Medal of Honor: Warfighter | PS3

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اون رو میدونم ...منظورم دموش بود!!!:)
آره...خب سونی میدونه مدال طرفدار داره اصلا نه تخفیف داده واسش و نه pre-order که مثلا یه تمی چیزی بده...یا یه dlc بده و ....
اگه تخفیف میداد خیلی خوب بود:(

عه !شرمنده :d دمو رو که بچه ها بالا گفتن که انحصاری 360 میاد ! :d

بتا رو انحصاری می کنن , دستم بشکنه نمی خرم :d

حالا وقتتيكه انداختن نيست :d
اگر كسي پايه است بگه تا يه مقداري فكر هامون رو بريزيم روي هم شايد شد يه مدل هايي خريد كه بهتر در بياد !
البته بستگي به حجم اش هم داره كه فكر نكنم زياد بشه چون مثلا" بتل3 به اون بزرگي كلا" 10-12 گيگ بود !

والا بهتره هنوز صبر كنيم تا ببينيم چجوريا بازي از اب در مياد اما به نظر خود من اگر بازي سرور هايي مثل بتل 3 داشته باشه ميشه خوب بازيش كرد و حال ميده !
گر چند من خودم بتل بازم و با وسيله نقليه خيلي حال مي كنم ولي اين هم بد نيست :)

بازي كه 60 دلاره ! يه 50 دلاري حدودا" در مياد 170-180 تومن ميمونه 10$ كه اگر ادم توي حساب خودش داشته باشه خيلي بهتر ميشه ! حتي در اون اوصاف هم چون قمت نصف ميشه بازم خيلي بهتر براي ادم در مياد مثل خيلي از بچه ها كه فيفا 13 گرفتن !

يه اكانت ثانويه ادم درست مي كنه شارژش مي كنه با دلار بعدش بازي رو ميخره بعدش هم دانلود مي كنن دو نفر و حالش رو ميبرن !

مورد ديگه اي ؟

---------- نوشته در 06:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:31 PM ارسال شده بود ----------

من الان 100 دلار دارم،اما چیزی نمی خرم تا تکلیف دلار مشخص بشه.چون یک بنده خدایی(:d)بهم گفت تا آخر ماه صبر کنی،ضرر نمی کنی..
بهتره این دو هفته هم دست نگهداری.

از چه لحاظي گفته دست نگهداري ؟

والا بهتره هنوز صبر كنيم تا ببينيم چجوريا بازي از اب در مياد اما به نظر خود من اگر بازي سرور هايي مثل بتل 3 داشته باشه ميشه خوب بازيش كرد و حال ميده !
گر چند من خودم بتل بازم و با وسيله نقليه خيلي حال مي كنم ولي اين هم بد نيست :)

بازي كه 60 دلاره ! يه 50 دلاري حدودا" در مياد 170-180 تومن ميمونه 10$ كه اگر ادم توي حساب خودش داشته باشه خيلي بهتر ميشه ! حتي در اون اوصاف هم چون قمت نصف ميشه بازم خيلي بهتر براي ادم در مياد مثل خيلي از بچه ها كه فيفا 13 گرفتن !

يه اكانت ثانويه ادم درست مي كنه شارژش مي كنه با دلار بعدش بازي رو ميخره بعدش هم دانلود مي كنن دو نفر و حالش رو ميبرن !

مورد ديگه اي ؟

---------- نوشته در 06:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:31 PM ارسال شده بود ----------

از چه لحاظي گفته دست نگهداري ؟
خوب من قصد خرید فیزیکیش رو داشتم و به خاطر پایین اومدن دلار،گفته که بهتره صبر کنم.
اگر بخوام دیجیتالی بخرم،3 ماه صبر می کنم تا برسه به 49.99 دلار.59.99 دلار رقم سنگینیه برای ما.چون هم یک 50 دلاری می خواد و هم 10 دلاری.

منم خودم منتظرم تا قيمت دلار پايين تر بياد ! به خاطر همين بيشتر دارم صبر مي كنم تا زمان عرضه مستقيم خود بازي !

در ضمن فكر نكنم اينقدر تخفيف بدن بعد 3 ماه اون هم روي ديجيتالي ؟!

خريد نسخه ديجيتالي و شير كردن هم از اين لحاظ بهتره كه قيمت خيلي كمتر ميشه ! مثلا" اون زمان كه 5 بار ميشد شير كرد يه سري بچه ها همين مدلي رفتن بتل 3 رو خريدن عملا" پاشون مفت در اومد !

