Medal of Honor | PC

سلام به همه دوستان و اینک

Medal of Honor

تاریخ انتشار >Q3 2010<

اطلاعات دیگه ای فعلا موجود نیست
در صورت وجود حتما میزارم
1260074169.jpg

اینم چهره کارکتر اصلی بازی
1260023036.jpg

Last edited by a moderator:
هر چی می ریم جلو تر زیبا تر می شه امسال ea دیگه سنگ تموم گذاشته .
واقعا کشتن ادم ها خیلی طبیعی هست .
دیگه از این بهتر نمیشه
یک تجربه بی نظیر را شاهد هستیم که من به همه توصیه می کنم این بازی را از دست ندهند

هنوز شروع نکرده تمومش کردم واقعا خیلی جالبه،فکر نکنم 10 ساعت گیم پلی داشته باشه:d،ولی دموهاش خیلی قشنگ بود در کل سری cod رو من ترجیح میدم ببینیم این بلک اپس چه گلی میزنه به سر ...:d

خیلی جالبه من از الان از مرحله هلیکوپتری رد کردم

یکی از دوستان اینجا ( با هلیکوپتر ) مشکل داشت منم اولش سر در نیاوردم ولی وقتی دور هدفتون کادر سفید رنگ میاد برید روش و دکمه 4 رو نگه دارید تا روی هدفتون قفل کنه و بعدش دکمه رو ول کنید تا هدفتون نابود بشه

منم به همه توصیه میکنم این بازی زیبا رو از دست ندن

منتظرم تا ببینم Black Oops چطوری میشه

سلام خسته نباشید
من وقتی روی آیکن بازی کلیک می کنم این پیغام بهم میده
the program cant start because PhysXExtensions.dll is missing from your computer . Try reinstalling the program to fix this problem
چی کار باید کنم ؟
ترو خدا کمک کنید :(

سلام خسته نباشید
من وقتی روی آیکن بازی کلیک می کنم این پیغام بهم میده
the program cant start because PhysXExtensions.dll is missing from your computer . Try reinstalling the program to fix this problem
چی کار باید کنم ؟
ترو خدا کمک کنید :(
فكر كنم بايد PHYSIX كه احيانا تو dvd بازي هست رو نصب كني:d

نمیدونم چرا تو این بازی چیزی به نام هیجان وجود نداره ؟!! شاید به خاطر هوش مصنوعیه دشمنا باشه ....
کم کم دارم نمره ی 6.5 IGN رو قبول میکنم .

به پای کالاف می رسه ؟ برای فن های کالاف می ارزه بازی کنن ؟

تا شما چی رو مد نظر داشته باشی؟ فن هیچ بازی نباش از همشون لذت ببر. بازی خوبی هست بخر بازی کن به نظرم جالب در اومده فقط مشکل همون هوش دشمناس که اونم همچین چیز خاصی نیست درجه سختی رو ببر بالا. البته معجزه نمیشه اما کمی بازی رو جالب تر میکنه. راجع به هیجان هم بگم کار گروه ویژه اینه که قبل از عملیات اصلی برن منطقه رو بررسی و پاک سازی کنن.

Oops ! بالاخره بازی تموم شد ! باورم نیمشه ! بازی 7 ساعت طول کشید !
نمیدونم چرا دیدم نسبت به بازی عوض شد . به نظرم خیلی جالبناک بود !
اخر بازی هم قشنگ تموم میشه .

بچه ها من یک مشکل عجیب دارم کارت 480 درایور 258.96 و win seven 64 bit مشکل اینکه تو بازی دست کارکتر
و تفنگاش کاملا غیب هست فقط هم همین مشکل رو داره کرک هم از همین 19mb که اینجا هست استفاده کردم

بچه ها من یک مشکل عجیب دارم کارت 480 درایور 258.96 و win seven 64 bit مشکل اینکه تو بازی دست کارکتر
و تفنگاش کاملا غیب هست فقط هم همین مشکل رو داره کرک هم از همین 19mb که اینجا هست استفاده کردم
ببین دوست عزیز من هم همین مشکلو داشتم ولی وقتی برنامه ی فیزیک و درایور جدید و ابدیت شده نصب کردم دیگه مشکلی نداشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or