Medal of Honor | PC

سلام به همه دوستان و اینک

Medal of Honor

تاریخ انتشار >Q3 2010<

اطلاعات دیگه ای فعلا موجود نیست
در صورت وجود حتما میزارم
1260074169.jpg

اینم چهره کارکتر اصلی بازی
1260023036.jpg

Last edited by a moderator:
مدال افتخار یک بازی فوق لاده زیبا که پیشنهاد من و خیلی از دوستان اینه حتما بازی کنید بازی دارای انعطاف خاصی است که وقتی دشمن میمیره خیلی زیبا به زمین میافته
بازی را میتوانید به صورت کامل از نمایندگی های سرزمین در سراسر ایران تهیه کنید :x

مدال افتخار یک بازی فوق لاده زیبا که پیشنهاد من و خیلی از دوستان اینه حتما بازی کنید بازی دارای انعطاف خاصی است که وقتی دشمن میمیره خیلی زیبا به زمین میافته
x
تایید میشه . خیلی عالی کار شده و صدا گذاری حرف نداره. گرافیک محیط و انسان خیلی عالی . خیلی خیلی به واقعیت شبیه. یک جنگ واقعی در انتظاره! پیشنهاد من اینه که حتما این شاهکارو از دست ندید.;)

سلام بر دوستان !
بازی رو گرفتم و نصب کردم ... در یک کلام بسیار زیباست و از نظر گیمپلی واقعا عالی کار شده . موتور گرافیکی بازی همون آنریل همیشگی هست ولی بسیار تغییر کرده و بهینه سازی شده . گرافیک بسیار بالا است و بازی بسیار روان اجرا میشود. صداگذاری بازی در سطح بالایی قرار دارد . ما که بسیار حال کردیم ...:x

واییییییییییییییییییییی خدااااااااااااااا ! چرا دشمنا مغز ندارن ! چرا اینقدر احمقن ؟!
خوب به نظر من تازه بیشتر به واقعیت شبیه!
شما یک گروه ویژه عملیاتی هستید. و بزای اینکار آموزش دیدید. ولی اونا یک سری آدم معمولی که شاید به اندازه شما مهازت نداشته باشند و خیلی راحت عضو طالبان و القاعده شدن که ازشون نمیشه انتظار زیادی داشت!!!!;)

خوب به نظر من تازه بیشتر به واقعیت شبیه!
شما یک گروه ویژه عملیاتی هستید. و بزای اینکار آموزش دیدید. ولی اونا یک سری آدم معمولی که شاید به اندازه شما مهازت نداشته باشند و خیلی راحت عضو طالبان و القاعده شدن که ازشون نمیشه انتظار زیادی داشت!!!!;)

مهارت چیه ؟ یارو یه جای اینکه به من تیر بزنه از جلوی من رد میشه ! کف کردم !

هومم همه این کرکهایی که دادید و گفتید هیچ مشکلی نداره متاسفانه مشکل داشتند.البته نه از نظر اجرایی،بلکه در مراحل مختلف گیر میکنند.اولی توی اون اوایل جایی که باید
بپری روی دیوار و دست اون بنده خدا کلاه برعکسه رو بگیری
فریز میشه و تکون نمیخوره.
یه کرک دیگه که همین آخری باشه و برای TriviuM هست رو ریختم و اونجا رو رد کرد اما الآن یه جای دیگه که
سوار هلیکوپتر میشه گیر کرده (البته اینجا رو مطمئن نیستم به خاطر کرکه یا باگه)

اگر کسی این دومی که گفتم رو رد کرده و راه حلی داره ممنون میشم.

واییییییییییییییییییییی خدااااااااااااااا ! چرا دشمنا مغز ندارن ! چرا اینقدر احمقن ؟!
مهارت چیه ؟ یارو یه جای اینکه به من تیر بزنه از جلوی من رد میشه ! کف کردم !

بازی اشکالات زیادی داره یکیش اینه که انفجارهاش خیلی ضعیفه و یکی دیگر از مشکلاتش هم اینه که من فرقی بین هارد ومدیوم بازی ندیدم واقعا جالبه،و دشمنان هم خیلی بی عرضه و احمق نشون داده میشن در کل cod:modern warfare 2 خیلی بهتر از اینه

بازی اشکالات زیادی داره یکیش اینه که انفجارهاش خیلی ضعیفه و یکی دیگر از مشکلاتش هم اینه که من فرقی بین هارد ومدیوم بازی ندیدم واقعا جالبه،و دشمنان هم خیلی بی عرضه و احمق نشون داده میشن در کل cod:modern warfare 2 خیلی بهتر از اینه

کلا بازی خیلی قسمت سینگلش ایراد داره و کلا نمره ای که گرفته به خاطر مولتیش هست، هوش مصنوعی پایین، داستان، و خیلی چیزاش ، من فقط با گرافیکش حال کردم و بس !
مولتیشم که آدم رو معتاد میکنه ! :دی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or