Media Molecule رسماً به خانواده PlayStation پیوست!

Victarion

Loyal Member
795acbba4401740512.jpg

استودیو خلاق Media Molecule به استودیوهای زیر مجموعه شرکت سونی پیوست.

عصر امروز آقای Michael Denny معاون رییس Worldwide Studios شرکت سونی، در طی خبری در PlayStation Blog اعلام کرد استودیو Media Molecule که بازی خلاقانه LittleBigPlanet را در کارنامه خود دارد توسط شرکت سونی خریداری شد و به طور رسمی به جمع استودیوهای 1st party این شرکت پیوست.

ایشان همچنین اضافه کرد: این اقدام سطح استعداد در بین استودیوهای سونی را بیش از پیش بالا می‌برد و حرکت مهمی در جهت سرمایه گذاری آینده این شرکت است. Media Molecule پروژه‌های جالبی در دست دارند که در آینده نزدیک اطلاعاتی از آنها در اختیار شما قرار می‌دهیم.

منبع و لیست جوائز Media Molecule

حرکت بسیار جالبی بود! باید زودتر از اینها این کار رو میکرد. خلاقیت از تو این استودیو موج میزنه! :دی فقط یه چیزی بگم و خیالتون رو درباره ی شاهکار بودن LBP راحت کنم: EDGE به LBP نمره ی 10/10 داده!!! ;):eek:

با اجازه آقا كيوان :
يه خبري اومده ديگه واسش تاپيك نزدم به عنوان "يك ادامه سورپرايز سوني" كه جمعه مشخص ميشه ادامه ي چه بازي اي هست , حالا من يه جورايي فك كردم شايد خريدن اين استديو ربطي به اين بازي(lbp) داشته باشه اما فعلا اينا تو MNR هستند كه يه جورايي آدم رو به شك ميندازه.يك promo هست كه تو GTTV اومده و اينو مشخص كرده . تو منبع هم ميتونيد ببينيد
منبع

چه فرقي برا ما داره رو هر كنسولي بازي بدن ما بازي ميكنيم ديگه !
LBP كه واقعا زيبا و لذتبخش بود مخصوصا وقتي چندنفره بازي ميكردين .

LBP واقعا بازی زیبایی بود و ساعات خوشی رو با این بازی گذروندیم ( مخصوصا اگه دو نفره بازی کنید... )
امیدوارم Mm با کمک Sony بتونه عنوان های جذاب تری برای خانواده PS بسازه .

چه فرقي برا ما داره رو هر كنسولي بازي بدن ما بازي ميكنيم ديگه !
LBP كه واقعا زيبا و لذتبخش بود مخصوصا وقتي چندنفره بازي ميكردين .
به ای بابا نوید همه که مثل شما مایه دار نیستن هر دو تا کنسول رو با هم داشته باشن

به ای بابا نوید همه که مثل شما مایه دار نیستن هر دو تا کنسول رو با هم داشته باشن

مايه دار خوتي ! ازين كلمه متنفرم . :biggrin1:
كلا خواستم بگم عنوان بسيار زيبايي بود ديگه . تو قسمت چندنفره ميخوابونديم زير گوشه بقيه شَق صدا ميداد چه حالي ميكرديم :biggrin1:

روزی نیست که بازی نکنم.اتفاقا همین الان داشتم آنلاین بازی میکردم یا بهتر بگم همه رو اذیت میکردم.تو پرتگاه ها میزدم تو صورت این و اون یا بقیه رو میگرفتم و به اتفاق هم خودکشی دست جمعی میکردیم:biggrin1:جنگ خونی راه افتاده بود.:love:
تا به حال بیشتر از 2میلیون Level از سوی کاربر های پابلیش شده.خلاقیت MM به کنار! برید تو کف خلاقیت یوزر هایی که لول میسازند!!! فکر کنم خود Mm و سونی هم جلوشون کم بیارند.البته توی sackademy awards هم دنبال یافتن همچین یوزر هایی بودند!
با اومدن آب و پک های مختلف مثل متالگیر و ...و خرید این پک ها..دم و دقیقه آپدیت دادن و سر پا نگه داشتن بازی و ....بعید میدونم حالا حالا ها خبری از LBP2 باشه:((
فکر میکنم با افتادن امتیاز LBP بدست سونی از حالا باید منتظر حضور SackBoy ها در انواع و اقسام بازی های مختلف اعم از ریسینگ و فوتبال و.... شد(شاید زیادی خیال پردازی کردم ولی خوب نینتندو هم همین کار رو با ماریو میکنه)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or