Metal Gear Rising: Revengeance | PC [پست اول خوانده شود]

بالاخره پس از کش و قوس فراوان این نسخه از سری Metal Gear برای PC نیز تایید شد.
چندی پیش این بازی برای کنسولهای X360 و PS3 نیز عرضه شده بود و با متای 83 و 80 نسبتا موفق ظاهر شد.
هنوز عکس یا تریلری از نسخه PC منتشر نشده,بازی توسط PG ساخته میشود.
عکسهای نسخه کنسولی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]Konami[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Platinum Games[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox360,PS3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Metal Gear Rising[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]امتیازات Metal Gear Rising[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]خیزش سایبورگ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]متال گیر با طعمی متفاوت[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

سیستم پیشنهادی :

91628264270613969459.jpg

لیست اچیومنتهای منتشر شده استیم :

99773285954654729985.jpg

Last edited by a moderator:
اصلا با این ای پی کونامی حال نمیکنم از اولشم خوشم نیومد از این عنوان و برام اصلا جذابیت نداشت حالا چه روی پی سی پورت بشه چه نشه من حال نمیکنم با این عنوان اینم بگم یکی از بهترین بازی هاست (روحساب امتیاز دهی گفتم بازی ) ولی خوشحالیم کونامی هم به جمع پی سی پیوست

خب به نظر میرسه بازی همین روزا برای عرضه روی استیم آماده بشه. طی آخرین برنامه Kojima Productions ALERT، آقای Sean Eyestone گفت که بازی داره آخرین مراحل ساخت خودش رو طی میکنه و همین روزاست که اون رو توی استیم ببینیم.

نه هنوز. معلوم نیست دارن چکار میکنن. از موقعی که نسخه PC رو معرفی کردن و تا الان که 2تا اسکرین شات دادن، هیچ خبری نبوده و تقریبا 5 ماه میگذره.
خوش خبر باشی
به احتمال زیاد با همه ی DLCهایی که برای کنسول ها عرضه شده برای PCهم میاد درسته؟خدا کنه اون کاستوم gary fox هم توش موجود باشه همین چند روز twin snakes رو تموم کردم و با این موجود خفن آشنا شدم !خیلی حال می ده با قیافه ی اون Rising بازی کنیم !
من بازی رو در اصل روی PS3 انجام دادم و بعدش هم DLCهاش رو دانلود کردم برای بازی کردن ؛ اما متاسفانه کنسول سوخت ؛ باور کن انقد حسرتش به دلم مونده که حد نداره ! حتی اگر بازهم PS3 بگیرم به خاطرِ اینه نه GTA!
فوق العاده بود این بازی . برای من که خیلی از byonetta و DMC بهتر بود و درکل بهترین H&S زندگیم بود
احتمالش هست تو همین هفته بیاد؟

خوش خبر باشی
به احتمال زیاد با همه ی DLCهایی که برای کنسول ها عرضه شده برای PCهم میاد درسته؟خدا کنه اون کاستوم gary fox هم توش موجود باشه همین چند روز twin snakes رو تموم کردم و با این موجود خفن آشنا شدم !خیلی حال می ده با قیافه ی اون Rising بازی کنیم !
من بازی رو در اصل روی PS3 انجام دادم و بعدش هم DLCهاش رو دانلود کردم برای بازی کردن ؛ اما متاسفانه کنسول سوخت ؛ باور کن انقد حسرتش به دلم مونده که حد نداره ! حتی اگر بازهم PS3 بگیرم به خاطرِ اینه نه GTA!
فوق العاده بود این بازی . برای من که خیلی از byonetta و DMC بهتر بود و درکل بهترین H&S زندگیم بود
احتمالش هست تو همین هفته بیاد؟
100% همه DLC ها رو باید شامل بشه. فکر کنم همین چند وقت پیش یه DLC دیگه هم براش اومده بود و به همین خاطر اینا صبر کردن تا اونم عرضه بشه و پکیج کامل بازی رو عرضه کنن.
این حرف طرف هستش:
“It’s in the final stages right now. You’ll be seeing it pop up on Steam any day now.”
همین روزا میادش.
منم روی کنسول بازیش کردم یه خورده و باید بگم واقعا به نظرم جالب بود. گیم پلی بازی به نظرم یه درجه از DMC و Bayonetta سریعتر بود و روی 60 فریم واقعا عالی بود. در کل عنوان جالبیه.
تا جایی که یادمه ابتدا قرار بود بازی همزمان با کنسول ها برای پی سی هم عرضه بشه ولی...
خدایش بیامرزد.
اونی که شما میگی در واقع Metal Gear Solid Rising بود که خود کوجیما پروداکشن داشت میساختش ولی از روند کلی کار گویا راضی نبودن و میدنش دست پلاتینیوم گیمز و اسم بازی میشه Metal GearRising Revengeance.

در کل امیدوارم بازی فروش خوب و موفقی روی استیم داشته باشه که از این دست بازیا رو در آینده بیشتر شاهد باشیم و ناشرهای ژاپنی علاقه بیشتری برای عرضه-شون نشون بدن.

پ.ن: یه نفر اسم بازی رو گذاشته Metal Gear Rising: Fruit Ninja:d

آخرین ویرایش:
بازی 9 jan حدود 20 روز دیگه عرضه میشه و میتونید از همین حالا از فروشگاه آمازون با 33% تخفیف و با قیمت 20$ بصورت آنلاین کد ( یا همون cd key خودمون ) تهیه ش کنید .

Amazon.com: METAL GEAR RISING: REVENGEANCE [Online Game Code]: Video Games

سیستم پیشنهادی MGR هم دقایقی پیش بصورت رسمی معرفی شد :

91628264270613969459.jpg

تاپیک مهم میشود ...

آخرین ویرایش:
این چیه؟ :|
http://images.vg247.com/current//2012/12/Metal-Gear-Rising-Revengeance_2012_12-07-12_002.jpg

یعنی با این عکس رفتم به دوران PS1 ـو ... :| خدا کنه نسخه PC بهتر از این باشه :|
بازی انقدر سریعه و تو یک ثانیه طرف رو از 48 جهت مختلف قوچی قوچی میکنی که زیاد به گرافیک دقت نمیکنی! :d
البته انشاالله بعدی گرافیکش بهتر بشه! :-" (بعدی رو از این نظر میگم که به نظر میاد کونامی براش یه برنامه هایی داره! :d )

رو Xbox 360 کل بازی 5 گیگ هم نبود رو PC حدود 24 گیگه :|

فک کنم تکسچرا کف حلقته :d حالا کونامی هم جدیدا تریپ خبره ور داشته . نسخه ی lord of shadow PC هم 15 گیگ بود :d بنده خدا یه چیزی شنیده که اگه حجم بازی روی PC زیاد باشه نگاه های بیشتری متوجه ت میشه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or