Medal of Honor ~ XBox360

سلام به همگی.دیشب این بازی رو تموم کردم.خیلی داستان جالبی داشت. تیتراژ اخر بازی اهنگ گروه linkin park بود. و اهنگ سازی بازی هم به عهده اقای ramin djawadi بود که ایشون فیلم clash of titans را هم اهنگ سازی کرده. کاری به این چیزا ندارم. اصل مطلب .گرافیک بازی واقعا در بعضی مراحل افتضاح بود. افت فریم وحشتناک.باگ های متعددی دیدم.سایه پردازی. به طرف محیط خارج حرکت میکردم سایه ها به محض رسیدن به دیوار تازه ظاهر میشدند. من از نسخه ی ps 1 این بازی تا pc و حتی 360 این بازی را بازی کردم.اما به شخصه برای ea متاسفم.ان از air born.با باگ های زیاد که صدای همه را حتی pc باز ها رو دراورد .اینم از این نسخه.از شدت عصبانیت نمیدونم چی بگم.ea نام مدال افتخار رو زیر سوال برد.مگه رئیسش گیرم نیوفته .میکشمش.)xb-)

من حرفم رو پس می گیرم بازی به شدت خوب کار شده :d
به جز چند تا مشکل کوچیک مثل رد شدن از هم تیمی ها و انیمیشن کشته شدن افغانی ها بقیه چیزا عالی شده
من بازی رو تا آخر بردم به جز چند تا باگ کوچیک که معمولا همه بازی ها دارند چیز دیگه ای ندیدم چه برسه به این باگ های عجیب غریبی که شما میگید
به نظر من ارزشش رو داره حتما بازی رو بخرید
کشتن این افغانی های تروریست لذت خاصی داره :d
گیم اسپات و بقیه هم بهتره ماریو بازی کنند :|
در ضمن من که هنوز تو کف آهنگ آخر بازیم خیلی وقت بود همچین آهنگی آخر بازی ندیده بودم
کسی آهنگش را برای دانلود داره

آخرین ویرایش:
کسی نیست جوابه مارو بده!!
این جور مواقع بهتره دکمه نمایش آبجکت ها رو بزنی و به سمت هدفی که نمایش داده میشه بری
مشکل خاصی در بازی وجود نداره اگر هم مشکل باشه احتمالا dvd شما مشکل داره :|
بازی فقطُ فقط یه نکته قوت داره اونم موزیکش هستش!!
هنر نزد ایرانیان هست و بس!
تابعیت امریکایی داره مطمئنا اگه ایران بود به هیچ جا نمی رسید :|

آخرین ویرایش:
بازی جالب و پر اچیومنتی بود !
ولی می تونست خیلی بهتر باشه ,
من بهش 8.5 می دم. فقط به بخش آفلاین
آنلاین هم گلد گرفتم تست می کنم :d

این جور مواقع بهتره دکمه نمایش آبجکت ها رو بزنی و به سمت هدفی که نمایش داده میشه بری
مشکل خاصی در بازی وجود نداره اگر هم مشکل باشه احتمالا dvd شما مشکل داره :|

تابعیت امریکایی داره مطمئنا اگه ایران بود به هیچ جا نمی رسید :|
سلام.من هم مشکل ایشونو دارم.تو اخر مرحله 2 اونجایی که میری تو اتاق معلوم نیست باید چیکار کنی.دکمه ابجکتم که میزنم اون پنجره رو نشون میده که با اهن پوشیده شده.نمیدونم باید چیکار کنم!!!کسی میدونه؟؟؟:-/

در ضمن من که هنوز تو کف آهنگ آخر بازیم خیلی وقت بود همچین آهنگی آخر بازی ندیده بودم
کسی آهنگش را برای دانلود داره
شما اگه پست بالا رو خونده بودید متوجه میشدید
سلام به همگی.دیشب این بازی رو تموم کردم.خیلی داستان جالبی داشت. تیتراژ اخر بازی اهنگ گروه linkin park بود.
به خاطر ال پی هم که شده باید این بازی رو تهیه کنم >:d<
اینم لینک اهنگ

سلام.من هم مشکل ایشونو دارم.تو اخر مرحله 2 اونجایی که میری تو اتاق معلوم نیست باید چیکار کنی.دکمه ابجکتم که میزنم اون پنجره رو نشون میده که با اهن پوشیده شده.نمیدونم باید چیکار کنم!!!کسی میدونه؟؟؟:-/
کسی نبود به ما جواب بده؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or