Medal of Honor : Warfighter | PC

سلام

دیروز Medal of Honor:WarFighterتوسط OXMتایید شد و قرار هستش در اکتبر 2012عرضه بشه.
منتظر اطلاعات بیشتر در GDC2012از این بازی باید باشیم.

MOHWARgenKEYART.preview.jpg

بازی با موتور گرافیکی Frostbite2ساخته میشه.

Medal of Honor: Warfighter releasing in October | VG247
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای مشاهده تصاویر جدید بازی اینجا کلیک کنید.
---------------------------------------------------------------------------------------
Medal of Honor: Warfighter - Combat Driving

gsm_169_medalofhonorwarfighter_combatdriving_ot_multi_100412_178.jpg

Hi-Res H.264 MP4 64.2MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 16.0MB Download

--------------------------------------------------------------
تصاویری از combat driving

آخرین ویرایش:
خب منم دیروز بازی رو نصب کردم و یه دو مرحله جلو رفتم !

نظر کلیم اینه بازی زیادی روونه یعنی اصلا یکمم افت فریم نداره و من از این حالت بدم میاد بازی باید یه خورده کند باشه یه جورایی مثل بتل 3 ! بازی زیادی خشکه گرافیکش خوبه داستان ون چنانی نداره ! ولی میتونه سر گرم کننده باشه !

در کل به نظرم بد نیست حد وسط هستش !

نه توروخدا بیا با این مشخصات سخت افزاری افت فریم هم داشته باش! :|

افت فریم دوست داری بیا سیستمهامون رو عوض کنیم تا دلت بخواد افت فریم میبینی :d لیاقت سیستم خفن نداری :d

خیلی تاسف باره یک سری از دوستان به خاطر مشکلات و کانفیگ پایینی که سیستم هاشون داره اومدن و از FB2 بد میگن ...
به شما دوستان باشه Dice باید کلا استودیو رو جمع کنه آب هویج فروشی بزنه اینه به نظرم منطق بعضی ها ...
بحث تمکن مالی و ...هم نیست که مثلا من داشته باشم شما نداشته باشین بحث این هست که اگر واقعا می خواین پرفورمنس بالایی داشته باشین باید سیستم هاتون رو ارتقا بدین وگرنه همین مشکلات رو خواهین داشت ...
منم دارم خیلی از بازی ها رو اجرا می کنم بدون کوچکترین مشکلی و FB2 نباید اسمش FB2 باشه باید هیولا 2 باشه چون فراتر از عالی هست جلوه های Visual با این موتور ....
این موتور یه شاهکار برنامه نویسی هست که فقط از نخبه های سوئدی برمیاد ساختش ...

یعنی واقعا نمیشه دو دقیقه هم با خانواده رفت پارک :d هر چی تاپیکه به گند میکشید :|

از بس دیگه تذکر دادم خودم دیگه خسته شدم دیگه خودم از خودم خجالت میکشم !

دوستان همیشه سعی کنید احرام هم رو نگه دارید و اسم هیچ بازی رو توی تاپیکی که اصلا ربط نداره نیارید.

بار دیگر دیدم میرید مرخصی تشویقی !

نه نه بچه ها دعوا نکنید فردا عیده. دوست باشیم با هم. :d
بازی هم بازی خیلی خوبیه ولی مخلص کلام اگه میخواین با cod modern warfare 2 یا 3 مقایسه کنید نه در حد اونا نیست. با battlefiled 3 هم اگه بخواین مقایسه کنید اونقدر تنوع نداره. هواپیما و تانک نداره ولی هیکوپتر داره:d ولی من بشخصه با مدال جدید کلی حال کردم و باهاش ارتباط برقرار کردم. منظورم روحیه.:d
ئه اینجا ناظم داره؟! :d تو فرومای سایتای دیگه معمولا میگن ناظر نه ناظم. یاد دوران زیبای مدرسه میفتیم:d
ویرش: راستی ماشینم داره:d

عجب بدبختی شده این مدال ...
یعنی چی که من نمی تونم حتی 5 دقیقه لایو بزنم ؟
واقعا اصلا خودم نمی تونم واسه خودم توضیح بدم چرا ..کسی می تونه ؟
آخه چطور تونستن چنین آشغالی رو ریلیز کنن ...
هنوز نرفته تو بازی Close Window میدم میان بیرون انقدر بده ...
مپاشو تو 1 دقیقه میشه 7 دور طواف یزنی انقدر کوچیکه ...
کسی خواست بگه بدم بهش بازی کنه ( فروش ) ...

شمایی که رفتی ارجینال خریدی واقعا قبل از این که بازی بیاد نرفتی یه کم سرچ کنی ببینی چجوریاست این بازی ؟!! من که دقیقا فهمیده بودم مالتی این بازی هیچی نداره پس ارزش ارجینال خریدن نداره ، در این حد بگم که از رو تریلرا هم معلوم بود که آینده ی بازی چه جوریه

من کسی واسم از اون ور گرفت خیلی ارزون در اومد برام در حد 30 تومن ولی کسایی که تو ایران 100 تومن دادن چقدر می سوزن الان ...
البته چند نفرو دیدم اینجا داشتم می سوختن هی به خودشون دلداری می دادن که آره خیلی عالیه و ...
البته من منتظر Dec هستم تا DLC بیاد ببینم چیکار کردن ...

