Medal of Honor : Warfighter | PC

سلام

دیروز Medal of Honor:WarFighterتوسط OXMتایید شد و قرار هستش در اکتبر 2012عرضه بشه.
منتظر اطلاعات بیشتر در GDC2012از این بازی باید باشیم.

MOHWARgenKEYART.preview.jpg

بازی با موتور گرافیکی Frostbite2ساخته میشه.

Medal of Honor: Warfighter releasing in October | VG247
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای مشاهده تصاویر جدید بازی اینجا کلیک کنید.
---------------------------------------------------------------------------------------
Medal of Honor: Warfighter - Combat Driving

gsm_169_medalofhonorwarfighter_combatdriving_ot_multi_100412_178.jpg

Hi-Res H.264 MP4 64.2MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 16.0MB Download

--------------------------------------------------------------
تصاویری از combat driving

آخرین ویرایش:
اوهو مگه چیه! که احتمالش زیاده!
این همه بازی عالی
من که فکر نمیکنم بشه

---------- نوشته در 11:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:06 PM ارسال شده بود ----------

الان بتای بازی عرضه نشده؟؟
یک خبری اومد که عرضه شد یا من اشتباه دیدم؟
نه عزیز فعلا خبری نیست! تا احتمالا 3-4 روز دیگه!!!

دوستان عزیز یک خبر بد:
اینکه باز های جدید EA تمامی دارای قفل جدید هستند مثل فیفا و مدال و هنوز هکر های عزیز نتونستند فیفا را هک کنند(البته من میگم EA پول داده به هکرها که بازی های جدیدشو هک نکنند) و گفتند تا 2-3 ماه آینده شاید هک بشه!!!
یعنی اینکه مدال را باید اوریجینال بخریم که الا قیمتش شده بین 100000تا213000 تومان!

دوستان عزیز یک خبر بد:
اینکه باز های جدید EA تمامی دارای قفل جدید هستند مثل فیفا و مدال و هنوز هکر های عزیز نتونستند فیفا را هک کنند(البته من میگم EA پول داده به هکرها که بازی های جدیدشو هک نکنند) و گفتند تا 2-3 ماه آینده شاید هک بشه!!!
یعنی اینکه مدال را باید اوریجینال بخریم که الا قیمتش شده بین 100000تا213000 تومان!
دیگه EA از کجا میدونه هکرا کجان
حالا شاید همچین کاری کرده باشه ولی بازم حتما از زیر دستش بعضشیا در میرن و هک میکنن

من که میگم تا 1-2 هفته دیگه هک میشه

مثل اسلیپینگ داگز که کرک نمیشد و اینقدر طول کشید

سرورهای بتا بازی در کنسول xbox360 باز شد!!
خبر خوش اینکه سرور ایران هم داره بر خلاف bf3
The Warfighter
Xbox
360 beta starts TODAY! Servers around the world will be up at 9am Pacific. Check your local time:
Event Time Announcer - Medal of Honor Warfighter Xbox 360 Open Beta goes live

---------- نوشته در 02:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:13 PM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 02:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:21 PM ارسال شده بود ----------

دوستان عزیز یک خبر بد:
فکر نکنم چنین چیزی باشه ea تازه قفل جدید گذاشته که اگه هکرها اونو واسه اولین باربشکونن بقیه رو راحتتر هکشون میکنن

اقا من رفتم سایت رسمی مدال بعد رفتم به ادرس زیر که تاریخ انتشار رو پیدا کنم ولی با یه چیز عجیب رو به رو شدم !!
Pre-Order the Limited Edition | Medal of Honor Warfighter Available October 23
رو هر نسخه ای (PC,PS3,360 ) که کلیک میکنی پکشون میاد بعد ریز بالاش نوشته بتلفیلد 4 BETA !!!!!?

19718_LB_135_bf4beta_v2.jpg

$59.99

PC Download

PC Physical

Xbox 360®

PLAYSTATION®3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or