MEGA SPOILERS: MGS4 Topic

ممنون از جواب شما دوست عزیز :love:
هنوز کسی جواب این سوال منو نداده که چرا BIG BOSS گفت که زیرو SOURCE of All ماها هست یعنی همه اسنک ها ازاین به دنیا اومدن :biggrin1: ؟

قضيه اينه که FoxDie ويروسی بود که فقط آدم های مورد هدف که DNA شون توسط ويروس چک ميشد، رو ميکشت. اما اين ويروس تو بدن Snake داشت تکامل پيدا ميکرد و به مرحله اي ميرسيد که ديگه هدف خاصی نداشت و در واقع Snake داشت به يه بمب ژنتيکی تبديل ميشد و برای همين لازم بود که Snake خودکشی کنه. اما Big Boss اين قضيه رو آخر بازی براش توضيح ميده که Drebin يه FoxDie جديد رو وارد بدن Snake کرد که از ساخته های Patriots بود و FoxDie قبلی رو خنثی ميکرد و تنها اهدافش هم Big Boss, EVA و Ocelot بود. يعنی فقط ساکن بدن Snake ميشد. البته اين ويروس هم تکامل پيدا ميکرد منتها چون Snake به زودی ميمرد ( 6 ماه تا يه سال مثلاً ) وقت کافی برای تکامل پيدا نميکرد و با مردن Snake ويروس هم از بين ميرفت، برای همين ديگه لازم نبود Snake خودکشی کنه.
الان رفتم چک کردم بله درست میگی من یه اشتباه کوچیک اینجا کردم که اصلا حواسم نبود !باید می گفتم که ویروس قبلی به تکامل رسیده بود و داشت سریع پخش می شد (نه نوع جدیدش)!!چون یادم هست که نایومی FOXDIE رو برای از بین بردن سنیک ساخته بود و فقط به کسانی که ژن های به خصوصی داشتند حمله می کرد (بعد این جوری شد که نوع قدیم و جدید رو باهم قاطی کردم !!) به هر حال ایوا و اسلات و بیگ باس به واسطه ی نوع جدید FoxDie کشته شدند.
دقیقا می خواستم بگم نوع جدید FoxDie نسخه قبلی ش رو neutralize می کنه ولی نمی دونم چرا نگفتم !!!!!

در کل ممنون ! پست قبلی هم ویرایش شد !

آخرین ویرایش:
پس با این تفاسیر میشه گفت که Snake این دفعه هم طبق نقشه ی Patriot ها تا حدودی پیش میرفته، نه ؟

Patriot ها هنوز هم باقی موندن ؟ 12 نفر که هستند، 4 نفرشون مردن میشه 8 نفر ! اون 8 نفر چی میشن ؟
اون سرنگ هایی که اسنیک تو بازی به خودش میزد باعث میشد که FoxDie برای مدتی خنثی بشه ؟ اگر بله، پس چرا بعضی وقتا زود زود باید میزد بعضی وقتا دیر به دیر ؟
اونجا که اسنیک میخواست به GW برسه، یک تونل بود که توش اشعه های Microwawe بود ؟ ( اینو مطمئنم تقریباً :دی )
تو Act 2 که اسنیک پیش neomi رفت، Neomi چی کارش کرد ؟ معاینه کرد ؟ ( کلاً اونجا چه اتفاقاتی افتاد:دی )

ممنون از بهزاد و فرهنگ عزیز که به سوالات جواب میدن. :love:

Patriot ها هنوز هم باقی موندن ؟ 12 نفر که هستند، 4 نفرشون مردن میشه 8 نفر ! اون 8 نفر چی میشن ؟
4 نفر بودن 4 نفرشونم ميميرن!:biggrin1:
اونجا که اسنیک میخواست به GW برسه، یک تونل بود که توش اشعه های Microwawe بود ؟ ( اینو مطمئنم تقریباً :biggrin1: )
آره خو!:biggrin1:
تو Act 2 که اسنیک پیش neomi رفت، Neomi چی کارش کرد ؟ معاینه کرد ؟ ( کلاً اونجا چه اتفاقاتی افتاد:biggrin1: )
Naomiمعآينش کرد بهش گيفت تا 6ماه ديگه ميميره و همچنين گفت که FOXDIE در اون به يک شکل ديگه داره رشد پيدا ميکنه که تا 3 ماه ديگه خطرناک ميشه!

