Medal of Honor | PC

سلام به همه دوستان و اینک

Medal of Honor

تاریخ انتشار >Q3 2010<

اطلاعات دیگه ای فعلا موجود نیست
در صورت وجود حتما میزارم
1260074169.jpg

اینم چهره کارکتر اصلی بازی
1260023036.jpg

Last edited by a moderator:
سلام به همه

من توی مرحله دومش گیر کردم

اونحایی که حصار کشیدنو پرده آبی روی حصار هست همگروهیام از اونجا تکون نمیخورن با هدف هم که اونور پرده آبیها هست 70 متر فاصله دارم نمیدونم بیاد چیکار کرد حصارها با وجود اینکه چرخ زیرشونه تکون نمیخورن دوستان اگه میتونند کمک کنند
کسی نبود جواب بده؟

سلام،بچه ها چطوری میشه فهمید بازی با چند فریم داره اجرا میشه؟
برنامه خاصی میخواد؟

Fraps رو دانلود کن اجراش کن برو داخل بازی گوشه سمت چپ صفحه تعداد فریم نشون میده.

خوب امروز بازی رو تموم کردم و باید اعتراف کنم این بازی بسیار شبیه به COD شده (خوب طبیعی هم هست بالاخره هم سبکن) و خاطرات این بازیه رویایی رو برام زنده کرد هرچند میتونست خیلی بهتر باشه.
به نظر من این بازی یکم کوتاه بود ، نظر شما چیه دوستان ؟

دیشب بازیرو تموم کردم.
نمیدونم چرا بازی نمرات پایینی گرفته؟ ولی فکر کنم بیشتر امتیازات نسبتا پایین بازی بخاطر بخش چند نفره بازی باشه که این بار DICE خیلی خوب کار نکرده.
ولی تو بخش تک نفره Level Design بازی طراحی خوبی داره. هر چند که بازی خیلی زود و یه کم شتابزده تموم میشه.
من از مرحله پایانی بازی خیلی خوشم اومد بخصوص موسیقی زیبای رامین جوادی که آروم و دلنشین بود.

کسانی که بازی رو تموم کردند:
آخر دموی آخر بازی که دو تا افغان با هم صحبت میکنند میگن: اون یارو وسط خیابونه از افراد خودمونه؟ اون یکی جواب میده: آره خودشه
منظورشون کی بود؟ کلا اون جا چه اتفاقی افتاد؟ سرکاری بود یا باز کردن انتهای داستان برای ادامه؟

به نطر من که گند زد به اسم medal of honor.)x
من بهش 7 میدم.(با ارفاق).
اما یه سوال: تو کدوم بازی دیدین کسی که هدشات میشه دستشو رو شکمش بذاره بعدش رو
زمین بیفته؟من که تو این بازی دیدم.=))

آخرین ویرایش:
تموم شد .... در یک کلام بسیار عالی بود . موزیک عالی ، گرافیک فوق العاده بالا و روان. گیمپلی متنوع و داستانی ساده ولی روح دار !. متاسفانه دوستان و سایت ها در حق این بازی بسیار بی انصافی کردند ... اگر COD حقش امتیاز 9 باشه از نظر من امتیاز این بازی 12 هست .
تنها مشکل بازی کوتاه بودن آن و خنگی دشمنان در ابتدای بازی هست . خیلی بهتر از COD هاس این بازی ... به هیچ عنوان از دستش ندهید .

منم ظهر خریدمش همین الانم تموم شد. درسته که مشکلات جالبی (!) داشت ولی واقعا برای من یکی بازی جذابی بود!
بعد از mw 1 هیچ fps ای که جنگ های امروزی رو درست حسابی نشون بده نیومده بود ولی این مدال حسابی تلافیش رو در آورد و یه جنگ واقعی رو نشون داد... گرچه میتونست خیلی خیلی بهتر باشه! که امیدوارم توی نسخه دومش (که ایشالا ساخته میشه) مشکلات اصلیش بر طرف بشه...

کسانی که بازی رو تموم کردند:
آخر دموی آخر بازی که دو تا افغان با هم صحبت میکنند میگن: اون یارو وسط خیابونه از افراد خودمونه؟ اون یکی جواب میده: آره خودشه
منظورشون کی بود؟ کلا اون جا چه اتفاقی افتاد؟ سرکاری بود یا باز کردن انتهای داستان برای ادامه؟

اینجور کارا عادیه حتی اگه 10% بخوان بازی رو ادامه بدن. ولی من یکی احتمال زیادی به ساخته شدن نسخه دومش میدم.

شما دوستان که مرتب ژست میگیرید که بازی را تمام کردید نمی تونید یک راهنمایی کوچیک کنید !!!!

دوستان یک تیربارچی دمار ما را در آورده . هیچ راه دسترسی بهش نیست و همرزمان میگن سرش گرم کن ولی اونها هیچکاری نمیکنن !

شما دوستان که مرتب ژست میگیرید که بازی را تمام کردید نمی تونید یک راهنمایی کوچیک کنید !!!!

دوستان یک تیربارچی دمار ما را در آورده . هیچ راه دسترسی بهش نیست و همرزمان میگن سرش گرم کن ولی اونها هیچکاری نمیکنن !

توی بازی حداقل 10 تا تیربارچی هستش...

ولی فکر کنم اون مرحله که با دانته هستیم گیر کردید. تیربارچی رو به رگبار ببندید تا پناه بگیره. بعد از اینکه روی سنگر یه علامت اومد به بقیه دشمنا شلیک کنید ولی هز 5 ثانیه یه بار بهش یه 10-20 تا تیر بزنید تا یه وقت بالا نیاد. تا اینکه دوستتون یه نارنجک دودزا میندازه اون بالا و جت ها میان ُکارشو میسازن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or