Metal Gear Rising: Revengeance | PC [پست اول خوانده شود]

بالاخره پس از کش و قوس فراوان این نسخه از سری Metal Gear برای PC نیز تایید شد.
چندی پیش این بازی برای کنسولهای X360 و PS3 نیز عرضه شده بود و با متای 83 و 80 نسبتا موفق ظاهر شد.
هنوز عکس یا تریلری از نسخه PC منتشر نشده,بازی توسط PG ساخته میشود.
عکسهای نسخه کنسولی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]Konami[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Platinum Games[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox360,PS3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Metal Gear Rising[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]امتیازات Metal Gear Rising[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]خیزش سایبورگ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]متال گیر با طعمی متفاوت[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

سیستم پیشنهادی :

91628264270613969459.jpg

لیست اچیومنتهای منتشر شده استیم :

99773285954654729985.jpg

Last edited by a moderator:
رو PC های معمولی چطوره فریم دهیش ؟ میتونیم سالادی کردن دشمنارو راحت ببینیم ؟:d

فریم دهیش درحد DmC هست!خدا فریم میده واسه من!:d یعنی تیکه تیکه شدن و اون صدای خفنش آدمو دیوونه میکنه! البته با از Cpu هم خیلی کم استفاده میکنه

دوستان حواستون به قابلیت Dodge Offset (امضای پلاتینیوم) باشه که وجود داره اما اصلا هیچ اشاره ای بهش نمیشه توی بازی (HnS باز های حرفه ای خودشون باید پیداش کنن :دی). اگه بتونین یاد بگیرینش مبارزات رو میبره تو یه مرحله دیگه :دی

DO توی Bayonetta هم وجود داشت اما چون مکانیسم جاخالی دادن توی Bayo با MGR فرق میکنه، یه تغییر جزیی توی اجرای سیستم DO بوجود اومده که اونم اینه که برخلاف Bayo دیگه لازم نیست آخرین دکمه ای که توی کمبو فشار دادین رو نگه دارین.

حالا DO چیه؟ با استفاده از DO شما می تونین وسط یه کمبو جاخالی بدین و بعد از جاخالی دادن کمبو رو از همون جایی که رها کرده بودین از سر بگیرین. برای مثال (کنترلر X360):

Y,Y + (X+A) X,Y

اون X+A جاخالیه (که باید بخریدش) که بهتون اجازه میده کمبو رو ادامه بدید + اینکه برای چند فریم ضد ضربه بشید.

یه ویدیو از Dodge Offset (یو*توب):

watch?v=XZ2jSwamiCo‎

مورد دیگه ای که توی بازی بهش اشاره نمیشه Evade Cancelling هست که بهتون اجازه میده وسط جاخالی دادن Parry کنید. در واقع کنسلینگ معروف که با سری DMC توسط همین دیوانه های PG (:دی) شروع شد، توی سری DMC و توی Bayo هم وجود داشت، توی MGR هم هست و شما می تونین هر حرکتی رو کنسل کنید (HnS باز های حرفه ای می دونن چی میگم :دی) که اینجا انواع مختلف کنسلینگ توی MGR رو توضیح داده:

MGR:Cancelling - CUHRAYZEE GAMES GENERAL Wiki

Evade Canceling هم نوعی از کنسلینگه که توی MGR هست. تایمینگ تون برای اجرای این قابلیت فوق العاده دقیق باشه. توضیح خاصی نداره، همون چیزی هست که به نظر میاد، Parry وسط جاخالی :دی خوبی این قابلیت اینه اگه دشمن توی فریم های نهایی جاخالی (که ضد ضربه نیستید) بهتون حمله کرد، با این کار میتونین ضربه نخوردنتون رو تضمین کنید. یعنی در واقع در آخرین فریم جاخالی، Parry کنید. ویدیو:

watch?v=JuGtRU1A7G8

Happy Slicing and....

TIME TO LEAVE THEM ALL BEHIIIIIIIIIIIIND!

خوب بالاخره بازی رو گرفتم
چپتر اول رو تمام کردم
سیوش که کار میکنه
دسته رو هم راحت شناخت
باگ هم نداشت این چپتر
فریم هم عالیه گرچه گرافیک بالایی نداره اما تو اوج درگیری ها با Boss فریمم شد 54 و بقیه موارد 60 بود تو high

اما خود بازی و gameplay واقعا چسبید gameplay خیلی خوبی داره

چقدر باساش زور دارن :دی یا من هنوز نوبم؟ :دی
این Wolf Blade چجوریه قضیش؟
تا آخرای جونش میزنمش ولی از آخر منو میکشه! این مینایی که روی زمین میوفته و میشه برش داشت چطوری میشه ازشون استفاده کرد؟ باید بزارم توی تفنگا؟ با چه دکمه ای بود؟
بعد چه روشایی برای کشتن این پیشنهاد میشه؟؟
من الان فقط هی جاخالی میدم بعد با کلیک راست بهش حمله میکنم بعد یکم گیج میشه اسلو موشن میکنم میزنمش! روش بهتری هست؟

تو مرحله سوم تو کارخونه بعد از اینکه با روبات میری سیستم رو هک میکنی برمیگرده رایدن میره تو زمین ریست میده مرحله رو این چه باگیه دیگه نسخه kaos رو دارم ؟؟؟؟؟

اصلا اشغال به تمام معنا.کلا از بازی ژاپنی حال نمیکنم.پیاز داغشو زیاد میکنن.پر از افاده و عشوه!دو دقیقه میخواستیم بازی کنیم 1 ساعت ویدیو از پیش رندر شده نشون دادن.تا مرحله 2 بیشتر نتونستم تحمل کنم زدم حذف کردم.

