من mgs بدون کوجیما اصلا قبول ندارم، چه برسه به اینکه اسنیک هم بخواد برگرده، اما اسنیک برنمی گرده، به توصیه باباش عمل میکنه ^^
)از طرفي داستان اسنيك تمام شده .پس كي شخصيت اصلي بازي است؟
).اين Psycho Mantis هم كه سر و كله اش پيدا شد كلي حال كردم:biggrin1: .(يك لحظه گفتم نكنه مثل mgs1 بايد سينه خيز حركت كنم)حیف این بازی نبود که زود تمومش کردی؟:biggrin1:PS: Total Play time 18:19:13 *1 (EAGLE) خو رنکاتونو و Total Play Time هاتونم بگید.
:biggrin1:به منم همین حالت دست داده (به همه عاشقان و فن های این بازی این حالت دست میده :biggrin1دیدید وفتی یه چیزی بیش از حد بهتون حال میده بدش دیگه چیزی براتون جذاب نیست ؟! منم الان اینجوری شدم ، اصلا نمیتونم هیچی بازی کنم ! یه جورایی در زمینه Video Game افسردگی گرفتم :biggrin1:

امروز فیلم ساخت MGS 4 که در Limited Edition وجود داره رو دیدم ... چندین بار از کوجیما میپرسن که این آخرین Metal Gear هست ؟
در جواب همش اینو میگه که من الان روی MGS 4 تمرکز کردم ولی MG بعدی اگه بخواد ساخته بشه با کارکتر جدید خواهد بود و کلا داستان جدیدی هم خواهد داشت .
کاملا مشخص بود که این عنوان فوق العاده رو نمیخواد فراموش کنه ! از نظر من Raiden و یا Akiba ( همون Johny ) میتونن گزینه های بعدی باشن ...
به هر حال Metal Gear خیلی جا داره ، و میشه خیلی کارها باهاش کرد - ضمن اینکه به نظر من Kojima واقعا نابغه ست ! یعنی خیلی خیلی باهوش ه ... هر کاری میتونه بکنه ، به بهترین نحو هم میتونه .
من از وقتی MGS 4 رو تموم کردم یه مشکلی پیدا کردم ! یه حسی دارم ، انگار به آخر خط بازیها رسیدم ... اصلا دستم به هیچ بازی نمیره ! همش دلم میخواد مغزم ریست بشه و بشینم مثل اولین بار دوباره MGS 4 رو بازی کنم .
دیدید وفتی یه چیزی بیش از حد بهتون حال میده بدش دیگه چیزی براتون جذاب نیست ؟! منم الان اینجوری شدم ، اصلا نمیتونم هیچی بازی کنم ! یه جورایی در زمینه Video Game افسردگی گرفتم :biggrin1:
راستی یه چیز جالب که تو Making of MGS 4 بود ، Cliffy B ( از Epic و Gears of War ) و همچنین Itagaki ( سازنده Ninja Gaiden ) کلی از سری MGS و Kojima تعریف و تمجید میکنن !

دیدید وفتی یه چیزی بیش از حد بهتون حال میده بدش دیگه چیزی براتون جذاب نیست ؟! منم الان اینجوری شدم ، اصلا نمیتونم هیچی بازی کنم ! یه جورایی در زمینه Video Game افسردگی گرفتم![]()

به نظر منم یه دوباره سازی امروزی از دو تا نسخه ی کلاسیک هم کار قشنگیه هم اینکه کار متمدنانه ایه :biggrin1:به نظر من میتونن دوباره تو MGS5 یک Flash Back بزنن به زمان Zanzibar ! همون زمانی که Snake و BB با هم میجنگن و اینا که در اصل نسخه های NES بازی بوده.
ایول زدی تو خال :biggrin1: اتفاقا منم همینو میخواستم بگم به نظر من هم یک باز سازی از اون نسخه ی کلاسیک میتونه فوق العاده عالی باشهبه نظر منم یه دوباره سازی امروزی از دو تا نسخه ی کلاسیک هم کار قشنگیه هم اینکه کار متمدنانه ایه :biggrin1:
پ.ن: داستان MG1 تو 10 سال قبل از MGS1 ه
وهم یک سورپرایز برای طرفداران این سری باشه :biggrin1: تا بعدا استاد کوجیما بتونه شماره 5 این سری رو با اقتدار ادامه بده و یک داستان عالی دیگه خلق کنه
مثل اسنیک (البته هیچی اسنیک نمیشه)
نصف صورتش هم که سوخت!
تا سه ماه دیگه هم که بیشتر زنده نبود و اگه استاد کوجیما نخواد یه کاری بکنه که اسنیک زنده بمونه حتما دیگه مردنیه 

