racon_leon
کاربر سایت
اول بازی توسط Drebin که Drebin به اسنیک گفته بود که این سرنگ ID Lock تفنگ های PMC ها رو باز میکنه ولی علاوه بر اون درش FoxDie ـه جدید بوده که اینو به اسنیک نگفته بود !اخر بازی Big Boss به Snake میگه Foxdie جدید از پیشروی Foxdie قدیمی جلوگیری می کنه و مثه اینکه Foxdie ی جدید Ocelot,EVA و Big Boss رو میکشه حالا می خوام بدونم این Foxdie جدید کجا با Snake تزریق شده ؟؟؟
ببخشيد آخر ACT 1 ، تو اون ازمايشگاه از Solid Snake يه کپی ميگيره ؟ واسه چی ؟ اصلاً چی کار ميکنن ؟
اين Metal Gear اصلاً چی هست ؟
خو بهزاد...حالا که هسته ی اصلی میهن پرستان از بین رفته...یعنی دیگه همچین گروهی توی امریکا حکمرانی نمیکنه؟ پس قدرت افتاده دست کی...؟ مثلا رئیس جمهور رو کی انتخاب میکنه(توی خود بازی منظورمه)؟
ب.ب. بعد از کلون سازی ازش به میهن پرستان پیوسته بوده یا قبلش؟ و پیوستن ب.ب. همراه با اسلات و اوا بوده بطور همزمان...؟
محمد جان منو تو نداره که !محمد جان نوشتی بهزاد وگرنه جوابتو میدادم .
علیرضا؟ منظورت از ID Lock همون سیستمی هست که از متال گیر سالید1 توی این سری از بازی بوده و نمیزاشت که ما اسلحه ی بقیه رو برداریم...؟ و. فقط مجبوریم از سلاح خودمون استفاده کنیم؟ یه سیستمی تو مایه ی های شناسایی صاحب واقعی اسلحه به کمک DNA ....و...؟البته توی قسمت اول همچین چیزی رسما نبود...اما از قسمت دوم بود.
درود ب همه اساتید
اقا این دربین کی بود؟ با کی کار داشت()؟ هدف ش چی بود؟
دیالوگ اخر بازی بین اسنیک و ات کان رو یکی لطف کنه بگه .... :blushing:.
ممنون
ممنون مهدی جون....
تاپیک رو درست حسابی نمیتونم بخونم متاسفانه ( چشمام درد میکنه از شدت کار زیاد!) فقط 3 صفحه قبل رو خوندم که نصف بیشترش جفنگ های بعضی ها بود.
کمال تشکر رو دارم از تک تک دوستانی که اطلاعات باارزششون رو منتقل میکنن از جمله بهزاد، مهدی، سیاوش و... جان.
FoxDie جدید کارش چی بود؟
:biggrin1:
.آهاااااااااااااااااااااااااااااااااانخواهش میکنم.
FoxDie ویروسی بود که اهداف مشخصی داشت و فقط به همونا حمله میکرد . اما اين ويروس در بدن اسنیک داشت تکامل پيدا ميکرد و به مرحله اي ميرسيد که ديگه هدف خاصی نداشت و به گونه ای داشت از کنترل خارج میشد . به طوری که افرادی که در برنامه او نبودند رو هم مورد حمله قرار میداد .
اما در پایان بازی بیگ باس اين قضيه رو برای اسنیک توضیح میده که دربین ویروس FoxDie جديد را وارد بدن اسنیک کرد که از ساخته های میهن پرستان بوده و FoxDie قبلی را خنثی ميکرد و تنها اهدافش هم ایوا , لیکوئید اسلات و خود بیگ باس بوده !
من تازه فهمیدم بازی از چه قراره
من گرفتمش اگه خواستی Save یا عکس بدم ببینی!فیس کامو بیگ باس (زامبی) وقتی Big Boss Emblem رو بگیری آزاد میشه، که باید بدون استفاده از آیتم های مخصوص (بندانا، استیلث) و هیلینگ آیتم ها و همچنین بدون کشتن کسی، بدون آلرت (کاشن موردی نداره) و کمتر از 5 ساعت روی سختی Big Boss Extreme بازی رو تموم کنی. که این سختترین emblem هست و البته چندنفری گرفتن ولی تو ایران ندیدم کسی گرفته باشه.