MEGA SPOILERS: MGS4 Topic

آره خوب ولی یه جورایی سالیدوس رهبر ارکستره و همه رو بازی میده غافل از اینکه آسلات همه رو بازی می ده البته فکر کنم ، سالیدوس هم انتظار پیروزی اسنیک رو نداشته
دقیقا تو همه قسمت ها ثابت شد غیر قابل اعتماد ترین آدم موجود تو دنیای MG همین آسلات
دقیقا ! اسلات واقعا جزو چند بعدی ترین شخصیت های بازی هست ! تاریخ هم ثابت کرده که هر کی به اسلات اعتماد کرده, نارو خورده ! از Sergei Gurlukovich بگیر تا لیکوئید و سالیدوس !جالب این که علی رقم همه ی حقه بازی هاش تا انتها به بیگ باس وفادار بود (loyal to Big Boss to the very end) مثل مادرش که تا انتها به کشورش وفادار بود !

آخرین ویرایش:
ببخشید ..... یه سوال :
مگه سنیک توی MGS3 چشم چپش رو از دست نداد؟ پس چرا توی MGS4 جفت چشمهاش سالم اند ؟؟؟؟

واقعا برای من جای سواله !!!!!
تا حالا 1000 نفر این سوال رو پرسیدن :D
شخصیت اصلی MGS 3 بیگ باس یا همون Naked Snake ـه که پدر ژنتیکی Solid Snake هست
اونی که چشم راستش کور شده Big Boss ـه که تو cut scene آخر MGS 4 هم می تونید ایشون رو زیارت کنید :D

مگه ما چند تا اسنیک داریم ؟؟؟؟
من تا حالا فکر میکردم اسنیک یکی یه دونست :cheesygri!!!
اگه میشه بگید ما چند تا اسنیک داریم؟؟
و هر کودوم چی کاره هستند و تو کدوم شماره MGS بازی میکردند؟؟؟

مگه ما چند تا اسنیک داریم ؟؟؟؟
من تا حالا فکر میکردم اسنیک یکی یه دونست !!!
اگه میشه بگید ما چند تا اسنیک داریم؟؟
و هر کودوم چی کاره هستند و تو کدوم شماره MGS بازی میکردند؟؟؟
4 تا
یکی بیگ باس که نقش اول MGS3 که اون موقع اسمش Naked Snake بوده
یکی سالید اسنیک که یکی از فرزندان بیگ باسه و نقش اول قسمت 1 و 4 ه و تو قسمت 2 هم نقش فرعی داره تو قسمت هم با میمونا می جنگه :دی
یک دیگه لیکوئید اسنیکه یکی از فرزندان بیگ باس که نقش منفی قسمت اوله و توی قسمت دوم آسلات رو کنترل می کنه (ظاهرا)
یکی دیگه هم سالیدوس اسنیک نقش منفی قسمت 2 و یکی دیگه از فرزندان بیگ باس
خواهشا دوستان بیخودی ادعای طرفداری از MGS نداشته باشن بعد بیان اینجور سوالها رو بپرسن
من نمی دونم شما تو بازی چیکار می کنین که نمی گیرین کی به کیه

1- خیلی خیلی ممنونم که راهنماییم کردی (جدی میگم)
2- من ادعایی هم نکردم !
3- واسه طرفدار بودن هم باید جواب پس بدم؟
4- من وقتی 2وم راهنمایی بودم MGS3 رو بازی کردم.... شما هم اگه 13 سالت بود چیزی میفهمیدی؟

در کل ممنون ..... تاپیک خوبیه !
خیلی چیز ها برام روشن شد!

سوالات :دی :

1- دلیل خاصی وجود داره که Forg ها زن هستند ؟
2- چرا Frog ها پس از مرگشون از بین میرن ؟
3- بازی معلوم نیست تو ACT 1 دقیقاً کجای خاورمیانه هست ؟ ( یکسری نقشه مقشه تو حرفهای Meryl نشون میده ولی معلوم نیست دقیقاً چی به چیه ! )
4- گفتین بازی تو ACT 3 کدوم کشور بود ؟ ( فکر کنم گفته بود یکی :دی )
5- اسنیک چطوری به Drebin اعتماد میکنه که اون سرنگ رو بهش میزنه !!
6- ما آخر نفهمیدیم Codec دقیقاً چه وسیله ای هست ! من خودم فکر میکردم که توسط نانوماشین هست ولی از چند نفر پرسیدم میگفتن که نه ! بازیرایانه رو گرفتم دیدم همینو نوشته ! حالا اگه میش یه توضیحی بدین. ( MK.II که نیست ! چون اول بازی اسنیک MK.II نداره ولی با اتاکان حرف میزنه... از اون ور هم تو اکت 1 اونجا که لیکوئید رو برای اولین بار ( تو 4 ) میبینیم، Meryl با یک تلفن ( از اینایی که تو جنگ ایران عراق هم بود :دی به پشتشون میبستن ) با اسنیک حرف میزنه ! )

