Metal Gear Rising: Revengeance | PC [پست اول خوانده شود]

بالاخره پس از کش و قوس فراوان این نسخه از سری Metal Gear برای PC نیز تایید شد.
چندی پیش این بازی برای کنسولهای X360 و PS3 نیز عرضه شده بود و با متای 83 و 80 نسبتا موفق ظاهر شد.
هنوز عکس یا تریلری از نسخه PC منتشر نشده,بازی توسط PG ساخته میشود.
عکسهای نسخه کنسولی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]Konami[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Platinum Games[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox360,PS3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Metal Gear Rising[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]امتیازات Metal Gear Rising[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]خیزش سایبورگ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]متال گیر با طعمی متفاوت[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

سیستم پیشنهادی :

91628264270613969459.jpg

لیست اچیومنتهای منتشر شده استیم :

99773285954654729985.jpg

Last edited by a moderator:
آقا فهمیدم!
برای باسه آخر نه تنها باید تنظیمات رو به 800*600 ببری بلکه باید quality را هم روی low بزارید بعد مشکلتون حل میشه واسه من که جواب داد

چرا سام رو نمیشه کشت؟ رو یک دهم درصد میمونه. خیلی باگ مسخره ایه ...
این جور باگا معمولا اینجوری حل میشه فقط یادت باشه از ترینر استفاده نکنی یا حده اقل از blade modeنا محدود استفاده نکنی.

- - -ویرایش - - -

دوستان من اون روباته که از زیر زمین در میاد و آون یارو ازش میاد بیرون و بعد هدایتش میکنه خیلی هم بزرگه و با اون شمشرای برزگش میزند را نمی تونم و نمی دونم چطور بکشم لطفا راهنمایی کنید .
میشه کشت ولی سخته اگه نمی تونی از ترینر استفاده کن.

منم این بازی رو تموم کردم
به نظر من این بازی واقعا در اون حدی نیست که همه میگن
کمبو های بسیار محدود و شاید هم تا حدی تقلید از DMC (البته خیلی از سازنده های این بازی در سری DMC هم بودن)، Blade Mode خیلی زود تکراری میشه
Boss Fight های بسیار نچسب، البته در Cut-scene ها این Boss ها بسیار خوب معرفی میشن ولی واقعا وقتی یک باس رو شکست میدید هیچ احساس به آدم دست نمیده. مثلا من فکر میکردم که مبارزه با Sam یکی از بهترین لحظات این بازی خواهد بود ولی خیلی راحت و آبکی این شخصیت حذف شد (واقعا از لحاظ شخصیت پردازی، اسم Metal Gear برای این بازی مناسب نیست). حتی با S گرفتن در هر مرحله احساس نمیکنید که کار خاصی انجام دادید. یا مبارزه با اون باسی که اولش با Sam بود و دو شمشیر پهن داشت (اسمش رو یادم نیست). این Boss Fight میتونست بسیار چالش برانگیز باشه ولی در واقع طرف خیلی باقالی بود!!!
زیاد شدن درجه سختی در Hard و Revengeance واقعا مهارت شما رو تست نمی کنه بلکه اعصاب شما رو تست میکنه (این رو مقایسه کنید با درجه سختی Master Ninja در NG2 و یا درجه سختی Titan در GOW:Ascension)
فکر میکنم Cut-scene انتهایی مرحله اول من رو سر ذوق اورد و خیلی عالی کارگردانی شده بود
موسیقی هم در بازی عالی بود
فکر میکنم امتیاز Game Informer برای MGR کاملا درست و کافی باشه
شاید این بازی باعث میشه که آدم ارزش کار تیم Ninja Theory رو در ریبوت DMC بهتر درک کنه. این رو هم بگم که من نتونستم که در خیلی از مراحل، رنک SSS در DmC بگیرم ولی باز تجربه بهتری رو نسبت به MGR داشتم. همچنین فکر میکردم DMC 3 بهترین DMC خواهد بود ولی اشتباه میکردم.

آخرین ویرایش:
منم حدود 3 ساعتی بازی کردم

اکشن بازی و Blade Mode اوایل خیلی جذابه اما بعد به شدت تکراری و خسته کننده میشه

همچنان DmC تا الان بهترین HnS عمرم بوده ... با این یکی زیاد حال نکردم ، امیدوارم یکم از یه نواختی در بیاد جلوتر که میره

دوستان من اون روباته که از زیر زمین در میاد و آون یارو ازش میاد بیرون و بعد هدایتش میکنه خیلی هم بزرگه و با اون شمشرای برزگش میزند را نمی تونم و نمی دونم چطور بکشم لطفا راهنمایی کنید .
شکست دادنش بسیار راحته، فقط کافیه موقع حملاتش دفاع کنید و بعد بهش ضربه بزنید، برای دفاع هر وقت دیدید از بالا میخواد ضربه بزنه بایستید زیر تیغش و W+کلیک راست موسو پشت سر هم بزنید تا ضربش دفع شه و بعدش تا فرصت دارید بزنیدش، هر وقتم میخواد از چپ و راست تیغش رو حرکت بده جهت ها + کلیک راستو پشت سر هم بزنید و بعد بهش ضربه بزنید، چند دفعه اینکارو بکنید خودش بهتون فرصت مناسب میده واسه کمبو زدن که دیگه آسیب پذیر میشه و به راحتی میتونید سلامتیش رو کم کنید، چندبار این کارا بکنید تمومه و میرید فاز دوم که چیزی نیست و مبارزه ای نداره، بعد از اونم فاز سوم که خودشو باید شخصا بکشید، فقط حواستون باشه پکای سلامتی رو تا آخرین مرحله نگه دارید و استفاده نکنید و گرنه آخر سر کارتون خیلی سخت میشه چون ضرباتی که میزنه سخت و جا خالی دادن مشکله و بیشتر اوقات صدمه میبینید، تو فاز آخر هر وقت خواست با مشت آتشینش به زمین ضربه بزنه تنها مکان امن پشت سرشه (با فاصله)، از مید ایر زدنم بشدت خودداری کنید که به راحتی گیرتون میاره، دفاع کردنم یادتون نره که برای ضربات معمولیش کارسازه.

