Metal Gear Rising: Revengeance | PC [پست اول خوانده شود]

بالاخره پس از کش و قوس فراوان این نسخه از سری Metal Gear برای PC نیز تایید شد.
چندی پیش این بازی برای کنسولهای X360 و PS3 نیز عرضه شده بود و با متای 83 و 80 نسبتا موفق ظاهر شد.
هنوز عکس یا تریلری از نسخه PC منتشر نشده,بازی توسط PG ساخته میشود.
عکسهای نسخه کنسولی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]Konami[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Platinum Games[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox360,PS3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Metal Gear Rising[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]امتیازات Metal Gear Rising[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]خیزش سایبورگ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]متال گیر با طعمی متفاوت[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

سیستم پیشنهادی :

91628264270613969459.jpg

لیست اچیومنتهای منتشر شده استیم :

99773285954654729985.jpg

Last edited by a moderator:
حجم ویدیوهای بازی 21.3 گیگابایته و نکته جالب اینه که فول اچ دی نیست!!

ویديو های نسخه PS3 که 1080 بودن چطور نسخه Pc ویدیوهاش Full Hd نیستن !!!
دوستان گرافیک بازی نسبت به نسخه های کنسولی چقدر پیشرفت داشته؟

Sent from my C6802 using Tapatalk

ویديو های نسخه PS3 که 1080 بودن چطور نسخه Pc ویدیوهاش Full Hd نیستن !!!
دوستان گرافیک بازی نسبت به نسخه های کنسولی چقدر پیشرفت داشته؟

چون خودم دارم میبینم میگم دوست عزیز! PS3 رو خبر ندارم قضیش چیه!

اینم اومده با حجم 11 گیگ ویدیو ها مثل نسخه X360 هست

Metal Gear Rising Revengeance RePack MULTi7-SEYTER

یه گروه روسی دیگه هم 8.5 گیگ زده! ولی امروز بلک باکس میاد بهتره منتظر اون بمونیم!!

تا جایی که خبر دارم برای ps3 هم 1080p نیست یعنی full hd نیست فقط upscale هست یعنی: native نیست. هیچ منبع معبری هم نیست که حرف شما رو تایید کنه اینم منبع حرف من:

Face-Off: Metal Gear Rising: Revengeance • Face offs • Eurogamer.net

فقط گویا به علت محدودیت فضا در 360 فشرده سازی بیشتری تا 50 درصد انجام شده که کیفیت ps3 تا حدی بیشتر شده فقط در کات سین ها که از حجم بازی و مقایسش با حجم نسخه ی ps3 بازی مشخصه که کیفیت ویدیوها دقیقا نسخه ی ps3 هستن

آخرین ویرایش:
تا جایی که خبر دارم برای ps3 هم 1080p نیست یعنی full hd نیست فقط upscale هست یعنی: native نیست. هیچ منبع معبری هم نیست که حرف شما رو تایید کنه اینم منبع حرف من:

Face-Off: Metal Gear Rising: Revengeance • Face offs • Eurogamer.net

فقط گویا به علت محدودیت فضا در 360 فشرده سازی بیشتری تا 50 درصد انجام شده که کیفیت ps3 تا حدی بیشتر شده فقط در کات سین ها که از حجم بازی و مقایسش با حجم نسخه ی ps3 بازی مشخصه که کیفیت ویدیوها دقیقا نسخه ی ps3 هستن

اون موقع که بازی تازه اومده بود ، توی PS3ISO دلیل تفاوت حجمش رو با نسخه Xbox 360 پرسیدم و دلیلش رو 1080 بودن کات سین های بازی بهم جواب دادن.

البته حق با شماست ، توی مقایسه یورو گیمر گفته به خاطر فشرده سازی بیشتر در نسخه X360 بیت ریت اش پایین تر از نسخه PS3 هست و هر دو روی 720P دمو ها رو اجرا میکنن.

دوستان تایپیک مشکلات بازی کجاست؟

آخرین ویرایش:
توقع زیادی از گرافیک نداشته باشید تنظیمات گرافیکی خاصی هم نداره . از اون بازیاست که دسته تون درد میگیره اینقد باید دکمه بزنید و روند بازی فوق العاده سریع پیش میره که خیلی متوجه ضعف گرافیکیش نمیشید . ما که از خریدمون راضیم خدا ازش راضی باشه :d

توقع زیادی از گرافیک نداشته باشید تنظیمات گرافیکی خاصی هم نداره . از اون بازیاست که دسته تون درد میگیره اینقد باید دکمه بزنید و روند بازی فوق العاده سریع پیش میره که خیلی متوجه ضعف گرافیکیش نمیشید . ما که از خریدمون راضیم خدا ازش راضی باشه :d

ممنون بابت عکس و توضیحات
راستی ایا با دسته بازی میکردی؟؟؟ اگه با کیبرد بازی کنیم دکمه کیبرد نشون میده یا همون دکمه دسته؟؟؟؟:-/ (عکس اولی دکمه دسته نشون میده)

ممنون بابت عکس و توضیحات
راستی ایا با دسته بازی میکردی؟؟؟ اگه با کیبرد بازی کنیم دکمه کیبرد نشون میده یا همون دکمه دسته؟؟؟؟:-/ (عکس اولی دکمه دسته نشون میده)

با کنترلر 360 انجامش دادم . با کیبورد بازی کنی قاعدتا کلیدهای کیبورد رو نشون میده ;)

چرت ترین بازی های سال هم موقع عرضه تاپیک مشکلاتش زده میشه اما این هنوز کسی به فکر زدنش نیوفتاده :دی
یکی بزنه! اینجا نمیشه در مورد نسخه ها سوال پرسید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or