Medal of Honor: Warfighter | PS3

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
راستي يكي از چيز هاي خوب داخل بازي اينه كه ارتباط مستقيم با بتل لاگ داره يعني هر چي تو بتل لاگ اتفاق بيفته مستقيم ميره روي كنسولتون و نمايش داده ميشه !
مثلا" توي بتل لاگ و با PC براي دوستم نويد پيغام ميدادم اون هم درحالي كه با PS3 داشت بازي ميكرد جوابم رو ميداد !
عزیز من شما چی رو به چی ربط میدی؟ اون لحظه که نوید تونسته جوابت رو بده واسه این بوده که همزمان با بازی کردن روی PS3 اکانتش رو با PC توی بتل لاگ ONLINE نگه داشته بوده.این قضیه هیچ ربطی به ارتباط بتل لاگ و کنسول نداره

nero 7 این دوستت نوید که گفتی فیزیکی خریده بازی رو میتونی بپرسی که ریجن بازیش چیه ؟؟

---------- نوشته در 11:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:44 PM ارسال شده بود ----------

شما اگه بازیت ریجن 2 هستش یه اکانت uk بساز تو اون بزن
اینجا هم که خودت نوشتی رو برگ آنلاین پس میگه فقط اروپا
البته من تاریخ ریلیز ریجن 2 بازی رو نمیدونم:">

دوست عزیز تشکر فراوان من یک اکانت uk ساختم و کد رو که زدم قبول کرد وافعا تشکر

دوست عزیز infected area مشکلم حل شد

nero 7 این دوستت نوید که گفتی فیزیکی خریده بازی رو میتونی بپرسی که ریجن بازیش چیه ؟؟

من جای ایشون جواب میدم :d
دیشب که حرف زدم گفت ریجن 2ـه و مولتی هم میزد !

بازی شما آکبنده کد مشکل نداره ! یه جای کار میلنگه به جزییات دقت کن پیدا میکنی ! با ساپورت سونی یا EA هم حرف بزن حتماً کمک ـت میکنه :d

خب دوستان منم رفتم یکم مولتی رو بازی کردم اول چیزی که بهتون میگم اینه که اصلا به امید گرافیک بتل 3 و حتی خود بخش سینگل بازی نرید چون بعدش که ببینید احساس میکنید وارد سرزمین لگو شدید:d

و اینکه بازی سرشار از باگ اونم از نوع ناجور. گیم پلی تنها نکته مثبتش

دوستان بازي خيلي هم عالي و خوبه هيچ بازي ديگه اي هم به گرد پاش نميرسه :d:|
اين ته بازي هاي اين چند وقته است
:d:|

مهرداد ! :| دلداری بده :| سر تو هم یه روز چنین بلایی میاد بهت میخندیما ! :d
( البته تو 600$ هم بندازی تو جوب هم عین خیالت نیست ! :d

خب رسماً افسرده شدیم رفت :d سال پیش روز این همه پول برای بتل 3 دادم و موقع بازی کردن مولتی ـیش فقط برای سلامتی بچه های دایس صلوات میفرستادم ! :d امسال برعکسه:d ! چقدر بازیش کنم به کارگردان بازی هرچی باید دهنم میگم ! آقا یکی 60$ نازنین منو برگردونه :((:d:|

اين چه وضعه hit detection هستش اخه:|
اصلا نميفهمي تيرت به يارو ميخوره يا نه ، يه باگ reload هم داره گاهي ميره رو اعصاب
Kill streak ها كه هيچي ديگه مخصوصا اپاچيه و black hawk transport دهنه ملت صاف ميشه
كمپر هم كه تا دلتون بخواد ريخته:d
بعد اين كلاس spec ops قابليت signal scan داره همرو از پشت ديوار و .. ميبينه
Hotspot خوبه ، سيستم باديش اگه يه نوب بيوفته پيشتون بدبخت ميشيد:d بهتره با دوستتون بريد
مشكلات بازم داره اينا يه قسمت كوچيكي بود:d
انيميشن ها هم كه مثل بتلفيلده
Party lobby باحاله ١٠ نفر جا ميشن لول

آخرین ویرایش:
صادق خواهشا" ديگه نگو بذار اميدوار باقي بمونم :d :((

نميدونم والا يه كلاس داره داخلش زره داره بايد كلي بهش تير بزني تا بميره اين همون كلاسي نيست كه مشكل هيت ديتكشن ايجاد كرده ؟ اخه من هر چي توي ويديو ها ديدم اين مشكل نبود :|

صادق اون كلاس اسمش POINT MAN ه :d ولي اون قابليت فقط مال يه لحظه است خو باو :d خيلي هم خوبه براي كمپر زني :d

كمپرهاش رو مخ اند ؟

فعلا" يه اپديت روي سرور ديروز اين DC داد ! كه 4 تا از مشكلات از جمله سيو نشدن RANK رو حل كرده انگار !

اقا بازي خيلي خوبه :((:d
خواهشا" اميد بديد دارم دق مي كنم 60$ نازنين كه مي شد باهاش AC3 يا LBP KARTING يا .... رو ميشد خريد داديم رفت ايا :((:d:d:d

صادق خواهشا" ديگه نگو بذار اميدوار باقي بمونم :d :((

نميدونم والا يه كلاس داره داخلش زره داره بايد كلي بهش تير بزني تا بميره اين همون كلاسي نيست كه مشكل هيت ديتكشن ايجاد كرده ؟ اخه من هر چي توي ويديو ها ديدم اين مشكل نبود :|

صادق اون كلاس اسمش POINT MAN ه :d ولي اون قابليت فقط مال يه لحظه است خو باو :d خيلي هم خوبه براي كمپر زني :d

كمپرهاش رو مخ اند ؟

فعلا" يه اپديت روي سرور ديروز اين DC داد ! كه 4 تا از مشكلات از جمله سيو نشدن RANK رو حل كرده انگار !

اقا بازي خيلي خوبه :((:d
خواهشا" اميد بديد دارم دق مي كنم 60$ نازنين كه مي شد باهاش AC3 يا LBP KARTING يا .... رو ميشد خريد داديم رفت ايا :((:d:d:d
عیب نداره عزیز من خودمم سر re6 همین احساس رو داشتم چون دیگه بازی رو از store گرفته بودیم بعدش اون امتیاز های درخشان اومد :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or