Medal of Honor : Warfighter | PC

سلام

دیروز Medal of Honor:WarFighterتوسط OXMتایید شد و قرار هستش در اکتبر 2012عرضه بشه.
منتظر اطلاعات بیشتر در GDC2012از این بازی باید باشیم.

MOHWARgenKEYART.preview.jpg

بازی با موتور گرافیکی Frostbite2ساخته میشه.

Medal of Honor: Warfighter releasing in October | VG247
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای مشاهده تصاویر جدید بازی اینجا کلیک کنید.
---------------------------------------------------------------------------------------
Medal of Honor: Warfighter - Combat Driving

gsm_169_medalofhonorwarfighter_combatdriving_ot_multi_100412_178.jpg

Hi-Res H.264 MP4 64.2MB Download
Lo-Res IPOD / PSP 16.0MB Download

--------------------------------------------------------------
تصاویری از combat driving

آخرین ویرایش:
البته نمیشه دقیق بهش گفت گیمپلی چون از HUD خبری نیست ولی خب گیمپلی یه چیز تو همین مایهاست که به بتل خیلی شبیه

این پرایس اینجا چیکار میکنه؟!

به جز گرافیک گیمپلیش زیاد نمی‌خوره BF 3 شبیه باشه که :دی ، BF خیلی‌ زیاد رو کاور گیری و تاکتیکی جلو رفتن تاکید داره، این سریع تر به نظر میاد.

قسمت چند نفری هم به نظر من نسخه قبل خیلی‌ خوب بود،ولی‌ چون خیلی‌ محدود بود زیاد پلیر جذب نکرد (تعداد کم سلاح و مپ ها) یکم گسترده تر کنن موفق می‌شه زیاد.

مشکل من فقط اینه، اینا دارن سعی می کنند COD رو با BF ترکیب کنند، من اصلن این رو دوست ندارم.

MOH واقعن یک بازی خوب بود که اگر بهش کمی بیشتر رسیدگی میشد یه مدت بیشتر روی بازی کار میشد یک عنوان خیلی عالی از آب در میومد و بخش مولتی بازی رو هم اگر کمی دست سر و گوشش میکشیدن شاید در حد BF3 نمیشد ولی خوب میشد.

این MOH که الان میبینم خیلی ترکیب از COD+BF3 هست. مثلن یکیشون هست کپ Price چند سال جوون تر، بعضی از ماموریت هاش آدم رو دقیقن یاد همین بازی میندازه.

از گیم پلی که به صورت کلی چیزی نشون ندادن، ولی اگر حالت درگیر کننده مثل BF3 داشته باشه خیلی خوب میشه. BF3 فقط یه چیز عالی اگر داشته باشه اینه که گیم پلیش شدیدن درگیر کننده است و آدم رو شدیدن توی یک جو خاصی میبرد.
تو این تریلر که برای این بازی هم همین طور بود.

ولی من که تریلر گیمپلی بازی رو دیدم خیلی از بازی خوشم اومد...به نظر من بازی زیبایی خواهد بود...صحنه های سینمایی بازی اینطور که بوش میاد خیلی زیادتر شده...امیدوارم بترکونه...

آره داش خیلی محشر بود خدا کنه گیم پلی هم خوب باشه که دیگه محشره راستی به پرایس توهین نکنی که شاخ میشم پرایس تکه ، تک و تنها ، اون یارو پسر عمه پرایس هم نمیشه
استاد پرایس بیا که زنده زنده دارن خاکت می کنن بهت میگن پیر بابا تازه چلچله جوونیشه بنده خدا هنوز یه قرن از عمرش رو از خدا گرفته یه قرن دیگه مونده کجای کاری..=))=))=))

Minimum PC Requirements

• CPU: 2.4GHz Intel Core 2 Duo / 2.7GHz Athlon X2
  • RAM: 2GB RAM
  • DVD: DVD-ROM drive required for DVD installation only
  • Hard Drive: At least 20GB of free space
  • Video: NVidia 8800 GTS 512MB VRAM or better / ATI Radeon 3870 512MB VRAM
  • DirectX: DirectX 10.1
  • Network: 1Mbps DSL or faster Internet connection
Recommended PC System

• CPU: 3GHz Intel Core 2 Quad / 3 GHz AMD Phenom II X4
  • RAM: 4GB RAM
  • DVD: DVD-ROM drive required for DVD installation only