اولاً که اسنیک تا 6 ماه دیگه میمیره و ثانیاً که اسنیک قویتر از این حرفها هست و مردن هم براش اهمیتی نداره ! دیدی که میخواست خودکشی هم بکنه که به کسی دیگه ای آسیب نزنه ! ماموریت اسنیک تموم شده و دیگه به نظر من لوس میشه اگه بازی با اسنیک ادامه پیدا کنه ...یه چیز دیگه که میخواستم بگم اینه که در طول بازی اسنیک خیلی زجر کشید و خیلی خیلی دلم براش سوختنصف صورتش هم که سوخت!
تا سه ماه دیگه هم که بیشتر زنده نبود و اگه استاد کوجیما نخواد یه کاری بکنه که اسنیک زنده بمونه حتما دیگه مردنیه
![]()
همون طور که گفتم ماموریت اسنیک تموم شده ! دیگه میخواد چی کار کنه ؟ ( البته میشه گفت پیدا کردن افراد دیگر Patriot و نابود کردنشون ولی این هم لوس میشه ! ) من خودم به جزء اسنیک همیشه Ocelot رو هم دوست داشتم که اون هم از بین رفت و دیگه دلیلی برای ادامه ی اسنیک نمیبینم !به نظر من کوجیما نباید اسنیک رو بی خیال بشه و اگه نمیخواد دوباره اسنیک رو (هر جوری که باور پذیر باشه به وسیله دارویی توسط یکی از شخصیت های این بازی مثلا Drebin یا Otacan یا Sunny یا ...) جوان بکنه حداقل باید یه کاری بکنه که اسنیک نمیره![]()
دقیقاً ! خیلی هم میتونه قشنگ باشه صحنه ی کشته شدن BB و جنگهایی که اسنیک با اون یارو فرانگ ایگر داشته و کلاً به قول شما یه Remake از نسخه های کلاسیک بازی هست.به نظر منم یه دوباره سازی امروزی از دو تا نسخه ی کلاسیک هم کار قشنگیه هم اینکه کار متمدنانه ایه :biggrin1:
پ.ن: داستان MG1 تو 10 سال قبل از MGS1 ه

حالا 6 ماه یا 3 ماه چه فرقی میکنه!!!اولاً که اسنیک تا 6 ماه دیگه میمیره و ثانیاً که اسنیک قویتر از این حرفها هست و مردن هم براش اهمیتی نداره ! دیدی که میخواست خودکشی هم بکنه که به کسی دیگه ای آسیب نزنه ! ماموریت اسنیک تموم شده و دیگه به نظر من لوس میشه اگه بازی با اسنیک ادامه پیدا کنه ...
لازم نیست که شما به من بگی بچه جان!همون طور که گفتم ماموریت اسنیک تموم شده ! دیگه میخواد چی کار کنه ؟ ( البته میشه گفت پیدا کردن افراد دیگر Patriot و نابود کردنشون ولی این هم لوس میشه ! ) من خودم به جزء اسنیک همیشه Ocelot رو هم دوست داشتم که اون هم از بین رفت و دیگه دلیلی برای ادامه ی اسنیک نمیبینم !
جاشو بگیره. من دوباره دارم بازی رو روی BB Hard میرم، وقتی که Act 2 تموم شد و Mission Briefing رو نشون داد، به من Face Como ـه Raiden رو میده !!! نمیدونم چرا ! چون به هیچ کس که روی BB Hard رفته نداده ! من میگم شاید برای این بوده که صورت Laghing Octapus رو گرفتم* اونم داده !