Media Molecule رسماً به خانواده PlayStation پیوست!

Victarion

Loyal Member
795acbba4401740512.jpg

استودیو خلاق Media Molecule به استودیوهای زیر مجموعه شرکت سونی پیوست.

عصر امروز آقای Michael Denny معاون رییس Worldwide Studios شرکت سونی، در طی خبری در PlayStation Blog اعلام کرد استودیو Media Molecule که بازی خلاقانه LittleBigPlanet را در کارنامه خود دارد توسط شرکت سونی خریداری شد و به طور رسمی به جمع استودیوهای 1st party این شرکت پیوست.

ایشان همچنین اضافه کرد: این اقدام سطح استعداد در بین استودیوهای سونی را بیش از پیش بالا می‌برد و حرکت مهمی در جهت سرمایه گذاری آینده این شرکت است. Media Molecule پروژه‌های جالبی در دست دارند که در آینده نزدیک اطلاعاتی از آنها در اختیار شما قرار می‌دهیم.

منبع و لیست جوائز Media Molecule

دم سونی گرم! دم اینا هم گرم یکی از بازی هایی که خیلی خیلی لذت بردم ازش همین LBP بود!! خلاقیتشون واقعا قابل تحسینه!

Media Molecule پروژه‌های جالبی در دست دارند که در آینده نزدیک اطلاعاتی از آنها در اختیار شما قرار می‌دهیم.

بسیار عالی!خوشحال شدیم!
ممنون کیوان! :d

تا اونجایی که یادمه سونی استدیو 1st party کم داشت با این حساب یکی اضافه شد کار جالبی بود :biggrin1:

اشتباه یادتونه :دی بین شرکت های صاحب کنسول بیشترین استودیوهای first party رو داره.
--------------
حرکت خوبی بود از سونی، به امید استودیوهای بیشتر :دی

اشتباه یادتونه :دی بین شرکت های صاحب کنسول بیشترین استودیوهای first party رو داره.
--------------
حرکت خوبی بود از سونی، به امید استودیوهای بیشتر :دی

راست میگی EDIT کردم از کجا نقل قول کردی :biggrin1: اون MS بود :biggrin1: مرسی کیوان

خب ديگه ازين به بعد ميشه خاطرجمع بود که LBP انحصاری ميمونه و از کيفيتش کاسته نميشه .....
هميشه 1st party ها در توليد بازيها بهتر عمل کردن و ميکنن .

ناشر LBP سونی بود اگر زیرمجموعه ی سونی هم نمیشد بازم رو 360 نمیومد! :d
اتفاقا LBP یکی از قشنگ ترین بازی هاست! اگر مراحلی رو که ملت ساختند بازی کرده باشید میفهمید چی میگم!
مراحل AC - DMC - BURNOUT PARADISE و خیلی بازی های دیگه!
من تا این بازی رو داشتم چرا یادم نبود که تو قسمت آنلاینش GOW رو سرچ کنم؟ :d

آخرین ویرایش:
خبر عالی بود.باید منتظر بازیهای مختلف دیگه ای که به سبک LBP ساخته میشن باشیم اولین نمونه اش mod nation racer :biggrin1: واقعا می تونن یه سری محبوب رو با انواع و اقسام گیم پلی های مختلف بین همه جا بندازن

نوشته شده توسط silent_hill54
من ps3 دارم اما اگر lbp رو مفتم بهم بدن نمیگیرمش. یه بار از دوستم گرفتم واقعا 15مین از زندگیم هدر رفت.
فک نمی کنم اسم تاپیک راضی کردن شما برای خرید LBP بوده باشه:laughing:
مگه این یه قانونه که هر کی یه کنسول رو داره و از بازیاش خوشش نماد بقیه هم باید همون نظر رو داشته باشن و جالبه که اسم همچین چیزایی میشه نظر شخصی در مورد بازی !!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:
MM خدایش خلاق ترین و نو اور ترین استدیو سونی!و یکی از بهترین خریدها در بین خریداری استدیو هاست!
واقعا مفت چنگ سونی-مطمئنن بیشتر ازشون خواهیم دید -و امیدوارم ایده هاشون به این زودی ها تموم نشه!

ناشر LBP سونی بود اگر زیرمجموعه ی سونی هم نمیشد بازم رو 360 نمیومد! :biggrin1:
فکر نمیکنم ربطی به ناشر داشته باشه!صاحب IP اصل کار هست!اونم که الان صاحابش سونیه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or