old_snake
کاربر سایت
اگر لطف کنی و سیوش رو آپلود کنی خیلی ممنون میشیم.من گرفتمش اگه خواستی Save یا عکس بدم ببینی!![]()
اگر لطف کنی و سیوش رو آپلود کنی خیلی ممنون میشیم.من گرفتمش اگه خواستی Save یا عکس بدم ببینی!![]()
بدون استفاده از Bandanna و Stealth ؟؟من گرفتمش اگه خواستی Save یا عکس بدم ببینی!![]()
نه با همون 2تا!
البته خیلی بازیرو تموم کردم تا اماده شدم واسه BiG BOSS یعنی خیلی از چیزای بازی Unlock شده بود بجز همون Big Boss Facecamo.... خیلی سخته ولی ممکنه! البته با این Save دیگه نیازی به تلاش نیست!
خوش باشین!
خوب حتما بدون اونا بوده چون یادم نیست! ولی به هر حال من دارمش الان میتونی از Save ببینی!با اون دو تا که Bigboss Emblem رو نمیده بهت !!!

یه Folder به اسم PS3 میسازی بعد داخل اون یدونه SAVEDATA میسازی بعد Save بازی رو بعد از اینکه از Zip در میاری با همون اسم و Folder میزاری توی SAVEDATA بعد میریزی توی Memory Stick یا هر چیزی بعد میری توی دستگاه و از قسمت Game Saves بعد Memory Stick رو انتخاب میکنی بعد Saveهارو Copy میکنی! Region هم UC هستش!سلام
ممنون از سیو ولی میشه بگین چجوری توی ps3 بریزیمش؟
در ضمن ریجن بازی شما چیه؟

ممنون ولی بازی من pal هست و این save بهش نخورد ,ولی بجاش خودم تونستم بعد از اینکه 4 بار بازی رو تموم کردم بالاخره bigboss facecamo رو بگیرم اینم یه عکس ازش:یه Folder به اسم PS3 میسازی بعد داخل اون یدونه SAVEDATA میسازی بعد Save بازی رو بعد از اینکه از Zip در میاری با همون اسم و Folder میزاری توی SAVEDATA بعد میریزی توی Memory Stick یا هر چیزی بعد میری توی دستگاه و از قسمت Game Saves بعد Memory Stick رو انتخاب میکنی بعد Saveهارو Copy میکنی! Region هم UC هستش!![]()

خوب حتما بدون اونا بوده چون یادم نیست! ولی به هر حال من دارمش الان میتونی از Save ببینی!![]()

آره مسخرست کلا! خودش بود بهتر بود!اين بيشتر شبيه ميمونه تا BigBoss !
از این عکسها که رو نت پره هرکی هرچی بخواد از هر جای بازی Upload میکنه تو هر Forumi!
چرا! مثه اینکه استفاده از اونها مشکلی نداره تو فروم MGS:TUS خیلی ها با استفاده از Bandanna تونستن تایتل Big Boss رو بگیرنبا اون دو تا که Bigboss Emblem رو نمیده بهت !!!
از این عکسها که رو نت پره هرکی هرچی بخواد از هر جای بازی Upload میکنه تو هر Forumi!