MEGA SPOILERS: MGS4 Topic

آخه مسئله اينه سياوش جان اسنيك زنده ماند اما باز گرداندن اون به MGS كار سختي هست.اما مطمئنا اين كار از دست سلطاني مثل كوجيما به راحتي برمياد.
من به شخصه اگر اسنيك برگرده يك اسنيك مثل MGS1 و MGS2 را ميخواهم جوان و قوي وباهوش و.... نه اينكه اين همه زجرش بدن و سختي بكشه

من mgs بدون کوجیما اصلا قبول ندارم، چه برسه به اینکه اسنیک هم بخواد برگرده، اما اسنیک برنمی گرده، به توصیه باباش عمل میکنه ^^

من mgs بدون کوجیما اصلا قبول ندارم، چه برسه به اینکه اسنیک هم بخواد برگرده، اما اسنیک برنمی گرده، به توصیه باباش عمل میکنه ^^

Ryan Payton كه وجود MGS هاي بعدي را تاييد كرده .از طرفي MGS بدون كوجيما وجود خارجي نداره(زبانم لال خيلي جرات مي خواهد كسي به جاي كوجيما MGS بسازه:mad:)از طرفي داستان اسنيك تمام شده .پس كي شخصيت اصلي بازي است؟
حتما خود كوجيما مي دونه.
خدائيش توي همه بازي ACT 4 يك حس خاصي داشت(ياد گذشته ها انداخت:(().اين Psycho Mantis هم كه سر و كله اش پيدا شد كلي حال كردم:biggrin1: .(يك لحظه گفتم نكنه مثل mgs1 بايد سينه خيز حركت كنم)

امروز فیلم ساخت MGS 4 که در Limited Edition وجود داره رو دیدم ... چندین بار از کوجیما میپرسن که این آخرین Metal Gear هست ؟
در جواب همش اینو میگه که من الان روی MGS 4 تمرکز کردم ولی MG بعدی اگه بخواد ساخته بشه با کارکتر جدید خواهد بود و کلا داستان جدیدی هم خواهد داشت .

کاملا مشخص بود که این عنوان فوق العاده رو نمیخواد فراموش کنه ! از نظر من Raiden و یا Akiba ( همون Johny ) میتونن گزینه های بعدی باشن ...

به هر حال Metal Gear خیلی جا داره ، و میشه خیلی کارها باهاش کرد - ضمن اینکه به نظر من Kojima واقعا نابغه ست ! یعنی خیلی خیلی باهوش ه ... هر کاری میتونه بکنه ، به بهترین نحو هم میتونه .

من از وقتی MGS 4 رو تموم کردم یه مشکلی پیدا کردم ! یه حسی دارم ، انگار به آخر خط بازیها رسیدم ... اصلا دستم به هیچ بازی نمیره ! همش دلم میخواد مغزم ریست بشه و بشینم مثل اولین بار دوباره MGS 4 رو بازی کنم .
دیدید وفتی یه چیزی بیش از حد بهتون حال میده بدش دیگه چیزی براتون جذاب نیست ؟! منم الان اینجوری شدم ، اصلا نمیتونم هیچی بازی کنم ! یه جورایی در زمینه Video Game افسردگی گرفتم :biggrin1:

راستی یه چیز جالب که تو Making of MGS 4 بود ، Cliffy B ( از Epic و Gears of War ) و همچنین Itagaki ( سازنده Ninja Gaiden ) کلی از سری MGS و Kojima تعریف و تمجید میکنن !

PS: Total Play time 18:19:13 *1 (EAGLE) خو رنکاتونو و Total Play Time هاتونم بگید.
حیف این بازی نبود که زود تمومش کردی؟:biggrin1:
من تا تونستم طولش دادم و از بازی به شدت لذت بردم :biggrin1:

21:28:18 رنکم هم همین EAGLE شد اون هم تو حالت BigBoss Hard :cool::biggrin1:

دیدید وفتی یه چیزی بیش از حد بهتون حال میده بدش دیگه چیزی براتون جذاب نیست ؟! منم الان اینجوری شدم ، اصلا نمیتونم هیچی بازی کنم ! یه جورایی در زمینه Video Game افسردگی گرفتم :biggrin1:
به منم همین حالت دست داده (به همه عاشقان و فن های این بازی این حالت دست میده :biggrin1:) الان 3 روزه که MGS4 رو تموم کردم و عشق کردم با این بازی :love:
دیگه دستُ دلم به هیچ بازیی نمیره !

