الان رفتم چک کردم بله درست میگی من یه اشتباه کوچیک اینجا کردم که اصلا حواسم نبود !باید می گفتم که ویروس قبلی به تکامل رسیده بود و داشت سریع پخش می شد (نه نوع جدیدش)!!چون یادم هست که نایومی FOXDIE رو برای از بین بردن سنیک ساخته بود و فقط به کسانی که ژن های به خصوصی داشتند حمله می کرد (بعد این جوری شد که نوع قدیم و جدید رو باهم قاطی کردم !!) به هر حال ایوا و اسلات و بیگ باس به واسطه ی نوع جدید FoxDie کشته شدند.قضيه اينه که FoxDie ويروسی بود که فقط آدم های مورد هدف که DNA شون توسط ويروس چک ميشد، رو ميکشت. اما اين ويروس تو بدن Snake داشت تکامل پيدا ميکرد و به مرحله اي ميرسيد که ديگه هدف خاصی نداشت و در واقع Snake داشت به يه بمب ژنتيکی تبديل ميشد و برای همين لازم بود که Snake خودکشی کنه. اما Big Boss اين قضيه رو آخر بازی براش توضيح ميده که Drebin يه FoxDie جديد رو وارد بدن Snake کرد که از ساخته های Patriots بود و FoxDie قبلی رو خنثی ميکرد و تنها اهدافش هم Big Boss, EVA و Ocelot بود. يعنی فقط ساکن بدن Snake ميشد. البته اين ويروس هم تکامل پيدا ميکرد منتها چون Snake به زودی ميمرد ( 6 ماه تا يه سال مثلاً ) وقت کافی برای تکامل پيدا نميکرد و با مردن Snake ويروس هم از بين ميرفت، برای همين ديگه لازم نبود Snake خودکشی کنه.

4 نفر بودن 4 نفرشونم ميميرن!:biggrin1:Patriot ها هنوز هم باقی موندن ؟ 12 نفر که هستند، 4 نفرشون مردن میشه 8 نفر ! اون 8 نفر چی میشن ؟
آره خو!:biggrin1:اونجا که اسنیک میخواست به GW برسه، یک تونل بود که توش اشعه های Microwawe بود ؟ ( اینو مطمئنم تقریباً :biggrin1: )
Naomiمعآينش کرد بهش گيفت تا 6ماه ديگه ميميره و همچنين گفت که FOXDIE در اون به يک شکل ديگه داره رشد پيدا ميکنه که تا 3 ماه ديگه خطرناک ميشه!تو Act 2 که اسنیک پیش neomi رفت، Neomi چی کارش کرد ؟ معاینه کرد ؟ ( کلاً اونجا چه اتفاقاتی افتاد:biggrin1: )
خو رفت نایومی رو نجات بده دیگه ! اونجا هم اسمش Pieuvre Armement (یکی از PMC ها ) بود.اگه منظورت اینه که نایومی چی گفت به سنیک :تو Act 2 که اسنیک پیش neomi رفت، Neomi چی کارش کرد ؟
اوهوم !ونجا که اسنیک میخواست به GW برسه، یک تونل بود که توش اشعه های Microwawe بود ؟
خواهش می کنم علی رضا جان !ممنون از بهزاد و فرهنگ عزیز که به سوالات جواب میدن.![]()
منم خیلی از اینها گرفتم.اين صفحه ، صفحه ی Rank هاست.آخر بازی اين صفحه مياد و بر اساس سبک بازيتون چند تا rank ميگيريد که بهترينشو به عنوان لقب بهتون ميده مثلاً.
اين بابا هم خيلی خوب بازی کرده چون rank های Big Boss و Foxhound و Fox و اينا رو گرفته.