره.

ولی بازی ریمیک نیست ولی ریمستر هم نیست کاملا یه چیزی بین این دو هست.

برای مثال هوش مصنوعی خیلی جای کار داشت یا برخی انیمیشن های بازی

از طرفی خود بازی هم خیلی پتانسیل ارتقا دادن داشت و مثل ریمیک های 4 Resident Evil و Dead Space می شد یه چیزای خوبی بهش اضافه کرد.

ولی خوب کونامی است دیگه چه میشه کرد.

بازی تموم شد و چه داستان شگفت انگیزی :| یعنی کل بازی یه طرف اون نیم ساعت آخر قشنگ فک آدم میوفته ، با اینکه تقریبا بخش زیادی از داستان واسم اسپویل شده مخصوصا اون قسمتای نمادین ( اولین و آخرین مواجهه با باس) ولی بازم آخر بازی سورپرایز شدم ، حالا اون دوستانی سال ها در مورد این بازی صحبت میکردن واسه کوجیما یقه جز میدادن درک میکنم و البته اونایی که داستان فانتوم پین رو توهین آمیز می‌دونن ، الان که بازی با بیگ باس واقعی رو تجربه کردم داستانشو فهمیدم اون احساس حماقت آخر فانتوم پین رو بیشتر میفهمم در حالی که زمان تجربه فانتوم پین احساس میکردم وای چه سورپرایز خفنی :| و اینکه شخصیت باس با داستان غم‌انگیز زندگیش رفت اون بالای لیست شخصیت های مورد علاقم
و صد حیف زمان انتشار من پلی استیشن ۲ نداشتم و چنین جواهری تجربه نکردم
در مورد گیم پلی نسخه ریمیک با اینکه کلی از مکانیزم های بازی همین الان هم خفنه ولی نقشه ها و قرارگیری دشمنان و... واقعا قدیمی از مد افتاده است به نظرم داستان رو از بازی بگیری بازی خسته کننده میشه من سریع می‌رفتم جلو برسم به کات سین :دی هر چند سعی میکردم با استفاده از همین مکانیزم های پر تعداد بازی گیم پلی رو متنوع تر کنم واسه خودم و تقریبا هم جواب داد
از آرزوی خودم هم بگم که کاش میشد همین داستان رو با گیم پلی فوق العاده فانتوم پین ترکیب کرد( منظورم ow شدن بازی نیست) و یه ریمیک کپکامی خفن می‌دیدم ، حتی تصورشم فوق العاده اس البته احتمالا در حد این استودیو هم نیست شاید فقط از گروه کوجیما بر بیاد.
یه انتقاد از بازی هم بکنم چرا این cardboard box اینقدر دیر وارد بازی شد :دی( شایدم من دیر پیداش کردم )
مثل کامنت قبلیم تو تاپیک ایندینا جونز که آرزو کردم کاش شاهد بازگشت انچارتد و توم رایدر باشیم ، اینجا هم آرزو میکنم کاش بازی با تم سیا.سی و جاسوسی بیشتر ببینیم ( اشاره غیر مستقیم به سم فیشر دل ها :دی )

یادش به خیر چقدر من با این بازی خاطره دارم بالای 20 سال از ریلیز نسخه اصلی میگذره ولی تک تک خاطراتش جلوی چشممه.اون روزی که میخواست بیاد ایران با چنتا بچه ها تو توپخونه جمع شده بودیم بازی که رسید (اون موقع ها از مالزی میومد دبی در کار نبود) سریع گرفتیم اومدم خونه تا 6 صبح یه ضرب بازیش کردم تا تموم شد.
الانم این دلتا را فرصت شد بعد از تاخیر 2 ماهه بازی کنم واقعا دیدن اسنیک و باس و بقیه با گرافیک مدرن امروزی حس نوستالژی عجیبی داشت .ولی خب گیم پلی بازی دیگه واقعا از رده خارجه و با استاندارد های امروزی فاصله داره ولی بازم به خاطر داستان فوق العاده زیبایی که داره ارزش یکبار تموم کردن را داره .ببینید این کوجیما عجب موجود بی نظیر و شاهکاری تو زمان خودش بوده تازه قبل از این هم 1 و 2 را ساخته بوده .دوستانی که قدیمی تر هستند حتما یادشونه هر تریلری که از بازی هاش میداد بیرون شونصد بار هر کدوم رو می دیدیم و کلی تحلیل مختلف هرکس ارائه میداد. واقعا تو داستان پردازی کسی به گرد پاش هم نمیرسه :x

1761815148677.png
آپدیت ورژن 1.2.1 بازی عرضه شده که درکنارش بخش مولتی پلیر فاکس هانت هم باهاش به بازی اضافه کردن! (لوگو کوجیما پروداکشن اون پشت جالبه)
حقیقت من اصلا خبر نداشتم قرار بوده مولتی هم به بازی اضافه کنند و برام جالب بوده. تو این آپدیت هم باز رو پایداری و پرفورمنس بازی کار کردن و الان بازی به صورت رسمی هم از مانیتور های با نسبت 21:9 هم پشتیبانی میکنه (البته به نظر بازم یک سری کاتسین ها سویچ میشه به 16:9).
در نهایت به عنوان نمکی رو زخم PC پلیر ها، مود مولتی جدید فریم ریت باز داره تا 240 ولی همچنان بخش داستانی بازی به 60 فریم محدود هست.