امروز فیلم ساخت MGS 4 که در Limited Edition وجود داره رو دیدم ... چندین بار از کوجیما میپرسن که این آخرین Metal Gear هست ؟
در جواب همش اینو میگه که من الان روی MGS 4 تمرکز کردم ولی MG بعدی اگه بخواد ساخته بشه با کارکتر جدید خواهد بود و کلا داستان جدیدی هم خواهد داشت .

کاملا مشخص بود که این عنوان فوق العاده رو نمیخواد فراموش کنه ! از نظر من Raiden و یا Akiba ( همون Johny ) میتونن گزینه های بعدی باشن ...

به هر حال Metal Gear خیلی جا داره ، و میشه خیلی کارها باهاش کرد - ضمن اینکه به نظر من Kojima واقعا نابغه ست ! یعنی خیلی خیلی باهوش ه ... هر کاری میتونه بکنه ، به بهترین نحو هم میتونه .

من از وقتی MGS 4 رو تموم کردم یه مشکلی پیدا کردم ! یه حسی دارم ، انگار به آخر خط بازیها رسیدم ... اصلا دستم به هیچ بازی نمیره ! همش دلم میخواد مغزم ریست بشه و بشینم مثل اولین بار دوباره MGS 4 رو بازی کنم .

راستی یه چیز جالب که تو Making of MGS 4 بود ، Cliffy B ( از Epic و Gears of War ) و همچنین Itagaki ( سازنده Ninja Gaiden ) کلی از سری MGS و Kojima تعریف و تمجید میکنن !

بازم به رایدن، این آکیبا یجوریه :|
ولی چیزی که مشخصه، سری جدید کلا خط داستانی جدیدی خواهد داشت و همونطور که نفس من بیگ باس گفت، در دنیای جدید نیازی به وجود اسنیک ها نیست.

من کلا یه مدت در دپرشن شدید به سر میبردم، وقتی که اومد و اسنیک رو اونج.ری دیدم، حالم بدتر هم شد، ولی خوشحالم که زنده موند. اما ناراحتم که بیگ باس نتونست دوروز راحت تو زندگی داشته باشه.

امیدوارم در سری جدید هیچ کدوم کاراکترهای قدیمی نباشن. و همه چیز از اول شروع بشه.

آخه آدم چجوری میتونه MGS رو بدون Snake و Ocelot و اینا بازی کنه ؟ :(
Akiba که به نظر من هم آدم مناسبی برای جایگزین کردنش جای Solid Snake نیست. به نظر من میتونن دوباره تو MGS5 یک Flash Back بزنن به زمان Zanzibar ! همون زمانی که Snake و BB با هم میجنگن و اینا که در اصل نسخه های NES بازی بوده. ( فکر کنم قضیش بر میگشته به 5،6 سال قبل از Shadow Moses دیگه ؟! ) ولی کلاً با این پایانی که داشت به نظر من Snake دیگه نباید برگرده !

دیدید وفتی یه چیزی بیش از حد بهتون حال میده بدش دیگه چیزی براتون جذاب نیست ؟! منم الان اینجوری شدم ، اصلا نمیتونم هیچی بازی کنم ! یه جورایی در زمینه Video Game افسردگی گرفتم :دی

الان من رفتم کلی بازی خریدم ولی هیچ کدومشون رو راه دستم نیست بازی کنم ! MGS4 رو که دوباره دارم رو BB Hard میم و MGO بازی میکنم. دستم به هیچ بازی ـه دیگه ای نمیره. :(

به نظر من میتونن دوباره تو MGS5 یک Flash Back بزنن به زمان Zanzibar ! همون زمانی که Snake و BB با هم میجنگن و اینا که در اصل نسخه های NES بازی بوده.
به نظر منم یه دوباره سازی امروزی از دو تا نسخه ی کلاسیک هم کار قشنگیه هم اینکه کار متمدنانه ایه :biggrin1:
پ.ن: داستان MG1 تو 10 سال قبل از MGS1 ه

