.phoenix.
کاربر سایت
old snake دمت گرم واقعا روشن شدم
اگر اشتباه نکنم تو داستانی که اون آقا نوشته بود اینجوری توضیح داده بود
یعنی قسمت آخر .مبارزه اسلات یا لیکوئید با اسنیک همون ویروس به اسنیک کمک کرد که تو مبارزه پیروز بشه؟
درمورد ویروس فاکس دای سوال دارم
1.فاکس دای همون نانوماشین که تو بدن ومپ بود ولی بال خاصیت دیگه؟
2.اگر هر دو طرف قابلیت تولید انسان هایی با قدرت ومپ داشتن چرا بیشتر تولید نکردن؟داشتن پیاده نظامی مثل ومپ بهتر از هرچی متال گیره
3.اون سرمی که ناومی به اسنیک داده بود دقیقا چی بود؟
4.چطور لیکوئید میتونست سربازهای خودش اونجوری کنه(اونجوری منظورم قاطی میکردنه)
5.پاتریوت همون فیلسوفره؟
6.فاکس هوند طرف خوبه داستان که مرلین گروهش از طرف فاکس هوند دستور گرفته که لیکوئید نابود کنه؟(یعنی به اسنیک کمک کنه؟)
7.پاتریوت تو این قسمت چه نقشی داشت؟
پس چرا آخر بازی بالای زیردریای اوترهیون اسنیک فریاد میزنه میگه لیکوئید در ضمن چندین بار اسلات(یا لیکوئید) به اسنیک میگه برادر.(فکر نمیکنم این به این معنی باشه که اسلات بخواد نقش لیکوئید بازی کنه)درضمن چه فایده ای داره که نقش برادر اسنیک بازی کنه؟ولی توی 4 اصلاً اون لیکوئید نبود ! اون خود اسلات بود
ببخشید دقیقا نمیدونم ولی قسمتی که سولیدوس شورش میکنه برای شکستش از رایدن استفاده میکنند ولی شکست میخوره و بعد از اسنیک استفاده میکننچی ؟!!!
اگر اشتباه نکنم تو داستانی که اون آقا نوشته بود اینجوری توضیح داده بود
چه جوری میکشه؟با نزدیک شدن به اونها؟کلا نسخه ای از این بازی هست که با رایدن باید بازی کنیم؟سرنگ نوع جدیدی از Fox Die بوده که به بدن اسنیک تزریق کرده و باعث میشده که Big Boss و Eva و Ocelot بمیرند
یعنی قسمت آخر .مبارزه اسلات یا لیکوئید با اسنیک همون ویروس به اسنیک کمک کرد که تو مبارزه پیروز بشه؟
دقیقا یکی از سوال هایی که من داشتم همین بود چرا زن؟اون چهارتا یونیت هم زن بودنخودم یک سوالی در مورد اینا دارم، اینها زن بودند ؟ چرا زن ؟
درمورد ویروس فاکس دای سوال دارم
1.فاکس دای همون نانوماشین که تو بدن ومپ بود ولی بال خاصیت دیگه؟
2.اگر هر دو طرف قابلیت تولید انسان هایی با قدرت ومپ داشتن چرا بیشتر تولید نکردن؟داشتن پیاده نظامی مثل ومپ بهتر از هرچی متال گیره
3.اون سرمی که ناومی به اسنیک داده بود دقیقا چی بود؟
4.چطور لیکوئید میتونست سربازهای خودش اونجوری کنه(اونجوری منظورم قاطی میکردنه)
5.پاتریوت همون فیلسوفره؟
6.فاکس هوند طرف خوبه داستان که مرلین گروهش از طرف فاکس هوند دستور گرفته که لیکوئید نابود کنه؟(یعنی به اسنیک کمک کنه؟)
7.پاتریوت تو این قسمت چه نقشی داشت؟
آخرین ویرایش:

دو طرف منظورت کیا هست ؟ ومپ توی 2 هم بود که عضو گروه Dead Cell بود حالا دیگه جزئیاتش رو نمیدونم...