View attachment 398403
آپدیت ورژن 1.2.1 بازی عرضه شده که درکنارش بخش مولتی پلیر فاکس هانت هم باهاش به بازی اضافه کردن! (لوگو کوجیما پروداکشن اون پشت جالبه)
حقیقت من اصلا خبر نداشتم قرار بوده مولتی هم به بازی اضافه کنند و برام جالب بوده. تو این آپدیت هم باز رو پایداری و پرفورمنس بازی کار کردن و الان بازی به صورت رسمی هم از مانیتور های با نسبت 21:9 هم پشتیبانی میکنه (البته به نظر بازم یک سری کاتسین ها سویچ میشه به 16:9).
در نهایت به عنوان نمکی رو زخم PC پلیر ها، مود مولتی جدید فریم ریت باز داره تا 240 ولی همچنان بخش داستانی بازی به 60 فریم محدود هست.
من بعد 2 ماه هنوز نتونستم گیم رو جلو ببرم گذاشتم یه فرصت پیدا کنم که بتونم فقط روی همین گیم متمرکز بشم از بس که تایتل ارزشمندی هست، ولی امروز که تریلر FOX HUNT رو دیدم به شدت دلم خواست که سریع تر برم سراغ ـش :دی
آقا به اینا بگین لطفا تا پای کار هستین این MGS4 ما رو هم ریمیک کنید دستتون رو میبوسه واقعا :دی تایتل به این خوبی بنده خدا همینطوری یه گوشه افتاده بعد این همه سال یه ریلیز رسمی برای بقیه پلتفرم ها با وجود درخواست دائم اکثریت fanbase نداشته.

تریلر مود FOX HUNT
View attachment 398497
دوستانی که بازی اورجینال دارند وضعیت بازی با توجه به اینترنت ما چه جوریه میشه راحت بازی کرد؟ الان من mgs v توی استیم بدون هیچ دی ان اس و وی پی ان راحت بازی می کنم بخش آنلاینشو .اگه دلتا هم به این شکله توی تخفیفات روی خریدش فکر کنم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Thundersky
دوستانی که بازی اورجینال دارند وضعیت بازی با توجه به اینترنت ما چه جوریه میشه راحت بازی کرد؟ الان من mgs v توی استیم بدون هیچ دی ان اس و وی پی ان راحت بازی می کنم بخش آنلاینشو .اگه دلتا هم به این شکله توی تخفیفاتروی خریدش فکر کنم
من اورجینال دارم رو PS5. ولی به خاطر آنلاین نگرفتم. این از اون بازی هاست که بخشی از زندگیمه واقعا.
ولی به نظرم وضع اینترنت(و به طور کلی همه چی) به سمت و سوی تاریکی و قطعی میره متاسفانه. امیدوارم اشتباه کنم.

تریلر مود FOX HUNT
View attachment 398497
دمت گرم داداش که همیشه علاوه بر گذاشتن لینک یوتیوب خشک و خالی، ویدئو رو هم بارگذاری میکنی به صورت جدا ،تا دردسر برا دیدنش صفر بشه.

خواستم یه تشکر کنم ازت❤️

آخرین ویرایش:
دمت گرم داداش که همیشه علاوه بر گذاشتن لینک یوتیوب خسک و خالی، ویدئو رو هم بارگذاری میکنی به صورت جدا تا دردسر برا دیدنش صفر بشه.

خواستم یه تشکر کنم ازت❤️
شما لطف داری. هدف ما خدمته فقط.
در ضمن شما جزو با معرفت ها و خوب های انجمن هستی. 🙏

من اورجینال دارم رو PS5. ولی به خاطر آنلاین نگرفتم. این از اون بازی هاست که بخشی از زندگیمه واقعا.
ولی به نظرم وضع اینترنت(و به طور کلی همه چی) به سمت و سوی تاریکی و قطعی میره متاسفانه. امیدوارم اشتباه کنم.
میدونم منم به خاطر بخش آنلاینش نمیخوام اون بخش آنلاین بهونه ای برای ارزش تکرار بیشتر بازیه ولی با این وضع قیمتها ترجیح میدم پولم رو برای بازیهایی که دنوو دارن و کرک نمیشن و یا بخش آنلاین دارند و قابل استفاده برای ما هست خرج کنم بازیهای کرکی رو مجبورم فعلا همون نسخه کرک شده برم تا بازی یک تخفیف خوب نزدیک ۷۰ درصد بخوره ولی اگه بخش آنلاینش قابل بازی و خوب باشه با تخفیف پایین هم ارزش خرید داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or