بازی رو دیشب تموم کردم.
بازی اصلا حقش این امتیازها نبود.
بخش تکنفره اش خوب بود و صداگذاریش عالی بود.
هرچند بازی نتونست در حد Battle-Field 3 باشه، ولی بد هم نبود.

بازی رو تموم کردم ... بدک نبود ... چند تا مشکل رو مخ داشت ... یکیش هوش مصنوعی دشمنان بود که 2 تا حرکت بیشتر انجام نمیدادن،اگه نزدیکشون بودیم که همون جا ثابت وایمیسادن و صاف مغزمون رو هدف قرار میدادن و اگه دور میشدیم ازشون یه پرتاب نارنجک رو هم چاشنی کار میکردن... اگر هم خیلی ازشون دور بودیم و ما رو نمیدیدن حتی اگه هدشات هم میشدن از جاشون تکون نمیخوردن و انگار نه انگار خبری شده.... مشکل بزرگ دیگه دموهای از پیش رندر شده بازی بود که کیفیت بسیار بالایی داشتن ولی موندم چرا جنس های مونث رو اینقدر زشت و پیر درست کرده بودن؟؟؟!!!!...مشکل بعدی عربی صحبت کردن اهالی مردم پاکستان بود!...
البته از موتور بهینه و ویژوال های عالی بازی نمیشد گذشت ... بازی در حالت اولترا کوالیتی در دقت تصویر 1080 با سیستم من اصلا حتی یک لحظه هم افت فریم نداد... البته نور پردازیش نسبت به بی اف 3 کمتر شده بود و اون کیفیت رو نداشت.
همون امتیاز 6-6.5 حقشه...

چهار مرحله از بازی رو رفتم.
نمیدونم چرا این قدر سینگل بازی برای من نچسب هست! واقعاً در حاله حاضر گیمرها از چنین سبک بازی هایی کاملاً ارضا شدن.این موضوع از اینجا مشهود هست که،
گیم پلی برای من کاملاً خسته کننده و خالی از هرگونه نوآوری ِ.
گرافیک هم چنگی به دل نمیزنه.کیفیت بعضی از بافت ها به شدت پایین و ناامید کننده هست و در طول بازی سعی میکنید بهشون نگاه نکنید.

نکته ای که در هوش مصنوعی بازی وجود داره،دقت بسیار بالا وعجیبه پرتاب نارنجک ار طرف دشمنان هست!
به شخصه به شدت از بازی ناامید شدم و این عنوان رو یک بازی معمولی رو به پایین میدونم.به نظرم نمرات بازی منصفانه بود.

واقعا بازی کم ارزشی ـه . حتی از مدالی که سال 2010 ریلیس کردند هم از دید من ضعیف تر کار شده . اگر از طراحی خود شخصیت ها و کیفیت خوب بافت لباس ها و سلاحشون بگذریم ، دقیقا در نقطه مقابلش محیط بی جزئیات ، هوش مصنوعی ضعیف ، کارگردانی در حد اثار سینمای بورکینافاسو !

یکی دو تریلری که از بازی دیده بودم انتظارم " نمیگم " خیلی بالا ! ولی خیلی بیشتر از چیزی بود که امروز با اجرای بازی باهاش روبرو شدم . تنها نقطه مثبت بازی بهینه بودن خوب بازی با پلتفورم ویندوز هست که اگر این رو هم نداشت عملا باید تعطیل می کردند استودیو رو !

نمی دونم اصطلاح خاصی برای این موضوع استفاده میشه یا نه ولی اون سنگینی حمل اسلحه رو اصلا توی این بازی حس نمی کنی !

در کل بازی تا این مرحله شهر ایزابلا که اومدم واقعا لایق ارزش گذاری " ضعیف " به نسبت انتظارم { و انتظاری که از فرنچایز مدال همه دارند } و به نسبت یه شوتر ، " متوسط " هست .

با این دوستمون که گفته با بازی حال نمی کنه کاملا موافقم .

( امیدوارم در ادامه بازی بهتر بشه که می دونم فکر نکنم بهتر بشه :| )

آخرین ویرایش:
من اولا که با درایور 12.10 AMD بازی کردم خیلی لق داشت بازیش. رو اعصابم بود ولی بعد درایور 12.11 Beta را نصب کردم همه ی مشکلاش حل شد و راحت رو اولترا و 1080 اجرا میشد. تازه بعد این فهمیدم چقدر بازیش میچسبه !!! هوش مصنوعی دشمنا بد بود ولی صداگذاری و گرافیک بازی بیشتر از معرکه بود !! من از 10 نمره ی 8.5 میدم بهش.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or