خودم خودم اخر میخرمش :biggrin1::biggrin1::biggrin1:بله میشه دوست عزیز...
آقا جان عزیزتون یکی این کد های expantion pack رو بزاره دانلود کنیم...ثواب داره به خدا...
خودم خودم اخر میخرمش :biggrin1::biggrin1::biggrin1:بله میشه دوست عزیز...
آقا جان عزیزتون یکی این کد های expantion pack رو بزاره دانلود کنیم...ثواب داره به خدا...
شما یه دونه کونامی ایدی میسازی و یه دونه ID برای بازی مثلا کونامی ادیت هست اکبر و ایدی که باهاش بازی میکنی هست مثلا امیر و کونامی ایدی و ایدی بازیت باید فرق داشته باشه برای من اینجوری بود یعنی شما وفتی داری توی قسمت کونامی ایدی فرم رو پر میکنی اون پایین فرک نوشته GAME ID و PASS که باید اون 2 تا رو هم پر کنی و بعدش تموم دیگه وقتی میری SIGE IN کنی میری GAME ID و PASS میزنی یه وفت KONAMI ID و PASS رو نزنی منظورم این هست که GAME ID و پسش رو وارد کن برای SIGE IN شدنسلام
یکی بیاد مردونگی کنه بگه چطوری KONAMI ID درست کنم همه چی رو قبول مینه به غیر از GAME ID Passwordکمککککککککککککککککککک
![]()
شما یه دونه کونامی ایدی میسازی و یه دونه ID برای بازی مثلا کونامی ادیت هست اکبر و ایدی که باهاش بازی میکنی هست مثلا امیر و کونامی ایدی و ایدی بازیت باید فرق داشته باشه برای من اینجوری بود یعنی شما وفتی داری توی قسمت کونامی ایدی فرم رو پر میکنی اون پایین فرک نوشته GAME ID و PASS که باید اون 2 تا رو هم پر کنی و بعدش تموم دیگه وقتی میری SIGE IN کنی میری GAME ID و PASS میزنی یه وفت KONAMI ID و PASS رو نزنی منظورم این هست که GAME ID و پسش رو وارد کن برای SIGE IN شدن
دوسته خوبم توصیح داده ولی اگر متوجه نشدی صحفات قبل را ببین دوستانه دیگه هم توصیح دادنهسلام
یکی بیاد مردونگی کنه بگه چطوری KONAMI ID درست کنم همه چی رو قبول مینه به غیر از GAME ID Passwordکمککککککککککککککککککک
![]()
من ریجن آسیا دارم...ان شاء الله بعد کنکوراقا این جا کسایی هستن ریجوین 1 یا اسیا باشن . اگر بود به من بگید .
با تشکر .
بای .
(( ارزش که داره . همه می گن )) لگش با 10 نفر خوبه . با ایران هم عالیه . منم دارم . در هر حال خیلی کیف می ده . مرسی اگه UPDATE کنید .سلام
من ریجن 1 این بازی رو دارم
به نظر شما ارزش آپدیت رو داره؟حجم آپدیتش چقدره؟
وضعیت لگ چطور هست؟(با توجه به ریجن من)