پیتریوتس:
الان هر 6 نفری که توی نسخه چهارم معرفی شدند مردند !!
بیگ باس و اسلات و ایوا که به واسطه ی همون نوع جدید FoxDie مردند
Para-Medic توسط Gray Fox کشته شده بود از قبل
Sigint توسط اسلات کشته شده بود از قبل
میجر زیرو هم که بیگ باس می کشه !

تو Act 2 که اسنیک پیش neomi رفت، Neomi چی کارش کرد ؟
خو رفت نایومی رو نجات بده دیگه ! اونجا هم اسمش Pieuvre Armement (یکی از PMC ها ) بود.اگه منظورت اینه که نایومی چی گفت به سنیک :
میگه که اسلات می خواد به واسطه ی اطلاعات ژنتیکی بیگ باس به JD برسه و کنترل SOP رو به دست بگیره. و سنیک 6 ماه دیگه زنده نیست و از 3 ماه بعد ویروس FoxDie ای که تو بدنش هست تغییر می کنه و هر کسی رو حتی اگه توی برنامه ش هم نباشه می کشه !!

ونجا که اسنیک میخواست به GW برسه، یک تونل بود که توش اشعه های Microwawe بود ؟
اوهوم !

ممنون از بهزاد و فرهنگ عزیز که به سوالات جواب میدن. :love:
خواهش می کنم علی رضا جان !

آخرین ویرایش:
اگه وقت کنم ایندفه خودم(نه ترجمه) میخوام کامل داستان MGS4 رو هم بذارم.(البته نه تعریف خطی داستان-یطوری که به همه ی سوالا جواب بده)
راستش من که یه دفعه بازی رو تموم کردم هنوز خیلی چیزا برام گنگه که حتما باید بازم بازی کنم تا کامل سردربیارم.(چون دفعه ی اولی که هر شماره از MGS بازی میکنم نمیدونم هواسم به داستان باشه یا گیم پلی یا گرافیک!!)
البته دوستان هم اگه خواستن اینکارو زودتر بکنن که عالیه چون شاید من فعلا نتونم.
فکر کنم همچین کاری واقعا لازمه برای این بازی.

این Hide Menu که آخره بازی هست، چیه ؟

big_boss_2.jpg

11h9en9.jpg
:دی

آخرین ویرایش:
این Hide Menu که آخره بازی هست، چیه ؟

اين صفحه ، صفحه ی Rank هاست.:) آخر بازی اين صفحه مياد و بر اساس سبک بازيتون چند تا rank ميگيريد که بهترينشو به عنوان لقب بهتون ميده مثلاً.
اين بابا هم خيلی خوب بازی کرده چون rank های Big Boss و Foxhound و Fox و اينا رو گرفته.

اين صفحه ، صفحه ی Rank هاست.:) آخر بازی اين صفحه مياد و بر اساس سبک بازيتون چند تا rank ميگيريد که بهترينشو به عنوان لقب بهتون ميده مثلاً.
اين بابا هم خيلی خوب بازی کرده چون rank های Big Boss و Foxhound و Fox و اينا رو گرفته.
منم خیلی از اینها گرفتم. :دی یعنی خیلی Pro ام ؟! :دی من کروکدیل اینام گرفتم تازه. :دی

این Special Item ها چین ؟ تو neoGAF یکی گفته بود که StealthComo و اینا هست که باید کارِ خاصی بکنی تا بگیریشون !

پ.ن: ممنون از جواب ! :دی

اولا گرفتن آیتمی مثل stealth camo فقط بازی رو خراب میکنه و اینکه دیده نشی چه لذتی میتونه داشته باشه.
صد دفعه هم بازی کنم هدفم گرفتن آیتمو جایزه نیست. هدف لذت بردن از بازیه.
من که با داشتن stealth از بازی لذت نمیبرم:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or