http://metalgear.wikia.com/wiki/Metal_Gear_Solid_4_Secretsاقا کسی میدونه چطور میشه لباس الاتیر و ماسک big boss رو گرفت با تشکر:confused:
توی مرحله پنجم در اون سالن که یه کره زمین وسطشه اون باس رو چطوری باید بزنیم ؟
نه میتونی راحت از PC بریزی مشکلی پیش نمیاد!ممنون
من این رو دانلود کردم ولی راستی مگه میشه این رو از کامپیوتر ریخت رو ps3؟:cheesygri
این که دیگه کاری به ریجن بازی نداره داره؟(آخه من فقط تو psn uc اینو دیدم و تو pal ندیدم):confused:

این کارو کوجیما توی mgs1 وقتی با PSYCHO MANTIS هم مبارزه میکنی کرده بود. مثلا طرف داره ذهن شما رو میخونه یا به ذهن شما نفوذ میکنهاین موضوع واسه کسی پیش اومده ؟
در ضمن اول شروع مبارزه یه لحظه تصویر سیاه میشه و بعد گوشه تصویر مینویسه hideo 2 و صدای یه بیپ میاد جریان چیه ؟ البته سریع دوباره تصویر میاد .

این موضوع واسه کسی پیش اومده ؟
بله ، متاسفانه این موضوع برای همه پیش اومده ! ولی باز هم متاسفانه نه مشکل از PS3 هست نه MGS 4 ... یک شوخی ه که Kojima انجام داده ...
شوخی که نیست نیما جون!. در اون صحنه مانتیس ذهن اسنیک رو میخونه و میبینه برای بار دوم ( Hideo 2 ) داره به کوجیما فکر میکنهاین موضوع واسه کسی پیش اومده ؟
دوم بعد از بین بردن GW و بعدش JD قبل مبارزه ی snake با Ocelot یا همون لیکوئید اسنیک بهش میگه: تو میتونستی جلوی مارو بگیری ولی اینکارو نکردی! چرا؟" بعد لیکوئید جواب میده "چرا باید جلوتون رو میگرفتم؟ همه چیز همونطوری به من میخواستم تموم شده!"
منظورش از این حرف چی بود؟
شوخی که نیست نیما جون!. در اون صحنه مانتیس ذهن اسنیک رو میخونه و میبینه برای بار دوم ( Hideo 2 ) داره به کوجیما فکر میکنه.
البته توی MGS1 هم چنین چیزی بود و اگر از بازی های Konami مثل Silent Hill ذخیره بازی داشتید به جای Hideo لوگوی اون بازی رو نشون میداد:biggrin1:.
برای از بین بردن Screaming Mantis ابتدا یه سرنگ (Syringe) به خودتون بزنید بعد یه CQC رو مریل انجام بدید و یه سرنگ هم به اون بزنید (این سرنگ ها متوقف کننده ی نانوماشین ها هستند و Screaming Mantis از طریق این نانوماشین ها کنترل افراد رو به دست میگیره !) _البته این سرنگ زدن به مریل زیاد هم ضروری نیست !!
بعد اگه دقت کنید Screaming Mantis دوتا عروسک ازش آویزون هست یکی ش Mantis هست و دیگری ش هم Sorrow ! به عروسک Mantis شلیک کنید تا بیفته و اون رو وردارید و به طرف Screaming Mantis پرتاب کنید بعدش هم از Sixaxis برای کشتنش استفاده کنید !
مرسی فریدون جان .البته هر بار که دیر اون سرنگ رو بخودت میزنی اینطوری میشه .شوخی که نیست نیما جون!. در اون صحنه مانتیس ذهن اسنیک رو میخونه و میبینه برای بار دوم ( Hideo 2 ) داره به کوجیما فکر میکنه.
البته توی MGS1 هم چنین چیزی بود و اگر از بازی های Konami مثل Silent Hill ذخیره بازی داشتید به جای Hideo لوگوی اون بازی رو نشون میداد:biggrin1:.