من وقتی 2وم راهنمایی بودم MGS3 رو بازی کردم.... شما هم اگه 13 سالت بود چیزی میفهمیدی؟
خودم 14 سال بود اون موقع
==
واسه طرفدار بودن هم باید جواب پس بدم؟
والا واسه طرفداری و پرسیدن سوال بیراه آره باید جواب پس بدی :دی
البته حالا من یه چیزی گفتم شما بدل نگیر
پوزش می طلبم

آخرین ویرایش:
سوالات :d :
جوابات :d :

1- دلیل خاصی وجود داره که Forg ها زن هستند ؟
2- چرا Frog ها پس از مرگشون از بین میرن ؟

چه بند کردی رو این FROG ها :d خو ارتش خصوصی اسلات هستن, اسلات هم دوست داسته ارتشش رو بانوان تشکیل بدن :d وقتی هم می میرن نانوماشین های داخلی شون خاکستر میشن و اونا هم پودر می شن !

4- گفتین بازی تو ACT 3 کدوم کشور بود ؟ ( فکر کنم گفته بود یکی :d)
اروپای شرقی ! کشورش معلوم نیست ! (توهم بوده :d )

- اسنیک چطوری به Drebin اعتماد میکنه که اون سرنگ رو بهش میزنه !!
وقتی سنیک می خواد از اون M4 استفاده کنه, روش قفل می کنه و دربین می گه این امر به خاطر این هست که تو بدنت از نسل قبلی نانوماشین ها وجود داره و باید نسل جدید رو بهت تزریق کنم تا بتونی از این اسلحه ها استفاده کنی !

Codec یه وسیله ی رادیویی برای ارتباط با دیگر شخصیت هاست ! به نانوماشین و MK و ... هم ربطی نداره ! سازنده ش هم فکر کنم Mei Ling بود !

---------------------------------------------
ویرایش:
یه بار اسنیک میگه رودخونه ی Vltava فکر کنم، که تو پراگ پایتخت چکه
چه جالب ! خو اسم Vltava رو تا حالا نشنیده بودم !

آخرین ویرایش:
یه بار اسنیک میگه رودخونه ی Vltava فکر کنم، که تو پراگ پایتخت چکه

درسته . اسنیک پس از اینکه با Raging Raven در ACT 3 مبارزه کرد با Eva از طریق یک چاه زیرزمینی که به Vltava River متصل است از اون مکان فرار میکنه . این یعنی همون جمهروی چک ! البته بیشتر جاها فقط اسم اروپای شرقی رو اوردند .

یه چیزی که در MGS 1 و2 خودنمایی میکرد نقش باس ها در داستان بازی بود.که در نسخه سوم این نقش بسیار کم تر شد.و در MGS 4 گروه B&B در داستان بازی اصلا نقش اساسی نداشتن برای همین باس فایتهای بازی بی روح بودن به گونه ای بعد از مرگشون با صحبت های دربین کمی با اونها اشنا میشدیم.این قضیه برای من کمی ازار دهند بود.نظر شما چیه؟

یه سوالی در اخر بازی تو بخش Voice actor ها مینویسه
GOD Hideo Kojima
مگه کوجیما تو این بازی حرف زده.شاید منظورش اون صدا باشه که تو اکت 2 زیاد ادم میکشی میگه You enjoying kiillng this way . به نظر این صدا رایدنه ؟.تازه موقع ردپا پیدا نائومی یه صدایی یه چیز میگه دیشب من رانندگی میکردم از شرق اومدم.......از این حرفا
این صدا رایدن بوده یا همین GOD ؟

دوستان من يكي از متال گير بازايه قديميم ولي چون PS3 ندارم نميتونم 4 بازي كنم اگه سايتي چيزي هست كه دموهاي داخل بازيو براي دانلود ميزاره( مخصوصا اخرين دموي بازيو) بگيد كه ما بريم دانلود كنيم.
در ضمن اگه كسي سوالي راجب متال گيراي قبلي داشت ميتونه رو من حساب كنه هرچند دوستان سنگ تموم گذشتن.
دمتون گرم عاشقانه اسنيك و متال گير

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or