سلام 1سوال فنی چه فرقی بین انلاین مدال با بتل هست؟:dبتل 3 هنوزم پوینت میخواد؟اخه دیشب رفتم لایو چیزی به اسم پوینت یا انلاین پس نخواست!!!بعد 1سوال دیگه یه اپدیت مجانی میخواد که حدود1.79 گیگه اون واسه چیه؟
بابا یکی جواب بده
گرافیک بازی به طرز عجیبی پایینه انگار بازی ماله 10 سال پیشه ! اون سوالی که اول بازی میپرسه برای نصب گرافیک یعنی انقدر تاثیر داره ؟ من اونو نصب نکردم . دلیلش اونه یا کلا بازیش گرافیکش انقدر پایینه ؟
دوستان کسی نمیدونه چرا مدال دیگه 2روزه نمیده؟
اگه منظورتون برای مولتیه چون قبلا بتا دادن
سلام
من تازه این بازی رو خریدم و تو همون اولای بازی تو قسمتی که باید با اسلحه تک تیر اندازی چند تا آرپیجی زنو بزنیم که اون 2 تای آخری رو نمیتونم بزنم,هر کاری می کنم گلوله ها بهشون نمی خوره و هلی کوپترو می زنن,کسی می تونه بگه چطوری باید بزنمشون؟؟؟؟
ممنون از کمکتون
اونی رو پشت بوم هست رو ولش کن خود هلیکوپتر میکشتش ولی اونی که کنار پله ها هست رو خط دوم نشونت رو بگیر رو سرش به محض اینکه شلیک کرد و زمین لرزید هدشاتش کن میخوره به گردنشسلام
من تازه این بازی رو خریدم و تو همون اولای بازی تو قسمتی که باید با اسلحه تک تیر اندازی چند تا آرپیجی زنو بزنیم که اون 2 تای آخری رو نمیتونم بزنم,هر کاری می کنم گلوله ها بهشون نمی خوره و هلی کوپترو می زنن,کسی می تونه بگه چطوری باید بزنمشون؟؟؟؟
ممنون از کمکتون
دوست عزیز سوالت رو یک جا مطرح کن !سلام
ممنون از کمکتون