منم خودم منتظرم تا قيمت دلار پايين تر بياد ! به خاطر همين بيشتر دارم صبر مي كنم تا زمان عرضه مستقيم خود بازي !

در ضمن فكر نكنم اينقدر تخفيف بدن بعد 3 ماه اون هم روي ديجيتالي ؟!

خريد نسخه ديجيتالي و شير كردن هم از اين لحاظ بهتره كه قيمت خيلي كمتر ميشه ! مثلا" اون زمان كه 5 بار ميشد شير كرد يه سري بچه ها همين مدلي رفتن بتل 3 رو خريدن عملا" پاشون مفت در اومد !

حالا 3 ماه نشد،بعد 5 ماه حتماً کاهش قیمت داره چون فروشش عمراً به سودآوری بتل3 نیست که هی بخوان از ملت پول بگیرند!:d
اگر قیمتا مثله سابق شد،حتماً فیزیکی می گیرم هر چند کیفیت پک و دیسکای EA به لعنت خدا نمی ارزه!

با این وضیعت بهترین روش خرید بازی همین روش دیجیتالی هستش
واسه تون دلاری 1500 اینا میافته هر بازی:d
مدال و بگیریم یه سال آنلاین!!!!!
تا بتل 4 بیاد...

من با یکی از بچه ها بین خرید این و NFS MW تو شک هستیم ! میترسم Danger Close یه گند حسابی بزنه به بازی ! چون تریلر ها رو دیدم بازی یجوریه ! :d امسال نه امیدی به این دارم و نه BO2 !
سال پیش این موقع ها یه جوری توی هایپ بتل 3 بودم و میدونستم که مولتی ـش حتماً شاهکار در میاد که اومد ! :d شب ها هم خواب بتل 3 میدیدم /:):d
اما واقعاً امسال هر 2 تا FPS تقریباً حرفی برا گفتن ندارن !!!

برای آنلاین بازی کردن،مد زامبی بلک آپس2 واقعاً محشره؛پیشنهاد می کنم آنلاین خور ها حتما در حد تست هم تجربش کنند در آینده!:d
شاید احمقانه به نظر برسه اما من این بازی رو بیشتر برای این می گیرم که ببینم انتقام اون 4 تا گروه به کجا میرسه؛خصوصاً لوکیشن فیلیپین(اگر اشتباه نکنم) هم در بخش داستانی موجوده که حتماً باید تجربش کنم!
مولتی پلیرش یک ترکیب سطح پایین تر از مدرن3 است که ادای بتل3 رو درمیاره؛البته منکر پیشرفت کیفیتش نمیشم و حتی شاید عالی شده باشه ولی به هر حال بعید می دونم بیشتر از 10 ساعت مولتیشو بازی کنم!

من با یکی از بچه ها بین خرید این و NFS MW تو شک هستیم ! میترسم Danger Close یه گند حسابی بزنه به بازی ! چون تریلر ها رو دیدم بازی یجوریه ! :d امسال نه امیدی به این دارم و نه BO2 !
سال پیش این موقع ها یه جوری توی هایپ بتل 3 بودم و میدونستم که مولتی ـش حتماً شاهکار در میاد که اومد ! :d شب ها هم خواب بتل 3 میدیدم /:):d
اما واقعاً امسال هر 2 تا FPS تقریباً حرفی برا گفتن ندارن !!!

به فرض این که مولتی بلک آپس 2 مزخرف باشه،عوضش زامبی مد محشری داره که 8 نفره میشه بازیش کرد و به طرز وحشیانه ای لذت بخشه!
من یکش رو تو 360 بازیش می کردم،واقعاً معتادش شده بودم.

به فرض این که مولتی بلک آپس 2 مزخرف باشه،عوضش زامبی مد محشری داره که 8 نفره میشه بازیش کرد و به طرز وحشیانه ای لذت بخشه!
من یکش رو تو 360 بازیش می کردم،واقعاً معتادش شده بودم.

نمیدونم نمیشه چیزی گفت ! :d تریلر E3 بلک اپس 2 رو میبینم میخوام بالا بیارم ! :d از مُد زامبی خبر دارم و میدونم یه چیز بیش از اندازه باحالیه ! گرافیک مدال خیلی قشنگه اما واقعاً نمیشه اون افکت های انفجار و گرافیک و نورپردازی روی PS3 بدون افت فریم اجرا شه ! :dبازی دیجیتالی هم پشیمونی و اینا نداره ! اگه یه بازی که گند بزنه رو بگیرم تا یه سال جای سوختنش میمونه :d بهرحال صبر میکنیم یه 2 تا نمره بیاد ببینیم چی میشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or