اصلا اشغال به تمام معنا.کلا از بازی ژاپنی حال نمیکنم.پیاز داغشو زیاد میکنن.پر از افاده و عشوه!دو دقیقه میخواستیم بازی کنیم 1 ساعت ویدیو از پیش رندر شده نشون دادن.تا مرحله 2 بیشتر نتونستم تحمل کنم زدم حذف کردم.

دوست عزیز چون شما از این بازی خوشتون نمیاد دلیل نمیشه که بگیم این بازی آشغاله ... :| .
درسته که بازی از نظر داستانی زیر خط فقره ، ولی گیم پلی خیلی عالیی داره ...;)
خودت داری میگی " کلا با بازی ژاپنی حال نمیکنم " . خب وقتی همچین بازیی دوست نداری ، مجبور نیستی بازی کنی و بعد هم به بازی بد و بیراه بگی ... :|

-----------------

دوستان از قسمت VR MISSIONS غافل نشید که به نظرم نصف لذت بازی تو همین قسمته ... :d
انصافا بعضی از چالش هاش خیلی سخت و لذت بخشه ... :>

تو مرحله سوم تو کارخونه بعد از اینکه با روبات میری سیستم رو هک میکنی برمیگرده رایدن میره تو زمین ریست میده مرحله رو این چه باگیه دیگه نسخه kaos رو دارم ؟؟؟؟؟
آره از این باگا منم زیاد دارم! کلا هر دفعه که باگ بگیره سریع Restart ـو میزنم درست میشه! تا حالا خیلی باگ داشتم ولی اصلا مشکل ساز نبوده!

سلام دوستان
ببینم این بازی dash (جاخالی ) نداره ویا دفاع الان من مبارزه با اون سگه موندم نه جا خالی میده نه دفاع میکنه چی کار باید کرد................

HnS که ژاپنی ها میسازند تا صد سال دیگه غربی ها نمیتونند بسازند! نمونش همین بازی و سری DMC و صد البته Bayonetta

اتفاقا بازی خیلی فانه، همه چیزش جالبه، از مبارزاتش بگیری تا میان پرده هاش (حالا دیگه هندی بازی و از اینجور قرتی بازیا داره بماند :d)
دیشب من بلک باکسشو گرفتم دیدم میان پرده ها بی کیفیتن امروز دوباره شروع کردم نسخه کاملشو بگیرم

======================

میگم دوستام تو بلک باکسش رزولوشن 16:9 فقط 720p داشت واسه شمام اینجوریه؟
من الان گذاشتم 25 گیگیشو بگیرم، فکر کنم بلک باکس زده بازیو داغون کرده!؟

سلام دوستان
ببینم این بازی dash (جاخالی ) نداره ویا دفاع الان من مبارزه با اون سگه موندم نه جا خالی میده نه دفاع میکنه چی کار باید کرد................
چرا فکر کنم داره!
http://forum.bazicenter.com/thread77243/page8/#post3040373
فقط من با کیبورد بازی میکنم کسی توضیح نداد چطوریه :|

اون سگه رو هم بدون Dash میشه رد کرد:

وقتی رنگش نارنجی میشه خودتو آماده کن و با Ninja Run با سرعت از جلو راهش برو کنار بعد که رفت اون طرف سریع بهش حمله کن و بزنش بعد اگه کامل بزنیش بر عکس میشه که میتونی Slow Motion کنی و بزنیش!
من با همین روش کشتمش! ولی اینقدر مردم تا تونستم بزنمش :دی واقعا دشوار بود! از آخرم جونم تا ته خالی بود شانسی تونستم آخرین ضربه رو بزنم :دی

- - -ویرایش - - -

اتفاقا بازی خیلی فانه، همه چیزش جالبه، از مبارزاتش بگیری تا میان پرده هاش (حالا دیگه هندی بازی و از اینجور قرتی بازیا داره بماند :d)
دیشب من بلک باکسشو گرفتم دیدم میان پرده ها بی کیفیتن امروز دوباره شروع کردم نسخه کاملشو بگیرم

======================

میگم دوستام تو بلک باکسش رزولوشن 16:9 فقط 720p داشت واسه شمام اینجوریه؟
من الان گذاشتم 25 گیگیشو بگیرم، فکر کنم بلک باکس زده بازیو داغون کرده!؟
من اون نسخه فشرده دیگه رو دارم درست بود که!
نه بلک باکس اصلا نمیتونه به این چیزا دست بزنه! اونا فقط ویدئو هارو کیفیتشو میارن پایین اصلا به چیزای دیگه دست نمیزنن! نهایت زبانای خارجی رو پاک میکنن!

راستی اینم بگم بلک باکس ویدئو های بازی رو کرده Xbox 360 ! یعنی نسخه Xbox ـم همینقدر بوده کیفیت ویدئو هاش!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or