به نظر منم یه دوباره سازی امروزی از دو تا نسخه ی کلاسیک هم کار قشنگیه هم اینکه کار متمدنانه ایه :biggrin1:
ایول زدی تو خال :biggrin1: اتفاقا منم همینو میخواستم بگم به نظر من هم یک باز سازی از اون نسخه ی کلاسیک میتونه فوق العاده عالی باشه :love: وهم یک سورپرایز برای طرفداران این سری باشه :biggrin1: تا بعدا استاد کوجیما بتونه شماره 5 این سری رو با اقتدار ادامه بده و یک داستان عالی دیگه خلق کنه :love:

درباره ادامه دادن داستان با Johny (Akiba) X یا Raiden باید بگم که آکیبا اصلا گزینه مناسبی برای ادامه داستان نیست
Raiden هم شناخته شده تره و هم محبوت تر و هم کارکشته تر و از هر نظری که فکرشو بکنید مناسبه یک شخصیت قهرمان و باحال وکلا Cool :cool: مثل اسنیک (البته هیچی اسنیک نمیشه)

فکر نمیکنم ادامه MGS4 دیگه درباره اسنیک و بیگ باس و اینا باشه و همینطور که پایان بازی هم بیگ باس اشاره میکنه که با مردن Zero و خلاص شدن دنیا از دارو دسته Patriots حتما یه عده دیگه میان و ... و منظورش کلا این بود که روز از نو روزی از نو :biggrin1:

احتمالا اگه اسنیک در نسخه بعدی حضور داشته باشه یا باید بیماریش خوب بشه و از پیری دربیاد و دوباره شخصیت اصلی بازی اسنیک بشه (که تقریبا غیر ممکنه) یا باید در Codec حضور داشته باشه و یه راهنماییهای جزئی بکنه

در مورد Otacan که حتما حضور خواهد داشت و اگر شخصیت اصلی بازی هر کی باشه اُتاکان اون رو راهنمایی میکنه و با هم داستان رو ادامه میدن

یه چیز دیگه که میخواستم بگم اینه که در طول بازی اسنیک خیلی زجر کشید و خیلی خیلی دلم براش سوخت :(( نصف صورتش هم که سوخت! :(( تا سه ماه دیگه هم که بیشتر زنده نبود و اگه استاد کوجیما نخواد یه کاری بکنه که اسنیک زنده بمونه حتما دیگه مردنیه :((

به نظر من کوجیما نباید اسنیک رو بی خیال بشه و اگه نمیخواد دوباره اسنیک رو (هر جوری که باور پذیر باشه به وسیله دارویی توسط یکی از شخصیت های این بازی مثلا Drebin یا Otacan یا Sunny یا ...) جوان بکنه حداقل باید یه کاری بکنه که اسنیک نمیره :love:

یه چیز دیگه که میخواستم بگم اینه که در طول بازی اسنیک خیلی زجر کشید و خیلی خیلی دلم براش سوخت :(( نصف صورتش هم که سوخت! :(( تا سه ماه دیگه هم که بیشتر زنده نبود و اگه استاد کوجیما نخواد یه کاری بکنه که اسنیک زنده بمونه حتما دیگه مردنیه :((
اولاً که اسنیک تا 6 ماه دیگه میمیره و ثانیاً که اسنیک قویتر از این حرفها هست و مردن هم براش اهمیتی نداره ! دیدی که میخواست خودکشی هم بکنه که به کسی دیگه ای آسیب نزنه ! ماموریت اسنیک تموم شده و دیگه به نظر من لوس میشه اگه بازی با اسنیک ادامه پیدا کنه ...

