Medal of Honor ~ XBox360

به دوستانی که خیلی انتظار بالایی دارند باید بگم یه مقدار سطح انتظارتون رو بیارید پایینتر! بازی اصلا در حد MW و BC2 نیست. از همه لحاظ در مقابل اونها کم میاره.

البته نمیگم بازی بدیه:دی ولی در مقابل اونها اصلا حرفی برای گفتن نداره. قشنگ یکی دو Level پایینتره.

بیخیال بابا:دی گرافیکش حتی به MW1 هم نمیرسه، اونوقت Killzone 2 ؟:دی
======

من شخصا انتظار نداشتم بخواد جلوی CoD قد علم کنه، ولی حداقل از گرافیکش انتظار بالاتری داشتم (با توجه به عکس ها).

پ.ن: اینجاست که به ارزش کار Treyarch پی میبریم:دی همون اسکی رفتن از IW هم کار هر کسی نیست!
خدایی همون مرحله اول کنار او سطل آشغال بودیم سطل رو دیدم فکر کردم مشکل از کنسولم هست!!!!!!
بابا گرافیکش خیلی ضایست!
بد جوری جا خوردم!
من با نظر دوستم موافقم بد جوری!
هوش مصنوعی هم که داغونه!روی هارد بازی می کنم یارو داشت یارم رو می زد قشنگ تا فاصله 1 متریش رو در رو رفتم اصلا یه تیر به من نزد اگر فکر می کنید الکی میگم وقتی حریف داره به یارتون تیر میزنه برید جلوش ببینید چی می شه!

آخرین ویرایش:
نظر دوستان محترم ..

من مرحله ي اولم هنوز زياد بازي نكردم ولي گيم پليش عاليه ..

تنوع اسلحه هاش تا الان كم بوده

شايد تو مرحله هاي جلوتر بهتر شه..

دوباره نظر ميزارم..

آخرین ویرایش:
با این حساب، دوستان، به نظر شما من این بازی رو تجربه کنم یا نه؟؟
بگید خیلی ازتون ممنون میشم! هرکی نظرشو در مورد بودن یا نبودن اون بگه!

با این حساب، دوستان، به نظر شما من این بازی رو تجربه کنم یا نه؟؟
بگید خیلی ازتون ممنون میشم! هرکی نظرشو در مورد بودن یا نبودن اون بگه!
شما می خوای به اندازه نصف قاب و کاور اصلی بازی پول خرج کنی اونوقت می گی ارزش داره یا نه#:-s
بازی سرتر از CALL:BO نباشه چیزی کم نداره
یه شاهکاره تمام عیاره

والا منم از Moh بدم میومد و فنه CoD بودم
ولی وقتی بازی کردم خیلی از بازی خوشم اومد واقعا ارزششو داره
هردوتا بازی عالین(البته CoD که 1 ماه دیگه میاد)
ولی من خوشم اومد از بازی

اتفاقا مرحله دومش رو رفتم و اینو میگم:دی مرحله اولش که افتضاح بود!
====

بازم میگم، بازی بدی نیست، ولی خُب نباید انتظار خیلی بالا (در حد MW) ازش داشت، چون خودتون نا امید میشید.

خدا رو شکر یه نفر تعصب رو گذاشت کنار:دی

خدایی همون مرحله اول کنار او سطل آشغال بودیم سطل رو دیدم فکر کردم مشکل از کنسولم هست!!!!!!
بابا گرافیکش خیلی ضایست!
بد جوری جا خوردم!
من با نظر دوستم موافقم بد جوری!
هوش مصنوعی هم که داغونه!روی هارد بازی می کنم یارو داشت یارم رو می زد قشنگ تا فاصله 1 متریش رو در رو رفتم اصلا یه تیر به من نزد اگر فکر می کنید الکی میگم وقتی حریف داره به یارتون تیر میزنه برید جلوش ببینید چی می شه!
من هم به شدت با نظر این دو دوستمون موافقم. یه لحظه منم شک کردم ایراد از کنسولمه چون سایه روی دیواری به قدری نافرم بود که باورش سخته. از نظر گیم پلی هم در حد خوبه ولی با شاهکار فاصله داره. البته برای نظر دادن در مورد گیم پلی زمان بیشتری لازمه ولی از نظر گرافیک (خصوصا تکنیکی) برای بازی ای با این ادعا و این رقبا... نا امید کنندست.

• Like
Reactions: Dreadlord
بازی فوق العاده و زیبا ..گرافیک واقعا توپه مخصوصا از مرحله 4 که توی روز هست و گرافیک حتی از مدرن وار فار هم میزنه بالا تر تفنگها تنوعشون خیلی خوب هست در کل اگه کسی این بازی رو نره واقعا نصف عمرش رو حرم کرده :d

بازیه بدی نیست . گیم پلی بازی هیجان کافی رو داره . گرافیک بازی هم بد نیست . ولی تو load ابجکتها گند زده . بعضی از مرحله-ها هم که افت فریم بیداد میکنه . درکل بازیه بدی نیست ولی فکر کنم نسخه PS3 گرافیک بهتری داشته باشه بخاطر Lead Platform بودنش . اخه تریلرهای بازی خیلی زیباتر بود

چند روز قبل من اومدم و نظرم رو راجع به بازی گفتم و عقیده داشتم که اصلا در حد انتظار نبوده اما دوستان "دلسرد" شدند
حالا که همه بازی کردند خوشحال می شم نظر بقیه رو هم بشنوم که آیا بازی در حد انتظارشون بود یا نه؟!

تا اینجا که بازی کردم میتونم بگم نسبت به همتاهای خودش اصلا حرفی برای گفتن نداره. یکی از دوستان گفتن 75% گرافیک کیلزون رو داره اما الان که خودم دیدم اصلا گرافیکشون ربطی به هم ندارن.ولی خوب گرافیک اصلا تعریفی نداره یکمم پایینه.

اول 4 - 5 تا مرحله رویه درجه سخت بازی کنید بعد نظر بدین
بازی از لحاظ گرافیک عالیه اما با افت فریم میشه ضد حال از لحاظ گیم پلی معمولی به هیچ عنوان به سری mw نمیرسه.
این یارو داسدی Dusty تو شب چجوری با اون عینک میبینه اوسکله بشر :))
---------
همگی بازی رو تهیه کنن واقعا بازیه جالبه من که باهاش کلی دارم حال میکنم :)

آخرین ویرایش:
همون 7.5-8 کافیشه

================

نمیدونم چرا از نظر فاصله انتظار داشتن و عمل کردن ، دوباره یه چیزی تو مایه های Airborne شد !

آخرین ویرایش:
آخرش من نفهمیدم کی راست میگه کی دروغ کی فنه MOH هست و بیخودی ازش تعریف میکنه وکی فنه COD هست و بیخودی توسر بازی میزنه .
هرکی یک چیزی میگه یکی میگه شاهکاره یکی میگه اشغاله یک ام میگه خوبه ولی به MW نمیرسه فکر کنم بازی خوبی باشه چون کسایی که تعریف میکنن از اونایی که میزنن توسرش بیشترن .
اخرش یکی بیاد به من درس توضیح بده اخه تو محل ما بازی دیر میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or