دوستان ت کشتن موفوس به مشکل برخوردم همونی که تیکه تیکه میشه و دست و پاش از هم جدا میشه
بعد از اینکه میره بالا و ماشین پرت میکنه و میاد پایین نمی دونم چطوری بزنمش

من بازی رو کنسول تموم کردم الان دارم رو pc میرم بازی بازم برام نو اوری های زیادی داره گیم پلی سریعش باعث شده تا مشکلات گرافیک بپوشون
من با دسته بازی میکنم دفاع کردن چطوره؟دسته طرح xbox یادم رفته

من بازی رو کنسول تموم کردم الان دارم رو pc میرم بازی بازم برام نو اوری های زیادی داره گیم پلی سریعش باعث شده تا مشکلات گرافیک بپوشون
من با دسته بازی میکنم دفاع کردن چطوره؟دسته طرح xbox یادم رفته
دفاع یا به عبارتی Parry، به این صورته:
جهت دشمن + Light Attack

جهتی که دشمن هست رو با ضربه سبک با هم میزنی. اگر تایمینگت درست نباشه، فقط دفاع میکنه ولی اگر دقیق و درست در لحظه ای که ضربه میخواد بهت بخوره، بزنی، باعث میشه دفاع رو بکشنه و با یه ضربه دشمن رو Stun و آماده قیمه کردن بکنه.

Lyric آهنگ مبارزه ی نهایی با آرمسترانگ:

Standing here
I realize
You are just like me
Trying to make history
But who’s to judge
The right from wrong
When our guard is down
I think we’ll both agree
That violence breeds violence
But in the end it has to be this way
I’ve carved my own path
You followed your wrath
But maybe we’re both the same
The world has turned
And so many have burned
But nobody is to blame
Yet staring across this barren wasted land
I feel new life will be born
Beneath the blood stained sand
Beneath the blood stained sand

فقط میخوام بگم این بازی شاهکاره :x گیم پلی عالی، ساندترک های توپ، سریع و مهیج، گرافیک خوب، همه و همه عالی هستند و هیچ مشکلی تا به حال نداشتم. نه باگ نه افت فریم.
دو سوال:
1- بهضی قسمت ها هستش که میشه مخفی کاری رفت. اینجور موارد تاثیری توی امتیازی که میده داره؟
2- من تا میام BP جمع کنم شمشیر دوم رو بخرم انقدر سر آپگرید و لباس حروم میکنیم چیزی نمیمونه تهش :|:d اونقدر ارزش داره شمشیر دومی؟ تفاوتش مشهوده؟ (همونی که 200000 تا BP میخواد)
الان هم این بازی هم Shadow Warrior روی سیستم نصبه. فکر میکنم دو تا از معدود بازی هایی هستند که واقعا برش های شمشیر (مخصوصا کاتانا که لذتش دوبرابره) رو آدم حس میکنه. مخصوصا MGR که کاملا دقیق برش ها اعمال میشه

فقط میخوام بگم این بازی شاهکاره :x گیم پلی عالی، ساندترک های توپ، سریع و مهیج، گرافیک خوب، همه و همه عالی هستند و هیچ مشکلی تا به حال نداشتم. نه باگ نه افت فریم.
دو سوال:
1- بهضی قسمت ها هستش که میشه مخفی کاری رفت. اینجور موارد تاثیری توی امتیازی که میده داره؟
2- من تا میام BP جمع کنم شمشیر دوم رو بخرم انقدر سر آپگرید و لباس حروم میکنیم چیزی نمیمونه تهش :|:d اونقدر ارزش داره شمشیر دومی؟ تفاوتش مشهوده؟ (همونی که 200000 تا BP میخواد)
الان هم این بازی هم Shadow Warrior روی سیستم نصبه. فکر میکنم دو تا از معدود بازی هایی هستند که واقعا برش های شمشیر (مخصوصا کاتانا که لذتش دوبرابره) رو آدم حس میکنه. مخصوصا MGR که کاملا دقیق برش ها اعمال میشه
نه بابا مخفی کاریش بدرد عمش میخوره :دی
فقط وقتی مخفی کاری کنی مطمئنن چیزی از خونت کم نمیشه و برا No Damage تا جایی که یادمه 3000 تا میداد!
شمشیر دوم هم فقط خیلی سریعه! من خریدمش ولی به فکر تحول توش نباید باشی! فقط خیلی سریعتر از قبلیه هست و فکر کنم دیمیجش هم یکم بالاتره! در کل مطمئنن بهتره!

بلاخره وقت شد و نشستم امشب تمومش کردم . با تمام نوساناتی که داشت اما از مبارزه با Boss fight آخرش چنان لذتی بردم که باید خیلی بخودم فشار بیارم تا نظیرشو تو عناوین دیگه بتونم مثال بزنم . شاید Bayonetta (ساخته ی همین استودیو )بتونه مثال خوبی از باس فایتهای بازی و فاینال باسش باشه . بنظر من کمبود آبجکتها تو بازی کاملا مشهود بود و محیط بازی بشدت خلوت بود و تکسچر های بی کیفیت بعضی اوقات تو چش میزد . اما در کل هدف از ساخت این بازی چیز دیگه ای بود و فکر میکنم نتیجه ی کار هم کاملا مثبت بود و موفق عمل کرد ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or