منم این بازی رو تموم کردم
به نظر من این بازی واقعا در اون حدی نیست که همه میگن
کمبو های بسیار محدود و شاید هم تا حدی تقلید از DMC (البته خیلی از سازنده های این بازی در سری DMC هم بودن)، Blade Mode خیلی زود تکراری میشه
Boss Fight های بسیار نچسب، البته در Cut-scene ها این Boss ها بسیار خوب معرفی میشن ولی واقعا وقتی یک باس رو شکست میدید هیچ احساس به آدم دست نمیده. مثلا من فکر میکردم که مبارزه با Sam یکی از بهترین لحظات این بازی خواهد بود ولی خیلی راحت و آبکی این شخصیت حذف شد (واقعا از لحاظ شخصیت پردازی، اسم Metal Gear برای این بازی مناسب نیست). حتی با S گرفتن در هر مرحله احساس نمیکنید که کار خاصی انجام دادید. یا مبارزه با اون باسی که اولش با Sam بود و دو شمشیر پهن داشت (اسمش رو یادم نیست). این Boss Fight میتونست بسیار چالش برانگیز باشه ولی در واقع طرف خیلی باقالی بود!!!
زیاد شدن درجه سختی در Hard و Revengeance واقعا مهارت شما رو تست نمی کنه بلکه اعصاب شما رو تست میکنه (این رو مقایسه کنید با درجه سختی Master Ninja در NG2 و یا درجه سختی Titan در GOW:Ascension)
فکر میکنم Cut-scene انتهایی مرحله اول من رو سر ذوق اورد و خیلی عالی کارگردانی شده بود
موسیقی هم در بازی عالی بود
در کل، حسی که راجع به Bayonetta داشتم رو در این بازی هم دارم یعنی اینکه به نظرم MGR و Bayonetta واقعا شایسته این همه تعریف و تمجید نیستند (البته Bayonetta بازی بسیار بهتری از MGR بود)
فکر میکنم امتیاز Game Informer برای MGR کاملا درست و کافی باشه
شاید این بازی باعث میشه که آدم ارزش کار تیم Ninja Theory رو در ریبوت DMC بهتر درک کنه. این رو هم بگم که من نتونستم که در خیلی از مراحل، رنک SSS در DmC بگیرم ولی باز تجربه بهتری رو نسبت به MGR داشتم. همچنین فکر میکردم DMC 3 بهترین DMC خواهد بود ولی اشتباه میکردم.