MEGA SPOILERS: MGS4 Topic

نه با همون 2تا!
البته خیلی بازیرو تموم کردم تا اماده شدم واسه BiG BOSS یعنی خیلی از چیزای بازی Unlock شده بود بجز همون Big Boss Facecamo.... خیلی سخته ولی ممکنه! البته با این Save دیگه نیازی به تلاش نیست!;)
خوش باشین!

نه با همون 2تا!
البته خیلی بازیرو تموم کردم تا اماده شدم واسه BiG BOSS یعنی خیلی از چیزای بازی Unlock شده بود بجز همون Big Boss Facecamo.... خیلی سخته ولی ممکنه! البته با این Save دیگه نیازی به تلاش نیست!;)
خوش باشین!

با اون دو تا که Bigboss Emblem رو نمیده بهت !!!

با اون دو تا که Bigboss Emblem رو نمیده بهت !!!
خوب حتما بدون اونا بوده چون یادم نیست! ولی به هر حال من دارمش الان میتونی از Save ببینی!;)

سلام
ممنون از سیو ولی میشه بگین چجوری توی ps3 بریزیمش؟
در ضمن ریجن بازی شما چیه؟
یه Folder به اسم PS3 میسازی بعد داخل اون یدونه SAVEDATA میسازی بعد Save بازی رو بعد از اینکه از Zip در میاری با همون اسم و Folder میزاری توی SAVEDATA بعد میریزی توی Memory Stick یا هر چیزی بعد میری توی دستگاه و از قسمت Game Saves بعد Memory Stick رو انتخاب میکنی بعد Saveهارو Copy میکنی! Region هم UC هستش!;)

دوست عزیز زدن دوپست پشت سر هم با فاصله زمانی کم ممنوعه .شما میتونید از دکمه ادیت استفاده کنید
ممنون از همکاریتون

Last edited by a moderator:
یه Folder به اسم PS3 میسازی بعد داخل اون یدونه SAVEDATA میسازی بعد Save بازی رو بعد از اینکه از Zip در میاری با همون اسم و Folder میزاری توی SAVEDATA بعد میریزی توی Memory Stick یا هر چیزی بعد میری توی دستگاه و از قسمت Game Saves بعد Memory Stick رو انتخاب میکنی بعد Saveهارو Copy میکنی! Region هم UC هستش!;)
ممنون ولی بازی من pal هست و این save بهش نخورد ,ولی بجاش خودم تونستم بعد از اینکه 4 بار بازی رو تموم کردم بالاخره bigboss facecamo رو بگیرم اینم یه عکس ازش:

خوب حتما بدون اونا بوده چون یادم نیست! ولی به هر حال من دارمش الان میتونی از Save ببینی!;)

مگه میشه یادت نباشه ؟!! کار آسونی نکردی که بگی یادم نیست یا حواسم نبوده !!! در ضمن Save که دلیل نمیشه ! منم سیو دارم ... Bigboss Camo رو هم دارم ، ولی خودم بازی رو زیر 5 ساعت ، بدون Kill بدون Alert ، بدون .... تموم نکردم .

خوب من تموم کردم قبول دارم که خیلی سخته ولی اگه سیریش بشی میگیریش! که البته خیلی هم ارزش نداره واسه یه کله اسکلت! خوده BIG Boss بود بهتر بود تا اسکلتش!;)
اگه وقت کردین یه سر به قسمت Extra بازی بزنین چیزهای باحالی Upload کردن! یچندتا Face Camo با قابلیتهای خوب که خودتون ببینین بهتره!;)

اين بيشتر شبيه ميمونه تا BigBoss !
آره مسخرست کلا! خودش بود بهتر بود!

ممنون ولی بازی من pal هست و این save بهش نخورد ,ولی بجاش خودم تونستم بعد از اینکه 4 بار بازی رو تموم کردم بالاخره bigboss facecamo رو بگیرم اینم یه عکس ازش:

از این عکسها که رو نت پره هرکی هرچی بخواد از هر جای بازی Upload میکنه تو هر Forumi!

دوست عزیز زدن دوپست پشت سر هم با فاصله زمانی کم ممنوعه .شما میتونید از دکمه ادیت استفاده کنید
ممنون از همکاریتون

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or