Medal of Honor ~ XBox360

من که خیلی امید به این بازی دارم چون یک مدت زیادی هست دارن روش کار میکنن..

مولتی پلیر MW2 خیلی سریع و تخیولی بود یک دفعه میدیدی 100 بار تو یک بازی مردی و زنده شدی هیچ تاکتیکی هم نمیشد تو بازی اجرا کرد فقط باید بدوی یکی اومد جلوت بزنیش..
این جور گیم پلی بازی رو خیلی ساده میکنه و هر کسی میتونه با یکم بازی کردن بازی دستش بیاد به خاطر همین هست خیلی ها و از هر رده سنی میرن MW میزنن.

• Like
Reactions: hitnake
سلام دوستان بنظرتون لینک دانلود این بازی تا جمعه همین هفته میاد رو نت؟
احتمالا نه
ولي هفته ديگه تا دو شنبه احتمالا بياد
در كل احتماله ديگه:d
شوخي كردم;)
دقيقا 7 روز ديگه ريليز ميشه
كه بازم مثل هميشه 3 روز زودتر مياد بيرون

فردا پس فردا بازی لیک می‌شه و ...
پس چرا این تاپیک این قدر سوت و کوره؟

سلام آره والا اینقدر این بخش ساکته که آدم می ترسه لولو بیاد بخورتیش!>:) به احتمال زیاد فردا لینکهای دانلود این بازی روی نتِ ولی صدای جیرجیرکها توی خلوتی این بخش بگوش میرسه ! :-s

؟! COD که تخریب پذیری نداره ! پس ! مالتی MOH که سیستم تخرsیب پذیری داره برنده است .

نمی دونم چی گیر شما میاد این برنده باشه یا اون، احتمالا شما مدیرعامل DICE هستین!
برای مقایسه ی دو بازی کاراکترای بیشتری هست که مقایسه کنن، ما که هر دوتاشو دوس داریم
>:d<

بازی بسیار ناامید کننده تر از انتظارم بود

به داستانش گیر نمی دم چون می گن fps داستان نمی خواد.در مورد این هم که چه قدر کودکانه مشغول جنگ سرد کاری ندارم اما در مورد چیزهایی که می خواد:
گرافیک محیط و انفجارها اصلا چنگی به دل نمی زنه ؛ هوش مصنوعی یارانم که ...
کلی باگ عجیب غریب هم در همین چند مرحله ی اول بازی دیدم. رنگ جسد دشمن طلایی شد ؛ لوله های تفنگی که از دیوار بیرون می آمد ؛ اثرات جالب انفجار و شلیکی که گاها دیده می شد.

در کل خیلی به این بازی امیدوار بودم اما...

یه نکته ی منفی دیگه برای پایرت خورها این که اگر اشتباه نکنم این بازی هم برای مولتی به کد روی جعبه ی بازی احتیاج داره

به داستانش گیر نمی دم چون می گن fps داستان نمی خواد.در مورد این هم که چه قدر کودکانه مشغول جنگ سرد کاری ندارم اما در مورد چیزهایی که می خواد:
کلی باگ عجیب غریب هم در همین چند مرحله ی اول بازی دیدم. رنگ جسد دشمن طلایی شد ؛ لوله های تفنگی که از دیوار بیرون می آمد ؛ اثرات جالب انفجار و شلیکی که گاها دیده می شد.

یه نکته ی منفی دیگه برای پایرت خورها این که اگر اشتباه نکنم این بازی هم برای مولتی به کد روی جعبه ی بازی احتیاج داره

عجب بابا !چقدر به این بازی امیدوار بودیم ! حیف شد! اگر اینی که شما میگی باشه که خیلی بد میشه !!!

سلام دوست عزیز شما کی بازی رو گرفتید؟ و کی بازی کردید ؟ که آنقدر سریع شروع به کوبیدن این بازی کردید نکنید اینکارو واقعاً بازیرو از چشم میندازید شما بگید یا نگید اونای که بخوان بخرن می خردنش پس بزارید بازی بیاد ریلیز بشه بخش مولتی پلیرش باز بشه بعد نظر به بازی بدیم البته ببخشید قصد جسارت به شمارو نداشتم شما نظر شخصیتونو گفتید در کل ممنون میشم.

نمی دونم چی شده همه صاحب نظر شدن واسه ما!!! همیشه هنو بازی نیومده یه عده میان عقده هاشونو خالی می کنن!

سلام
يه خبر خوش :)
مثل اين كه بازي امده
http://forum.bazicenter.com/showthre...=2350&page=238

خوش خبر باشی، همه منتظر ریجن پال هستن، نیومده هنو ;)

کسی صاحب نظر نشده دوست عزیز،ایشون بازی رو انجام داده(یعنی اومده که بازی کرده) اومده نظر خودش رو تو اینجا منعکس کرده،شما هم بازی کنی میآیی همین کار انجام میدی اگه خوب باشه تعریف می کنی،اگر هم بد باشه انتقاد می کنی.کسی اجبار نمیکنه که حرف این دوستمون رو قبول کنی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or