MEGA SPOILERS: MGS4 Topic

این sigint توی MGS : Portable ops بود... اگه اشتباه نکنم متخصص اسلحه و این چیزا بود
توی MGS3 هم بود که از نظر زمانی میشه قبل از MGS:PO ! و اونجا هم متخصص اسلحه بود !

این ومپ رو توی مرحله چهارم چطور بکشم هی میکشمش دوباره بلند میشه
وقتی اون قدر تیر زدی که افتاد زمین,اون سرنگ (Syringe) رو Equip کن برو پشتش و وقتی داره بلند میشه بگیرش و سرنگ رو بزن به گردنش !

برای اینکه مجبور به دادن اخطار و بستن این تاپیک نشم لطف کنید و بحث متهم کردن همدیگه رو تموم کنید
ممنون از همکاریتون
شما گفتی بحث نکنیم ما هم دیگه بحث نکردیم میشه بگین چرا پستمو پاک کردین؟
یا شاید هم نمی خواستین که ایشون(soheill7) جلو همه ضایع شه!!!!
اگر به خاطر بحثها بوده شما میاس از همون اول که ایشون جمله رو به من گفتن این پست رو یا پاک یا ویرایش میکردید!!!!
از این عکسها که رو نت پره هرکی هرچی بخواد از هر جای بازی Upload میکنه تو هر Forumi!

آخرین ویرایش:
:cool:بچه سلام
من توی psn داشتم میگشتم ودیدم این آمده mgs4 database خیلی جالبه در رابطه با داستان کاملش است البته من حوصله خواندش را نداشتنم وچون انلگیسم ضعیفیه اگر بچه لطف کنم بخوانند وبیایند اینجا توضیح بدهند:biggrin1::-"
البته ناراحت نشوید چون دیدم بهترین جا همین جا باشد نخواستم تاپیک جدید ایجاد کنم:biggrin1::cool:

عزیز 77 مگ هست.من دانلود کردم.ازبس زیاده نمی شه خوند.اگه کسی انگلیسیش قوی هست بگیره وگرنه در حد متوسط هم باشه فکر نکنم بتونه چیزی بفهمه :biggrin1:

شما گفتی بحث نکنیم ما هم دیگه بحث نکردیم میشه بگین چرا پستمو پاک کردین؟
اگر به خاطر بحثها بوده شما میاس از همون اول که ایشون جمله رو به من گفتن این پست رو یا پاک یا ویرایش میکردید!!!!

واقعا که چه سایت با مدیریتی!!!!!
یا شاید به یه دلیلی نمی خواستین که ایشون جلو همه ضایع شه!!!!

پستتو من پاک کردم ، فقط مال تو نبود ، نوشته های کسی که باهاش بحث میکردی هم پاک شده .
ضمنا فکر نمیکنم خیلی نوشته های زیبا و پرباری بود که من بخاطر پاک کردنش ضایع شم !

پستتو من پاک کردم ، فقط مال تو نبود ، نوشته های کسی که باهاش بحث میکردی هم پاک شده .
ضمنا فکر نمیکنم خیلی نوشته های زیبا و پرباری بود که من بخاطر پاک کردنش ضایع شم !
منظور من از ضایع شدن شما نبودی که:eek:!!!!(سوء تفاهم شده):blushing:
منظور من از ایشون soheill7 بود.
اون هم اگر قبلا از اینکه پستم رو پاک کرده باشین خونده باشینش دلیلش رو میدونین!!!
در کل قصد توهین به کسی رو نداشتم فقط گفتم شما که این بحثها رو پاک کردین از همون اول که شروع شد پاک میکردین بهتر بود که حالا هم همین نظرو دارم.

پست قبلی هم ویرایش شد.

آخرین ویرایش:
!!

عزیز 77 مگ هست.من دانلود کردم.ازبس زیاده نمی شه خوند.اگه کسی انگلیسیش قوی هست بگیره وگرنه در حد متوسط هم باشه فکر نکنم بتونه چیزی بفهمه :biggrin1:
به نظر من خیلی خوب توضیح داده و یه مرجع کامله! من که کلی UP-To-Date شدم از اتفاقات و چیزای دیگه بازی حتما DL کنید....;)

دوستان من یک سوال داشتم اون دو تا ایتم برای چه استفاده ای هسنتد میشه توضیح بدهید.
همان دوتای که برای فروش گذاشتند.
آگه مال MGO shop رو میگی ،اولی قابلیت ساختن یه Character جدید رو بهت میده
دومی هم یه سری دیالوگ های Codec هست که میتونی وسط بازی بگی
تو تاپیک MGO می پرسیدی بهتر بود:cheesygri

سلام
لطفا اگه امکان داره یک نفر لینک دانلود Metal Gear Solid® 4: Guns of the Patriots Database رو بزاره تا بتونم با کامپیوتر دانلود کنم .
لطفا سریع

ممنون

آخرین ویرایش:
دیشب منم تموم کردم بازی رو بعد از 21 ساعت با رنک ایگل.
بسیار لذت بردم ... داستان بیگ باس و اسنیک بالاخره اشک منو در آورد!
تو طول بازی تمام روزایی که سری رو بازی میکردم جلو چشمم اومد ... دیگه اوجش تو شدو موزز بود که وقتی به اون مکان رسیدم آهنگ وحشتناک زیبای MGS پخش شد :( خیلی اوضاع داغونی بود... کانال های تهویه ، آسانسور ها از همه مهمتر اسنایپر ولف ...

سلام .

این مطلب برای اونای هستش که فکر میکنن بازی رو تمام کردن .

من با 7 دفعه تموم کردن بازی به این نتیجه رسیدم که باید یه 30 دور دیگه برم میدونین چرا اول لینک اول رو ببینین بعد لینک دوم اما ربطی به چیت نداره امکانات بازی من که حال کرذم.

لینک 1 :www.youtube.com/watch?v=4B-SZE-rd6s :-"

لینک 2 :http://www.gamespot.com/ps3/adventure/metalgearsolid4/hints.html?tag=tabs;cheats
پایین صفحه:cool:

درزم شما با انجام کارهای گفته شده امکانات باحالی رو تو بازی ازاد میکنه:love:
در زم فنبویل بازی ممنوع :evil:
برای این که بازی از 10 نمره به نظر من 100 گرفت:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or