Metal Gear series

• Thread starter Thread starter saeedrz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به نظر شما کدام شماره در زمان خود موفق تر بوده؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    31
اگه توي قسمت اول و قبل از مواجه شدن با متال گير ركس و مرگ گري فاكس حدود 10 بار با كودك با اتاكان تماس بگيري بهت علت صداي گاو رو در مورد متال گيرها ميگه
حالا من الان متال گیر یکم کجا بوده نمیشه خودت بگی؟
من میترسم آخه این کوجیما خیلی کارهای گمراه کننده ای میکنه میترسم با اون کارهای قبلیش که همه رو گیج میکرد بخواد باز کلک بزنه و فکر کنه حالا که من این کار رو کردم همه فکر میکنند سالید خودش رو نمیکشه یکدفعه خودش رو بکشه و آب پاکی رو روی دست همه بریزه :((
منم از همین می ترسم.

سلام دوستان

من به نوبه خودم نظرم رو بدم

به نظر من این بازی ته بازی مسخره است بابا چی این بازی همه جا تعریف اش رو می کنن

البته من کاری ندارم به نظر شخصی شما. ولی میشه دلیل مسخره بودن این Legend رو بفرمایید؟
73.gif

صداي گاو !!!

چون كسي نيست خودم ميگم...
اگه قبل از مرگ Gray Fox با اتاكان تماس بگيريد درباره اسم Metal Gear باهاتون صحبت ميكنه كه كه اگه توجه كرده باشين فعلا داراي دو اسم Rex و Ray بوده...
اين دو اسم براي دو نوع دايناسور گوشتخوار هست كه بازم اگه توجه كرده باشين Design هر دو متال گير بر اساس اين دو دايناسور طرح ريزي شده
پس نتيجه ميگيريم كه اين صدا صداي گاو نيست بلكه يك دايناسوره...

چون كسي نيست خودم ميگم...
اگه قبل از مرگ Gray Fox با اتاكان تماس بگيريد درباره اسم Metal Gear باهاتون صحبت ميكنه كه كه اگه توجه كرده باشين فعلا داراي دو اسم Rex و Ray بوده...
اين دو اسم براي دو نوع دايناسور گوشتخوار هست كه بازم اگه توجه كرده باشين Design هر دو متال گير بر اساس اين دو دايناسور طرح ريزي شده
پس نتيجه ميگيريم كه اين صدا صداي گاو نيست بلكه يك دايناسوره...
ولی خیلی شبیه گاوه ها؟ آخه ما ما هم می کنن:cheesygri .(توی تریلیر 15 دقیقه ای)

نوشته شده توسط RANGER_NAVAL_USA:
سلام دوستان

دوست عزیز اگه اول تاپیک رو خونده باشی میبینی که فقط میخوایم بین شماره های این بازی
نظر سنجی کنیم.
قرار هم نیست حداقل تو این تاپیک با بازی دیگه ای مقایسه بشه.
شما اگه خوشت از این بازی نمیاد برو جای دیگه خودت رو خالی کن که ایجا جاش نیست.

سلام .
من شماره 1 و 2 رو كامل بازي كردم و شماره 3 رو هم نصفه .
چون خودم PS2 ندارم . خونه يكي از دوستان 3 رو بازي كردم .
به نظر من شماره 1 از همه بهتر بود .
شايد از نظر گرافيك و داستان در مقابل فرضا شماره 3 بدتر باشه .
اما گيم پلي شماره 1 از همشون بهتر بود .
تو شماره 1 تمامي سلاح ها و آيتم هايي كه بهت ميداد به كار ميومد . محيط ها و فضاها كاملا متفاوت و متنوع بودن . اما تو 2 كه همش تو اون سكوي نفتي و محيط هاي يكنواخت و خسته كننده .
3 هم تنوعش خوب بود اما بازم 1 نميشه . :)
اما تو شماره هاي 2 و 3 با همون يه كلت ميتوني كل بازي رو تموم كني و احتياج چنداني به بقيه وسايل نداري .
اتفاقا الان دارم دوباره شماره 1 رو روي Extreme ( درجه سختي ) بازي ميكنم . خيلي حال ميده . البته يه جورايي سخته و نميشه راحت رفت . :cheesygri
در كل بهترين به نظر من 1 . بعد 3 . بعد 2 .

نوشته شده توسط Kain:
سلام .
من شماره 1 و 2 رو كامل بازي كردم و شماره 3 رو هم نصفه .
چون خودم PS2 ندارم . خونه يكي از دوستان 3 رو بازي كردم .
به نظر من شماره 1 از همه بهتر بود .
شايد از نظر گرافيك و داستان در مقابل فرضا شماره 3 بدتر باشه .
اما گيم پلي شماره 1 از همشون بهتر بود .
تو شماره 1 تمامي سلاح ها و آيتم هايي كه بهت ميداد به كار ميومد . محيط ها و فضاها كاملا متفاوت و متنوع بودن . اما تو 2 كه همش تو اون سكوي نفتي و محيط هاي يكنواخت و خسته كننده .
3 هم تنوعش خوب بود اما بازم 1 نميشه . :)
اما تو شماره هاي 2 و 3 با همون يه كلت ميتوني كل بازي رو تموم كني و احتياج چنداني به بقيه وسايل نداري .
اتفاقا الان دارم دوباره شماره 1 رو روي Extreme ( درجه سختي ) بازي ميكنم . خيلي حال ميده . البته يه جورايي سخته و نميشه راحت رفت . :cheesygri
در كل بهترين به نظر من 1 . بعد 3 . بعد 2 .

کاملا موافقم.
فقط تنها فرق من با تو اینه که من فقط شماره ی 1 رو بازی کردم و واقعا هم ازش لذت بردم :D
از نظر گیم پلی و گرافیک و ... در زمان خودش عالی بود و من بازی به زیبایی متال 1 تو ps1 ندیدم.
تنها مشکلش این بود که من اون رئیسه که مثل روح بود و تو هوا بود و باید تو کتابخانه میکشتیش رو نمیتونستم رد کنم همیشه میدادم دوستم:cheesygri:cheesygri
میگم اولای بازی یه جایی هست که میری تو زندان بعد فیلم میشه و یکی (فکر میکنم زن بود) میدوه میره تو اساسنور کی بود؟؟:confused:
زن بود چون دوربین ماتحتش رو ول نکیرد و همش بالا پایین میرفت:D

یگم اولای بازی یه جایی هست که میری تو زندان بعد فیلم میشه و یکی (فکر میکنم زن بود) میدوه میره تو اساسنور کی بود؟
اون زنه مریله.
Meryl : Don't move
Solid Snake : Can you shoot me rookie? :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or