به نظر من کوجیما نباید اسنیک رو بی خیال بشه و اگه نمیخواد دوباره اسنیک رو (هر جوری که باور پذیر باشه به وسیله دارویی توسط یکی از شخصیت های این بازی مثلا Drebin یا Otacan یا Sunny یا ...) جوان بکنه حداقل باید یه کاری بکنه که اسنیک نمیره :love:
همون طور که گفتم ماموریت اسنیک تموم شده ! دیگه میخواد چی کار کنه ؟ ( البته میشه گفت پیدا کردن افراد دیگر Patriot و نابود کردنشون ولی این هم لوس میشه ! ) من خودم به جزء اسنیک همیشه Ocelot رو هم دوست داشتم که اون هم از بین رفت و دیگه دلیلی برای ادامه ی اسنیک نمیبینم !

دقیقاً ! خیلی هم میتونه قشنگ باشه صحنه ی کشته شدن BB و جنگهایی که اسنیک با اون یارو فرانگ ایگر داشته و کلاً به قول شما یه Remake از نسخه های کلاسیک بازی هست. :love:

--------------------

من دوباره دارم بازی رو روی BB Hard میرم، وقتی که Act 2 تموم شد و Mission Briefing رو نشون داد، به من Face Como ـه Raiden رو میده !!! نمیدونم چرا ! چون به هیچ کس که روی BB Hard رفته نداده ! من میگم شاید برای این بوده که صورت Laghing Octapus رو گرفتم* اونم داده !

* برای گرفتن صورت B&B ها توی تاپیک اصلی بازی توضیح دادم. برای این کار کافی هست اون آخرش که B&B ها از لباسشون در میان و به طرفمون میان، به جای استفاده از تفنگ های کشنده از تفنگ بیهوش کننده استفاده کنیم.

اولاً که اسنیک تا 6 ماه دیگه میمیره و ثانیاً که اسنیک قویتر از این حرفها هست و مردن هم براش اهمیتی نداره ! دیدی که میخواست خودکشی هم بکنه که به کسی دیگه ای آسیب نزنه ! ماموریت اسنیک تموم شده و دیگه به نظر من لوس میشه اگه بازی با اسنیک ادامه پیدا کنه ...
حالا 6 ماه یا 3 ماه چه فرقی میکنه!!!
من به عنوان نظریه اونا رو گفتم جناب !

همون طور که گفتم ماموریت اسنیک تموم شده ! دیگه میخواد چی کار کنه ؟ ( البته میشه گفت پیدا کردن افراد دیگر Patriot و نابود کردنشون ولی این هم لوس میشه ! ) من خودم به جزء اسنیک همیشه Ocelot رو هم دوست داشتم که اون هم از بین رفت و دیگه دلیلی برای ادامه ی اسنیک نمیبینم !
لازم نیست که شما به من بگی بچه جان!:) شما اول بازی رو روی BigBoss Hard تموم کن تا نگی بازی آسون بود ! :) بعد داستان متال گیرهای قبلی رو یاد بگیر این یکی رو پیش کش!
Patriot ها هم 6 نفر بیشتر نبودند

1- Zero که در آخر MGS4 به همرته Bigboss نشونش میدن و BigBoss با قطع اکسیژن Zero اون رو به اون دنیا میفرسته
2-BigBoss
3-Eva
4-Ocelot
5-Paramedic
6-Sigint
که همشون در عنوانهای قبلی و این عنوان مردند

اتفاقا من دلیل های زیادی برای ادامه اسنیک میبینم که اگه طبق اون نظریه هایی که دادم پیش بره (که نمیره) شاید اسنیک رو یه جوری بتونن دوباره جوانش کنند که( تقریبا غیر ممکنه) ددر کل احتمال اینکه برای ادامه MGS4 اسنیک رو در نظر بگیرن خیلی کمه و بهتره که Raiden :love: جاشو بگیره.

من دوباره دارم بازی رو روی BB Hard میرم، وقتی که Act 2 تموم شد و Mission Briefing رو نشون داد، به من Face Como ـه Raiden رو میده !!! نمیدونم چرا ! چون به هیچ کس که روی BB Hard رفته نداده ! من میگم شاید برای این بوده که صورت Laghing Octapus رو گرفتم* اونم داده !

من همون دفعه اول که روی BigBoss Hard رفتم در آخر ACt 2 و Mission Briefing
Face Como ه Raiden رو گرفتم . هر کس دیگه ای هم که این بازی رو روی BigBoss Hard بره این Face Como رو میگیره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or