Metal Gear online

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها در مورد region-lock بازی باید بگم که توی سایت PS یکی دوتا یوزر گفته بودن که MGO لاک داره و بدین معنیست که رجن دستگاه با رجن بازی باید یکی باشه . ولی خود من تست کردم و یه همچین چیزی اشتباهه.
تجربه من :
دستگاه من NTSC-J هست و ربجن بازی PAL . ابتدا که از PSN Hong Hong لاگین کردم ، به سرور MGO وصل نشد . ولی بعد که با یه PSN ID اروپا لاگین کردم به سرور وصل شد ، بدون مشکل و lag بازی کردم .
ISP من آسیاتک 128kb/s هست.

آخرین ویرایش:
بچه ها در مورد region-lock بازی باید بگم که توی سایت PS یکی دوتا یوزر گفته بودن که MGO لاک داره و بدین معنیست که رجن دستگاه با رجن بازی باید یکی باشه . البته بیشتر تحقیق میکنم و خبر فطعی رو میزارم .

رضا جان من فكر نكنم چنين حرفي درست باشه !! بخاطر اينكه دوستم دستگاهش اگه اشتباه نكرده باشم j هست. در حاليكه ريجن بازيش uc هست و تونسته mgo رو بدون مشكلي بازي كنه ! اين حرفها رو هم موقع عرضه MGO Beta ميزدند ولي من چيزي به عنوان لاك و Checking IP نديدم !! شايدم من اشتباه ميكنم و دوستم دستگاهشو تا حالا بدون اطلاع من عوض كرده !! ولي در كل من بعيد ميدونم چون سرورهاي بازي بصورت Open World هست.

رجیون دستگاه منj هست .... باید برم یه id ژپنی بسازم تا بتونم بازی کنم ؟
نه !!
اگه منظورتون PS Accunt هست اون ميتونه مربوط به هر كشوري باشه و فكر نكنم اون زياد مهم باشه بخاطر اينكه اون اكانت بيشتر مربوط به Store ميشه و شما همون store داريد كه مختص منطقه اكانتي كه انتخاب كرديد هست و گرنه براي بازيهاي انلاين مهم رجين بازي و رجين دستگاه هست. KOnami ID هم كه داشتنش لازمه و اون هم هر كشوري ميتونه باشه !! منظور رضا جان هم تطابق رجين بازي و دستگاه هست.

من این سوالو تو "هشدار برای دارندگان PS3 "هم مطرح کردم :arrowd:
من الان اکانتم انگلیسه ولی PS3 هست NTSC J این مشکلی داره؟
دوسه بارم از اینترنت اپدیتش کردم و مشکلی ندارم؟

من این سوالو تو "هشدار برای دارندگان PS3 "هم مطرح کردم :arrowd:
من الان اکانتم انگلیسه ولی PS3 هست NTSC J این مشکلی داره؟
دوسه بارم از اینترنت اپدیتش کردم و مشکلی ندارم؟

منم رو این قضیه شک دارم ، ولی فکر میکنم قاره انتخابی برای اکانت PSN با ریجن MGO باید یکی باشه تا بشه آنلاین بازی کرد. دقیق این مساله رو چک میکنم و خبرش رو میزارم تا ابهامات برطرف بشه .

دوستاني كه MGO بازي كردند اگه ميتونند به اين سوالها پاسخ بدند ممنون ميشم :
1- حتما بايد ريجن اكانتي كه ساختيم با ريجن ديسك يكي باشه تا بتونيم وارد سرورها بشيم ؟
2- بعد از وارد شدن به سرور مثل MGO Beta قابيلت انتخاب سرورهاي گوناگون هست؟
( چون هر كدوم ماله يك منطقه هستند !!)
3- تا حالا دوستاني كه ريجن بازيهاشون يكي نبوده تونستند با هم بازي كنند ؟

1- حتما بايد ريجن اكانتي كه ساختيم با ريجن ديسك يكي باشه تا بتونيم وارد سرورها بشيم ؟
شما اگه بازیت pal هست باید با اکانت psn اروپا بازی کنی !(برای بقیه رجینها هم همین طور)
بنابراین کسانی که رجین بازیشون یکی نباشه نمیتونند با هم بازی کنند (چون اکانتها با هم فرق داره)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or