xbox360club
کاربر سایت
آقا ما چه گناهی کردیم که کنسولمون J ـه؟ اون از FIFA اینم از این!

کسی نیست جوابه مارو بده!!سلام.یه سوال داشتم.تو مرحله 2 قسمته اخرین ابجکت که میری تو اتاق زده Get to the Tower.داخله در قرمزه هم که میرم باگ میشه میمیرم.کسی میدونه چیکار باید بکنم!!
این جور مواقع بهتره دکمه نمایش آبجکت ها رو بزنی و به سمت هدفی که نمایش داده میشه بریکسی نیست جوابه مارو بده!!

تابعیت امریکایی داره مطمئنا اگه ایران بود به هیچ جا نمی رسید

سلام.من هم مشکل ایشونو دارم.تو اخر مرحله 2 اونجایی که میری تو اتاق معلوم نیست باید چیکار کنی.دکمه ابجکتم که میزنم اون پنجره رو نشون میده که با اهن پوشیده شده.نمیدونم باید چیکار کنم!!!کسی میدونه؟؟؟این جور مواقع بهتره دکمه نمایش آبجکت ها رو بزنی و به سمت هدفی که نمایش داده میشه بری
مشکل خاصی در بازی وجود نداره اگر هم مشکل باشه احتمالا dvd شما مشکل داره
تابعیت امریکایی داره مطمئنا اگه ایران بود به هیچ جا نمی رسید![]()

شما اگه پست بالا رو خونده بودید متوجه میشدیددر ضمن من که هنوز تو کف آهنگ آخر بازیم خیلی وقت بود همچین آهنگی آخر بازی ندیده بودم
کسی آهنگش را برای دانلود داره
به خاطر ال پی هم که شده باید این بازی رو تهیه کنم >:d<سلام به همگی.دیشب این بازی رو تموم کردم.خیلی داستان جالبی داشت. تیتراژ اخر بازی اهنگ گروه linkin park بود.
کسی نبود به ما جواب بده؟؟سلام.من هم مشکل ایشونو دارم.تو اخر مرحله 2 اونجایی که میری تو اتاق معلوم نیست باید چیکار کنی.دکمه ابجکتم که میزنم اون پنجره رو نشون میده که با اهن پوشیده شده.نمیدونم باید چیکار کنم!!!کسی میدونه؟؟؟![]()
دوست عزیز تا اینجا که ما بازی کردیم هیچ مشکلی ندیدیم.شما یه بار مرحلرو ریسیت کن درست میشه.کسی نبود به ما جواب بده؟؟
سرورها و بازی آنلاینش واقعا عالیه مد های قشنگی هم داره و اصلا لگ ندارهدوستان کسی بازی رو لایو زده ؟؟؟
سرورا چه طوره ؟؟؟؟
ببینم مگه واسه انلاینش کد نمیخواد؟سرورها و بازی آنلاینش واقعا عالیه مد های قشنگی هم داره و اصلا لگ نداره