Metal Gear online

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
یکی بیاد مردونگی کنه بگه چطوری KONAMI ID درست کنم همه چی رو قبول مینه به غیر از GAME ID Password:(( کمککککککککککککککککککک:(
شما یه دونه کونامی ایدی میسازی و یه دونه ID برای بازی مثلا کونامی ادیت هست اکبر و ایدی که باهاش بازی میکنی هست مثلا امیر و کونامی ایدی و ایدی بازیت باید فرق داشته باشه برای من اینجوری بود یعنی شما وفتی داری توی قسمت کونامی ایدی فرم رو پر میکنی اون پایین فرک نوشته GAME ID و PASS که باید اون 2 تا رو هم پر کنی و بعدش تموم دیگه وقتی میری SIGE IN کنی میری GAME ID و PASS میزنی یه وفت KONAMI ID و PASS رو نزنی منظورم این هست که GAME ID و پسش رو وارد کن برای SIGE IN شدن

شما یه دونه کونامی ایدی میسازی و یه دونه ID برای بازی مثلا کونامی ادیت هست اکبر و ایدی که باهاش بازی میکنی هست مثلا امیر و کونامی ایدی و ایدی بازیت باید فرق داشته باشه برای من اینجوری بود یعنی شما وفتی داری توی قسمت کونامی ایدی فرم رو پر میکنی اون پایین فرک نوشته GAME ID و PASS که باید اون 2 تا رو هم پر کنی و بعدش تموم دیگه وقتی میری SIGE IN کنی میری GAME ID و PASS میزنی یه وفت KONAMI ID و PASS رو نزنی منظورم این هست که GAME ID و پسش رو وارد کن برای SIGE IN شدن

سلام
یکی بیاد مردونگی کنه بگه چطوری KONAMI ID درست کنم همه چی رو قبول مینه به غیر از GAME ID Password:(( کمککککککککککککککککککک:(
دوسته خوبم توصیح داده ولی اگر متوجه نشدی صحفات قبل را ببین دوستانه دیگه هم توصیح دادنه
:biggrin1::biggrin1::biggrin1:

سلام
من ریجن 1 این بازی رو دارم
به نظر شما ارزش آپدیت رو داره؟حجم آپدیتش چقدره؟
وضعیت لگ چطور هست؟(با توجه به ریجن من)
(( ارزش که داره . همه می گن )) لگش با 10 نفر خوبه . با ایران هم عالیه . منم دارم . در هر حال خیلی کیف می ده . مرسی اگه UPDATE کنید .

بچه بالاخره آپدیت کردم.ولی بعد از ساختن Game ID و Sign In lموفق و انتخاب گزینه Start Game با یه مشکل مواجه شدم. بعد از کمی Loading یه Error میده ،یه چیزی تو این مایه ها که :
Unable to acquire character information....
میخوام ببینم کسی الان اینجا هست که مشکل من رو داشته باشه.در ضمن من سیو هام پاک شده و بدون اینکه حتی یه بار وارد قسمت Singel بازی بشم،رفتم توی قسمت آنلاین و آپدیت کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or